search

Ons nieuws van woensdag 28 oktober 2020

Oef! 'Narcos: Mexico' krijgt dan toch nog een derde seizoen!
Series / Nieuws

Oef! 'Narcos: Mexico' krijgt dan toch nog een derde seizoen!

Het was bang afwachten tot het derde seizoen werd aangekondigd...

In februari van dit jaar verscheen het tweede seizoen van de serie Narcos: Mexico. Op de aankondiging van het derde deel uit de reeks bleef het echter lange tijd wachten. Daar is nu verandering in gekomen.

Fans van de serie Narcos: Mexico kunnen eindelijk opgelucht ademhalen. Er komt wel degelijk nog (minstens) een derde seizoen. Ook in dat derde seizoen zal er uiteraard een drugsspoor worden gevolgd, al is er wel sprake van een behoorlijk opvallende wijziging.

Nieuwe showrunner
Misschien wel één van de belangrijkste redenen waarom de aankondiging van het derde seizoen van deze serie op zich heeft laten wachten heeft betrekking tot het feit dat er voor dit derde seizoen op zoek werd gegaan naar een nieuwe showrunner. Dit betekent dat Eric Newman, niet alleen de showrunner van Narcos, maar ook van de eerste twee seizoenen van Narcos: Mexico de fakkel overdraagt. Co-creator Carlo Bernard is aangesteld als de nieuwe showrunner voor het derde seizoen.

Naast bovenstaande lijkt het er ook naar uit te zien dat we alvast één personage niet meer terug zullen zien in het vervolg. Zo ontbreekt Diego Luna die de rol van Miguel Angel Félix Gallardo vertolkte. Opmerkelijk, ook Wagner Moura verscheen op de set van de reeks. Hij speelde in het originele seizoen van Narcos niemand minder dan Pablo Escobar.

Uit hoeveel afleveringen het derde seizoen van Narcos: Mexico zal bestaan en wanneer we ze mogen verwachten op streamingdienst Netflix is voorlopig nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ben voorbereid: Terugblik seizoen 1 van 'The Mandalorian'!
Series / Video/clip/featurette

Ben voorbereid: Terugblik seizoen 1 van 'The Mandalorian'!

Aankomende vrijdag start het tweede seizoen van The Mandalorian. Bekijk nu de recap!

Mando. Check! Baby Yoda. Check! Dark Saber. Check! Maar wie moest Mando in het eerste seizoen het meeste vrezen... Niet check? Check dan nu de recap van het eerste seizoen van The Mandalorian die Disney+ online heeft gezet.

In dat eerste seizoen zagen we al in de eerste aflevering dat de Mandaloriaan de kleine Baby Yoda vond. Mando a.k.a. Din Djarin (Pedro Pascal) ontfermt zich sindsdien over het kleine wezentje dat begeerd wordt door heel wat partijen, waaronder Moff Gideon van Giancarlo Esposito. Hieronder een snelle terugblik om klaar te zijn voor seizoen 2!

Lees ook: 'Return of the Jedi'-personage in 'The Mandalorian' seizoen 2!



Grote namen als regisseurs!
De regisseurs van de nieuwe afleveringen zijn Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez en de eerste aflevering verschijnt dus aankomende vrijdag op Disney+!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt binnenkort het tweede seizoen van 'Virgin River' toe
Series / Nieuws

Netflix voegt binnenkort het tweede seizoen van 'Virgin River' toe

Fans van de reeks hoeven niet lang meer te wachten op het vervolg...

Vorig jaar verscheen op Netflix de gloednieuwe serie Virgin River. Heel wat mensen waren instant fan van deze nieuwe reeks. Voor deze kijkers is er nu goed nieuws, want in november verschijnt het tweede seizoen op 's werelds grootste streamingdienst!

De romantische dramaserie Virgin River is gebaseerd op de erg succesvolle boeken van Robyn Carr. Het is Sue Tenney die als verantwoordelijke werd aangesteld voor het herschrijven van de boeken tot het script voor de serie. Het eerste seizoen verscheen op 19 december 2019 op Netflix en krijgt nu dus na nog geen jaar een vervolg. Dat er nog een tweede seizoen zou verschijnen stond zo goed als vast. Niet alleen kijkers, maar ook critici bleken namelijk instant fan te zijn van de serie.

