Populaire horrorserie 'Slasher' keert terug met een vierde seizoen

Horrorserie 'Slasher' keert terug voor seizoen 4

De productie van het nieuwe seizoen zou vorige week begonnen zijn...

Geoffrey Ketels, 30 oktober 2020 om 13:47

Zat jij de voorbije drie seizoenen op het puntje van je stoel bij het bekijken van de horrorserie Slasher? Dan kan je dat volgend jaar nog eens doen met het vierde seizoen van deze reeks!
Het eerste seizoen van Slasher verscheen reeds in het jaar 2016. Zij vertelde het verhaal van 'The Executioner'. Het fictieve dorpje Waterbury werd tijdens dat seizoen opgeschrikt door een aantal moorden. Een gemaskerde man rekende af met iedereen die het aandurfde om zijn pad te kruisen. In eerste instantie zag het er naar uit dat er slechts één enkel seizoen van de reeks zou verschijnen, maar dat bleek uiteindelijk niet waar te zijn.

Overname door Netflix
Na afloop van het eerste seizoen besloten zowel CA als Chiller (de partijen die verantwoordelijk waren voor de uitzendrechten in respectievelijk Canada en de Verenigde Staten) om uit het project te stappen. Het einde voor Slasher was in zicht.... maar dat was buiten Netflix gerekend. Zij kondigde een tweede en derde seizoen aan, maar ook deze bleven niet zonder problemen. In tussentijd ging de Kew Media Group namelijk failliet. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de distributie van diverse series waaronder dus ook Slasher.

Wederom zag het er naar uit dat er geen nieuw vervolg meer zou komen, maar wederom weet Netflix ons te verrassen. Het vierde seizoen is namelijk vorige week in productie gegaan. De opnames vinden plaats in het Canadese Toronto en het vierde seizoen zal de subtitel Reunion krijgen. Wanneer we dat vierde seizoen exact kunnen verwachten is niet bekend. Alles wijst echter in de richting van een lancering rond Halloween volgend jaar.

Lees meer over: Slasher, serie, series, Netflix, horrorserie, horrorseries

Populair nieuws