Oef! 'Narcos: Mexico' krijgt dan toch nog een derde seizoen!

'Narcos: Mexico' krijgt alsnog een derde seizoen

Het was bang afwachten tot het derde seizoen werd aangekondigd...

Geoffrey Ketels, 28 oktober 2020 om 19:42

In februari van dit jaar verscheen het tweede seizoen van de serie Narcos: Mexico. Op de aankondiging van het derde deel uit de reeks bleef het echter lange tijd wachten. Daar is nu verandering in gekomen.
Fans van de serie Narcos: Mexico kunnen eindelijk opgelucht ademhalen. Er komt wel degelijk nog (minstens) een derde seizoen. Ook in dat derde seizoen zal er uiteraard een drugsspoor worden gevolgd, al is er wel sprake van een behoorlijk opvallende wijziging.

Nieuwe showrunner
Misschien wel één van de belangrijkste redenen waarom de aankondiging van het derde seizoen van deze serie op zich heeft laten wachten heeft betrekking tot het feit dat er voor dit derde seizoen op zoek werd gegaan naar een nieuwe showrunner. Dit betekent dat Eric Newman, niet alleen de showrunner van Narcos, maar ook van de eerste twee seizoenen van Narcos: Mexico de fakkel overdraagt. Co-creator Carlo Bernard is aangesteld als de nieuwe showrunner voor het derde seizoen.

Naast bovenstaande lijkt het er ook naar uit te zien dat we alvast één personage niet meer terug zullen zien in het vervolg. Zo ontbreekt Diego Luna die de rol van Miguel Angel Félix Gallardo vertolkte. Opmerkelijk, ook Wagner Moura verscheen op de set van de reeks. Hij speelde in het originele seizoen van Narcos niemand minder dan Pablo Escobar.

Uit hoeveel afleveringen het derde seizoen van Narcos: Mexico zal bestaan en wanneer we ze mogen verwachten op streamingdienst Netflix is voorlopig nog niet bekend.

Lees meer over: Narcos, Narcos Mexico, serie, series, Netflix

Populair nieuws