Ook nog een derde seizoen
In de serie Virgin River maken we als kijker kennis met Melinda Monroe. Zij kiest er op een bepaald ogenblik voor om een advertentie te beantwoorden waarvoor ze moet gaan solliciteren als verpleegkundige. Die sollicitatie moet ze doen in Virgin River in California. In eerste instantie verwacht Monroe dat deze bescheiden plaats de ideale locatie is om opnieuw te beginnen en haar verleden achter zich te laten. Dat lijkt echter maar zo, want al snel komt ze er achter dat het leven in een kleine stad toch niet altijd even eenvoudig is.

Inmiddels werd er door de producenten van de serie ook al bekend gemaakt dat er nog een derde seizoen zal verschijnen. Wanneer we dat derde deel kunnen verwachten op Netflix is nog niet bekend. Het tweede seizoen zal echter op de streamingdienst te bekijken zijn vanaf 27 november 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dramacomedy 'Love & Anarchy' verschijnt op 4 november op Netflix
Series / Nieuws

Dramacomedy 'Love & Anarchy' verschijnt op 4 november op Netflix

Er wordt veel verwacht van deze nieuwe dramacomedy uit Zweden...

Aan het begin van de maand november verwelkomen we een gloednieuwe serie van Zweedse bodem op Netflix. Het gaat hierbij om de dramacomedy Love & Anarchy. Er wordt best wel wat van deze gloednieuwe serie verwacht.

Eén van de redenen waarom deze aankomende serie van Zweedse bodem kan rekenen op heel wat interesse is terug te vinden in het feit dat ze afkomstig is van dezelfde makers als het eerder verschenen Quicksand. Voor dit nieuwe project werd er echter een samenwerkingsband afgesloten met de gerenommeerde scriptschrijfster Lisa Langseth. Zij werd aangesteld als hoofdschrijfster voor de serie samen met Alex Haridi. Deze laatste was in het verleden eveneens betrokken bij Quicksand evenals bij Blue Eyes.

Flirterig spel
In de serie Love & Anarchy volgen we het doen en laten van onder meer de getrouwde consulente Sofie en de jonge IT'er Max. Zij beginnen samen aan een flirterig spel dat hun levens helemaal op zijn kop zet.

Wil jij graag ook deze serie ontdekken? Dat is mogelijk vanaf 4 november op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat deze dramacomedy allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Klassieke weerwolf-film wordt een serie!
Series / Nieuws

Klassieke weerwolf-film wordt een serie!

Er zijn heel wat films gemaakt over de weerwolf, maar in serievorm heeft het klassieke monster nog maar weinig aandacht gekregen.

Een nieuwtje dat perfect is voor deze Halloween-week is dat de weerwolf-trilogie Ginger Snaps een serie wordt! De Killing Eve-producenten van Sid Gentle Films zullen de serie maken in samenwerking met Copperheart Entertainment, de productiemaatschappij achter de films.

In de cultklassieker Ginger Snaps werd de tienerfilm op ingenieuze wijze gecombineerd met het klassieke verhaal van de weerwolf. Die twee thema's zorgen voor de nodige (bedoelde) metaforen. John Fawcett, bedenker en regisseur van de eerste film, zal dienst doen als uitvoerend producent. Anna Ssemuyba zal de scenario's schrijven.

Een duister komische toon
Ginger Snaps vertelt het verhaal van de zusjes Ginger (Katharine Isabelle) en Brigitte (Emily Perkins) die in het onopvallende dorpje Bailey Downs wonen. Wanneer Ginger voor het eerst ongesteld wordt, wordt ze aangevallen door een wild beest. Ginger herstelt echter opmerkelijk snel, maar dat heeft een bepaalde reden...

De makers van de serie hebben laten weten dat de serie net zo'n duister komische toon en feministisch perspectief zal bevatten als Killing Eve. Het is nog onduidelijk wanneer we de serie kunnen verwachten.

