search

Ons nieuws van donderdag 29 oktober 2020

Eerste teaser 'Lord of the Rings'-achtige fantasyserie 'The Wheel of Time'
Series / Video/clip/featurette

Eerste teaser 'Lord of the Rings'-achtige fantasyserie 'The Wheel of Time'

The Wheel of Time van Amazon Prime Video geeft nu al zijn eerste teaser vrij!

The Wheel of Time wordt een van de volgende grote fantasyfranchises, als het aan Amazon ligt. De boekenreeks is afgerond en de rechten zijn in handen van Prime Video. Vandaag is er een eerste preview vrijgegeven.

Het gaat nog niet om de eerste beelden van de serie, maar om een audioclip. Die duurt zo'n zestien seconden. Daarin horen we een man en een vrouw die tegen elkaar praten, terwijl zich op de achtergrond een veldslag voltrekt. Actrice Madeleine Madden, die Egwene speelt, heeft bevestigd dat we haar horen, evenals acteur Marcus Rutherford die te zien is als Perrin.

Lees ook: Amazons epische fantasyserie 'The Wheel of Time' maakt vorderingen

Het logo
De visualisatie laat wel het logo voor de franchise zien, dat bestaat uit een omgekeerde versie van yin en yang. De franchise wordt gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Robert Jordan, die na diens dood afgerond is door Brandon Sanderson.

Lees ook: 'The Wheel of Time': Dit moet je weten

We volgen een groepje tieners uit een afgelegen dorp. Een van hen zou de Dragon Reborn zijn, een krijger die voor het licht zal strijden en waarvan het lot is dat deze zowel de wereld zal vernietigen, als redden. Nadat hun thuis verwoest wordt, probeert een machtige tovenares genaamd Moiraine de groep te redden en worden ze al snel het doelwit van de oeroude vijand van de Dragon, The Dark One.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' seizoen 2: Dit moet je weten
Series / Featured

'The Mandalorian' seizoen 2: Dit moet je weten

Het tweede seizoen van The Mandalorian wordt bijzonder gaaf met Rosario Dawson erin!

Star Wars-serie The Mandalorian gaat morgen verder met het tweede seizoen. Een jaar na de première van de eerste reeks, mag Disney+ weer nieuwe afleveringen uitzenden. Het worden er acht. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de tweede reeks.

De hype was groot rond The Mandalorian. Het eerste seizoen bleek daar volledig aan te voldoen, met mooie personages, sterke actie en de juiste balans qua humor. En er was natuurlijk een bijzondere rol voor de superschattige Baby Yoda. De verwachtingen voor het tweede seizoen zijn dan ook hoog gespannen.

Lees ook: 'Star Wars' introduceert deze iconische schurk

Wanneer te zien?
Het tweede seizoen gaat op vandaag, 8 oktober, van start op streamingdienst Disney+. Vanaf dat moment zijn er wekelijks nieuwe afleveringen te zien. Het is nog niet helemaal duidelijk of die afleveringen elke vrijdag te zien zijn, of dat Disney net als bij het eerste seizoen, enigszins willekeurige data kiest.

Lees ook: 'The Mandalorian'-schurk eigenlijk een held?

De afleveringen hebben al titels. Die zetten we voor je op een rij:

Chapter Nine: The Search
Chapter Ten: The Confrontation
Chapter Eleven: The Bounty
Chapter Twelve: The Republic
Chapter Thirteen: The Loyalist
Chapter Fourteen: The Sorcerer
Chapter Fifteen: The Return
Chapter Sixteen: The Empire

Wie zijn er te zien?
Deze volgende acteurs zijn straks allemaal te zien als de serie weer verder gaat op Disney+:

Pedro Pascal is Din Djarin
Gina Carano is Cara Dune
Giancarlo Esposito is Moff Gideon

Maar ook..
Schijnen er twee welbekende personages terug te keren voor de serie. Boba Fett zou gespeeld worden door Temuera Morrison, die eerder de rol van Jango Fett speelde en dus ook heel erg lijkt op de klonen die zo'n belangrijke rol hadden in de val van de Jedi.

