Meer 'Suicide Squad'-leden terug voor spinoff-serie 'Peacemaker'

Meer 'Suicide Squad'-leden in spinoff 'Peacemaker'

John Cena speelt de hoofdrol in de krankzinnige superheldenserie van HBO Max.

Zilko Tarici, 30 oktober 2020 om 14:48

Ondanks dat we volgend jaar pas James Gunns The Suicide Squad te zien krijgen, wordt er nu al gewerkt aan een spinoff-serie voor HBO Max. De achtdelige miniserie gaat over het personage Peacemaker (John Cena), een kerel die er alles aan doet om vrede te bereiken, ondanks dat hij daar een hele hoop mensen voor moet omleggen.
Deadline weet nu te melden dat niet alleen Cena zal terugkeren voor de serie, maar ook Steve Agee, die twee rollen heeft in The Suicide Squad. Agee speelt namelijk niet alleen fanfavoriet King Shark, maar ook John Economos. Die laatste rol zal hij opnieuw spelen in Peacemaker. Economos is de directeur van Belle Reve Federal Penitentiary, maar ook assistent van Amanda Waller (Viola Davis). Gunn gebruikt Agee vaker in zijn projecten; zo had hij rollen in Super, Guardians of the Galaxy Vol. 2

Gunn keert terug
Gunn werkt momenteel aan de scripts van alle acht afleveringen van Peacemaker, waarin de oorsprong van het personage nader wordt belicht. Gunn zal naar verwachting ook meerdere afleveringen regisseren. De opnames moeten begin volgend jaar van start gaan. Daarna gaat Gunn direct over op de opnames van Guardians of the Galaxy Vol.3.

Bron: Deadline

Lees meer over: Peacemaker, James Gunn, John Cena, Steve Agee, The Suicide Squad, DC, HBO Max

Populair nieuws