Bekijk hieronder de trailer van de eerste Ginger Snaps-film.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Moon Knight' scoort nog een belangrijke naam
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Moon Knight' scoort nog een belangrijke naam

De pre-productie van de langverwachte Marvel-serie lijkt in volle gang te zijn!

Afgelopen week werd bekend dat Oscar Isaac (Star Wars: The Rise of Skywalker, Annihilation) de hoofdrol zal spelen in Disney+-/Marvel-productie Moon Knight. Nu weten we ook wie er zal regisseren.

Lees ook: Disney+-serie 'Moon Knight' vindt hoofdrolspeler

Deadline heeft namelijk laten weten dat Mohamed Diab heeft getekend voor de regie van de serie. De Egyptische regisseur werd bekend door succesvolle Egyptische producties als Clash, Cairo 678 en El Gezeira. Nu maakt hij dus de overstap naar Hollywood. Jeremy Slater (bedenker van The Umbrella Academy) ontwikkelt Moon Knight voor Marvel Studios en zal het schrijversteam aanvoeren.

Wie is Moon Knight?
Marc Spector, een voormalige marinier, CIA-agent en huursoldaat, heeft door de jaren heen heel wat geld binnen geharkt. Wanneer een missie in Cairo nabij een geheime archeologische opgravingsplaats misloopt, lijkt Spector om te zijn gekomen. Spector leeft echter nog en kruipt door de woestijn naar de tombe van Konshu, de Egyptische maangod. Daar krijgt hij de krachten van deze maangod, die hem transformeren tot de held Moon Knight!

Lees ook: Wordt dit Marvels Moon Knight op Disney+?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cool: Oscar Isaac als Moon Knight van Marvel
Series / Foto's

Cool: Oscar Isaac als Moon Knight van Marvel

Star Wars en Dune-acteur Oscar Isaac gaat Moon Knight spelen in de gelijknamige Disney+ serie.

Twee dagen geleden werd duidelijk dat niemand minder dan topacteur Oscar Isaac de titelrol gaat spelen in de Marvel-serie Moon Knight van Disney+. Gelijk sprongen een aantal ontwerpers in de creatieve modus.

Moon Knight is in de strips van Marvel Comics een elitesoldaat en huurling die besluit de misdaad te bestrijden. Dit doet hij echter pas nadat hij de menselijke avatar is geworden van Khonshu, de Egyptische god van de maan.

Lees ook: Disney+-serie 'Moon Knight' vindt hoofdrolspeler

Oscar Isaac als Moon Knight
Hieronder zie je Oscar Isaac als Moon Knight via ontwerpen van de bekende online ontwerper Bosslogic en daarna een ontwerp van Venomhology. Hoe Isaac eruit zal zien als Marc Spector a.k.a. Moon Knight zien we mogelijk pas in de serie die gepland staat voor 2022, maar wie weet debuteert hij eerder in een bioscoopfilm.

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave beelden 'Pacific Rim'-serie van Netflix!
Series / Foto's

Gave beelden 'Pacific Rim'-serie van Netflix!

Na de films krijgen we nu op Netflix een animatieserie rond de Pacific Rim-avonturen.

Alweer even geleden werd duidelijk dat Netflix aan de slag zou gaan met een anime-serie in de Pacific Rim-franchise en nu zijn de eerste beelden uit die reeks onthuld via de Japanse tak van de grote streamingdienst.

Uiteraard staat in deze animatieserie ook de strijd tussen de Kaiju en de Jaegers weer centraal. De titel is ook bekend: Pacific Rim: The Black en er zijn al twee seizoenen door Netflix besteld. Hieronder de twee afbeeldingen!

Lees ook: 'Pacific Rim' komt als serie naar Netflix in 2020!