Lees ook: Wordt dit de volgende 'Star Wars'-serie op Disney+?

En ook actrice Rosario Dawson zou getekend hebben voor een gigantische rol in de franchise. Zij zou straks meermaals te zien zijn in verschillende series en speelt mogelijk de rol van fanfavoriet personage Ahsoka Tano.

Ook nieuw
Ook nieuw zijn de acteurs Timothy Olyphant en Michael Biehn. Welke rollen zij hebben in dit nieuwe seizoen is nog niet duidelijk. Verder is Katee Sackhoff in dit tweede seizoen te zien, als Bo-Katan Kryze. Haar kennen we uit de televisieserie The Clone Wars, waarvoor Sackhoff de stem in sprak.

Lees ook: Speelduur première tweede seizoen 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' gelekt

Het verhaal
De komst van Ahsoka Tano heeft te maken met het plot van dit nieuwe seizoen. Dat zal erom draaien dat Din Djarin het kind probeert terug te brengen naar zijn eigen 'volk'. En dat volk blijkt niemand minder dan de Jedi te zijn. Terwijl die zo'n beetje uitgestorven zijn door Order 66 en bijna vergeten door het sterrenstelsel.

Lees ook: Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 2 gaat de fans nog weinig antwoorden geven

Ook is er nog ruimte voor Moff Gideon, die het Darksaber in handen heeft en voor de nodige problemen gaat zorgen. De schurk zal dat zwaard gaan gebruiken. in dit nieuwe seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prachtige beelden Netflix-hit 'The Crown'
Series / Trailer

Prachtige beelden Netflix-hit 'The Crown'

Het vierde seizen van The Crown zit er aan te komen, en is over krap twee weken te zien!

Netflix heeft een officiële trailer vrijgegeven voor The Crown. De beelden laten onder meer Margaret Thatcher zien, maar ook Lady Diana Spencer. En laat zien dat er strijd aan zit te komen in dit nieuwe seizoen.

Thatcher laat namelijk weten dat ze heel veel wil gaan veranderen en regelen in Groot-Brittannië. De toon is ook meteen gezet, want Thatcher laat meteen weten dat ze meer dan bereid is om vijanden te hebben. Dat belooft dus wat!

Lees ook: Netflix hitserie 'The Crown' heeft weer een nieuwe Prince Charles!

Het vierde seizoen
Netflix heeft natuurlijk ook al een synopsis vrijgegeven voor de nieuwe reeks. Terwijl de jaren zeventig langzaamaan tot een einde komen, zoeken Queen Elizabeth en haar familie naar een manier om de troonopvolging te garanderen. Daarom zoeken ze een geschikte partner voor Prince Charles, die 30 jaar oud is en nog altijd ongehuwd.

Lees ook: Duistere tijden in trailer 'The Crown' seizoen 4

Terwijl de natie begint te voelen hoe het beleid van de eerste vrouwelijke premier van het land, Margaret Thatcher het land uit elkaar drijft, ontstaan er spanningen tussen haar en Elizabeth. En die nemen alleen maar toe als de Falkland War begint, en er binnen de Commonwealth conflict ontstaat. De familie raakt daardoor steeds meer verdeeld. Vanaf 15 november te zien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegt deze series toe in november
Series / Featured

Amazon Prime Video voegt deze series toe in november

Amazon Prime Video komt met weinig titels, maar ze zijn wel erg mooi!

Abonnees op Amazon Prime Video gaan een mooie maand tegemoet. Vandaag hebben we een overzicht met de aankomende seriereleases van november voor je.

1 november

Mad Men seizoen 1 t/m seizoen 7: In deze serie volgen we een van de meest prestigieuze reclamebureaus van New York City, in het begin van de jaren zestig. Daarbij volgen we de meest mysterieuze medewerker, maar ook meteen de meest getalenteerde van hen: Don Draper.
Wallander seizoen 1 t/m seizoen 4: Deze BBC-serie volgt detective Kurt Wallander. Hij worstelt niet alleen met zijn eigen demonen, maar probeert ook een reeks bizarre moorden in zuid-Zweden op te lossen.

