Disney+ voegt deze series nieuw toe in november!

Disney+ voegt deze series nieuw toe in november!

Het is een bijzonder goede maand voor gebruikers van Disney+, dat november.

Jim Pedd, 29 oktober 2020 om 13:06

Disney+ voegt ook in november weer heel wat nieuwe series toe. Vandaag vertellen we je in dit overzicht precies welke series je allemaal nieuw kan verwachten!
WEKELIJKS:
Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering in het tweede seizoen van THE MANDALORIAN. De serie volgt Din Djarin, die probeert Baby Yoda bij 'zijn eigen mensen' te krijgen Dat blijken de Jedi te zijn. Maar er speelt meer, want het kind blijkt een belangrijke rol te hebben in de toekomst van het sterrenstelsel.
MUPPETS NOW laat ook elke week weer een nieuwe aflevering zien. Elke daarvan krijgt zes afleveringen en laat zien hoe Scooter elke keer weer zijn best moet doen om iets nieuws te bedenken.

6 NOVEMBER: De volgende series verschijnen nieuw op 6 november:

FANCY NANCY: FANCY IT YOURSELF (1 seizoen): Nancy is zes jaar oud, en maakt heel gave dingen mee. Ze weet van alles wat normaal lijkt, wel iets speciaals te maken.

EUROPE FROM ABOVE (1 seizoen): We zien vanaf boven de mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden van het continent.

13 NOVEMBER: De volgende series verschijnen nieuw op 13 november:

DOG IMPOSSIBLE (1 seizoen): Matt heeft een heel innovatieve manier bedacht om met honden om te gaan. En dus helpt hij hun baasjes beter te zorgen voor de dieren.

DUDE THAT'S MY GHOST (1 seizoen): Spencer Wright is 14 jaar oud en beginnend filmmaker. Hij zit net op een nieuwe middelbare school, waar hij via de geest van popster Billy Joe Cobra populair wil worden.

PENNY OP MARS (seizoen 3): Penny is een meisje met groot talent, dat enorm goed kan zingen. Dus schrijft ze zich in voor de middelbare school die alles doet om talenten op te leiden: MARS.

INSIDE PIXAR: Deze documentairereeks geeft een inkijkje in hoe het achter de schermen werkt bij filmstudio Pixar.

WEIRD BUT TRUE (seizoen 3): Deze serie laat broer en zus Charlie en KIrby Engelman zien, die uitvogelen hoe de wereld in elkaar steekt.

THE WONDERFUL WORLD OF MICKEY MOUSE: Deze serie bestaat uit tien afleveringen van zeven minuten per stuk. We krijgen te zien hoe Mickey en zijn beste vrienden avonturen beleven.

20 NOVEMBER: De volgende series verschijnen nieuw op 20 november:

BIG HERO 6 (seizoen 2): Hiro en zijn robot Baymax beleven weer nieuwe avonturen en ze moeten samen met hun vrienden de stad blijven beschermen.

THE LAST SECRETS OF THE NASCA: Deze documentaire laat nieuwe geheimen zien van de Nazca in Peru, een beschaving die verantwoordelijk is voor gigantische figuren op Aarde.

SECRETS OF THE ZOO (seizoen 2): We krijgen een blik achter de schermen van de grootste dierentuin van Amerika, de Columbus Zoo and Aquarium.

ULTIMATE AIRPORT DUBAI (3 seizoenen): We zien hier alles wat nodig is om het op twee na drukste vliegveld ter wereld te managen.

MARVELS 616: Deze documentaireserie vergelijkt Marvel-personages met de echte wereld. Zo zie je hoe de wereld gereflecteerd wordt in het MCU.

27 NOVEMBER: De volgende series verschijnen nieuw op 27 november:

BINNY AND THE GHOST: De 13-jarige Binny en haar familie nemen hun intrek in een oud herenhuis. Daar blijkt dat Binny haar kamer moet delen met de geest van het jongetje Melchior.

ONCE UPON A TIME (7 seizoenen): Zodra Emma Swan 28 wordt, staat er Henry voor haar deur, de zoon die ze tien jaar eerder ter adoptie afstond. Er opent zich een wereld vol magische avonturen.

Lees meer over: Disney Plus, Maandoverzicht, Releases

Populair nieuws