Synopsis voor Pacific Rim: The Black
"Lang geleden versloeg de mensheid de Kaiju. Nu evacueren ze Australië. Sluit je aan bij een paar broers en zussen en hun gehavende, lang verlaten Jaegar terwijl ze vechten over een continent vol gevaar," luidt de synopsis voor de animatieserie. Vermoedelijk ergens in 2021 te zien, op een klein scherm naar keuze.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arrowverse-series zouden een film kunnen krijgen
Series / Nieuws

Arrowverse-series zouden een film kunnen krijgen

Marc Guggenheim, die net zijn vertrek aankondigde bij de franchise, wil 't wel regelen.

Als Marc Guggenheim daar de kans toe krijgt, zou hij wel een film willen maken in het Arrowverse. De beste man heeft net zijn vertrek bij de franchise van televisiezender The CW onthuld, maar ziet een terugkeer wel zitten.

Recent bleek al dat Guggenheim stopte met het Arrowverse, waar hij vooral verantwoordelijk was voor series als Arrow en Supergirl en de crossovers. Hij vertelde dat hij Crisis on Infinite Earths als zijn overwinningsrondje zag. En dat het tijd was om aan iets nieuws te werken: Green Lantern van HBO Max.

Lees ook: Grote aderlating voor het Arrowverse van The CW

Maar een film dan?
Toch ziet Guggenheim de overtreffende trap van Crisis als optie om terug te keren. ComicBook vroeg aan hem of hij terug zou willen keren als er een film zou komen. Daar antwoordde Guggenheim bevestigend op:

Lees ook: 'The Flash' brengt deze oude bekende terug

"Ik denk het wel," vertelde hij. "Ik hou echt van deze personages en mis het ergens wel om in deze wereld te werken." Mocht het rechtenhebbende Warner Bros. dus besluiten het DCEU uit te breiden met een stel tv-personages, dan kan dat!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Y: The Last Man' ziet af van controversiële keuze
Series / Nieuws

'Y: The Last Man' ziet af van controversiële keuze

Y: The Last Man heeft een aapje als hoofdpersoon, maar lost dat nu op een andere manier op.

Kleine overwinning voor PETA. Dat heeft weten te regelen dat er geen echt aapje gebruikt wordt voor de televisieserie Y: The Last Man. Blijkbaar was dat de bedoeling, maar dat plan gaat nu niet door.

Dierenrechtenorganisatie PETA laat in een persbericht weten dat "de producenten van Y: The Last Man, die naar het schijnt een echt aapje gebruikten voor de pilot-aflevering, bevestigd hebben aan PETA dat ze exclusief met de computer gegenereerde beelden gaan gebruiken om een aapje weer te geven als de productie deze week hervat wordt."

Lees ook: 'Y: The Last Man' komt er na meerdere valse starten dan eindelijk

Y: The Last Man
De televisieserie Y: The Last Man begint binnenkort voor de tweede keer met de productie. Daarin zien we een post-apocalyptische wereld, waarin een jongeman genaamd Yorick en zijn aapje de enige mannelijke zoogdieren zijn die nog leven.

Lees ook: 'Y: The Last Man' en 'American Horror Stories' komen niet naar FX

Het was de bedoeling dat er een echt aapje gebruikt zou worden voor de opnames, maar heel ethisch was dat natuurlijk niet. En dus wordt daar nu van afgezien, ten faveure van een digitaal beestje.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is Red Hood uit 'Titans'-serie van Netflix
Series / Foto's

Dit is Red Hood uit 'Titans'-serie van Netflix

Titans introduceert in het derde seizoen de gave held Red Hood!

De serie Titans stelt ons in het derde seizoen voor aan Red Hood. Vandaag hebben we de eerste blik van dat personage. Hij ziet er heel erg uit als in de comics, behoorlijk gaaf dus!

Acteur Curran Walters wist al lange tijd dat zijn personage uiteindelijk Red Hood zou worden. "Ik wist natuurlijk dat zodra ik de rol tekende, ik naar de winkels moest gaan om de comics te lezen. Ik nam alles mee wat over Jasons verhaal ging en kreeg zo een goed gevoel van waar de toekomst het personage heen zou brengen. Ik keek de film. Ik las alle comics en kreeg zo een goed gevoel van het personage en waar ik het heen zou moeten brengen."

Lees ook: 'Titans' doet het helemaal anders met seizoen 3

Titans-serie
De televisieserie Titans werd gemaakt voor TNT, maar vervolgens overgenomen door streamingdienst DC Universe. De eerste twee seizoenen waren daar te zien, vervolgens ging de boel in de Verenigde Staten over op HBO Max. Hier in Nederland is de serie echter te zien op Netflix.

Lees ook: 'Titans' voegt nog meer indrukwekkende personages toe

Centraal staat een superheldenteam dat geleid wordt door Dick Grayson en onder meer te maken krijgt met Jason Todd, de nieuwe bondgenoot van Batman. Die is nu dus niemand minder dan Red Hood!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Finale 'Lucifer' seizoen 5 van Netflix wordt buitengewoon
Series / Nieuws

Finale 'Lucifer' seizoen 5 van Netflix wordt buitengewoon

Maker Joe Henderson vertelt hoe hij kijkt naar de finale van het vijfde seizoen!

Lucifer-maker Joe Henderson vertelt dat de finale van het vijfde seizoen "verdomd goed" gaat worden. Wanneer het tweede deel van het seizoen te zien is, weten we echter nog niet.

Joe Henderson vertelde op Twitter dat hij "de meest recente versie" van de finale heeft gezien. Die vervulde hem "met dank". Ook belooft hij dat het een prachtige finale gaat worden voor dit op een na laatste seizoen van de hitserie.

Lees ook: Helaas: niet nog een wonderbaarlijke revival voor 'Lucifer'

Laatste afleveringen
"Ik keek dertig minuten van het debat", begon Henderson zijn bericht. "Daarna heb ik het afgezet. In plaats daarvan heb ik naar de meest recente versie van de finale van het vijfde seizoen van Lucifer gekeken en verdorie wat was dat goed! Ik voel zoveel dankbaarheid richting de buitengewone cast, crew en schrijvers, want HOLY SHIT wat is dit goed!!"

Lees ook: Goed nieuws voor 'Lucifer'-fans

Eerder deze maand onthulde Henderson nog dat de opnames van het vijfde seizoen afgerond waren en dat het werk aan het zesde en laatste seizoen begonnen was.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' heeft toch een rol voor beroemde Spock?
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' heeft toch een rol voor beroemde Spock?

Star Trek: Discovery is op dit moment bezig met zijn derde seizoen en krijgt een vierde.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ethan Peck mag dan wel niet direct terugkeren als Spock in het derde seizoen van Star Trek: Discovery, dat wil niet zeggen dat Spock geen rol heeft in de avonturen van de Discovery.

Michael Burnham en de crew van de Discovery betreden nu een heel nieuw tijdperk in de franchise: de 32ste eeuw. Spock is dan natuurlijk al lang dood. En waar fans zijn carrière binnen Starfleet en zijn uiteindelijke dood kennen, weet Burnham daar helemaal niets van. Maar daar gaat verandering in komen.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' seizoen 3: Top of flop?

Het lot van Spock
"Ik probeer je vraag te beantwoorden zonder te veel te verklappen," aldus na een vraag van SFX Magazine over hoe het verleden weegt voor de personages van Discovery. "Ik zal je een voorbeeld geven. Het is veilig om te zeggen dat binnen de geest van wat ik net gezegd heb, ik in het verleden zou kijken en zou willen weten wat er gebeurd is met de mensen van wie ik houd. Dus Burnham gaat absoluut in het verleden kijken om te begrijpen wat er met Spock gebeurd is."

Lees ook: [url2=https://www.serietotaal.nl/nieuws/13160/eerste-beelden-star-trek-discovery-aflevering-2-vrijgegeven]Eerste beelden 'Star Trek: Discovery' aflevering 2 vrijgegeven


"Wij weten allemaal wat er met Spock gebeurd is. Maar zij weet natuurlijk van niets. Zij zal erin gaan duiken en zien wat er met haar broer gebeurd is. En dat zal een grote impact op het verhaal voor haar hebben. En nu heb ik je al meer verteld hierover dan aan wie dan ook!"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.