20 november

The Pack: Deze Amazon Prime Video Original draait om de verdwijning van Blanca. Wie haar ook heeft, die persoon moet zo snel mogelijk gevonden worden voordat het te laat is.
Motherland: Fort Salem: Een drietal heksen wordt opgeleid om als krachtige wapens dienst te doen in het Amerikaanse leger. Dat zorgt voor bijzondere situaties.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heerlijke beelden 'X-Men: The Animated Series'
Series / Nieuws

Heerlijke beelden 'X-Men: The Animated Series'

Een nieuwe trailer voor de X-Men animatieserie die iedereen hoog heeft zitten

Niet iedereen zal in de jaren 90 de animatieserie X-Men: The Animated Series hebben gezien op televisie. Sinds kort kun je de complete reeks terugkijken op Disney+ en de streamingdienst heeft nu een compleet nieuwe trailer online gezet!

De serie en onderstaande beelden zijn een must voor iedere Marvel-fan. Velen zullen toegeven meer van de animatieserie te hebben genoten dan van alle Marvel films bij elkaar. Recent werd er nog gesproken over een nieuw seizoen. Laten we hopen dat deze er komt!

Lees ook: Disney+ geeft populaire X-Men serie mogelijk tweede leven

Trailer X-Men: The Animated Series
In The Animated Series staan in een verdeelde wereld de Marvel-personages die "anders" zijn voor een keuze: hun mutantkrachten gebruiken voor goed óf voor kwaad.

Check hieronder de trailer met onder meer Professor Charles Xavier, Jubilee, Wolverine en de rest van de X-Men in deze vernieuwde trailer voor X-Men: The Animated Series.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw harnas voor Nilfgaardian in 'The Witcher' seizoen 2!
Series / Foto's

Nieuw harnas voor Nilfgaardian in 'The Witcher' seizoen 2!

The Witcher seizoen 2 verschijnt in 2021 en daarin zien we bestaande personages in nieuwe kledij.

Een nieuwe seizoen of een film in een reeks zorgt vaak ook voor nieuwe personages. Bestaande personages krijgen regelmatig in het nieuwe seizoen een upgrade en dat geldt ook voor de bekende gezichten uit The Witcher.

Nu is er namelijk een foto verschenen waarop het nieuwe harnas te zien is van de Nilfgaardian. Op de foto zien we Eamon Farren als Cahir en hij ziet er duidelijk anders uit dan zijn voorkomen in seizoen 1. Hij heeft namelijk een zwart-gouden harnas aan!

Op de foto via 'Redanian Intelligence: The Witcher' is overigens ook Mimi Ndiweni te zien, als Fringilla Vigo. Check de foto in zijn geheel via onderstaande Tweet.

Lees ook: Dikke lol op set 'The Witcher': check de foto's!

Nieuw harnas voor Nilfgaardian!
Hieronder zie je het nieuwe harnas dat Nilfgaardian draagt in het tweede seizoen van The Witcher. Waarschijnlijk debuteert het nieuwe seizoen ergens volgend jaar nadat seizoen één al in december 2019 op Netflix verscheen. Opnieuw kun je dan kijken naar acht afleveringen.

Tweet verwijderd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt deze series nieuw toe in november!
Series / Featured

Disney+ voegt deze series nieuw toe in november!

Het is een bijzonder goede maand voor gebruikers van Disney+, dat november.

Disney+ voegt ook in november weer heel wat nieuwe series toe. Vandaag vertellen we je in dit overzicht precies welke series je allemaal nieuw kan verwachten!

WEKELIJKS:
Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering in het tweede seizoen van THE MANDALORIAN. De serie volgt Din Djarin, die probeert Baby Yoda bij 'zijn eigen mensen' te krijgen Dat blijken de Jedi te zijn. Maar er speelt meer, want het kind blijkt een belangrijke rol te hebben in de toekomst van het sterrenstelsel.
MUPPETS NOW laat ook elke week weer een nieuwe aflevering zien. Elke daarvan krijgt zes afleveringen en laat zien hoe Scooter elke keer weer zijn best moet doen om iets nieuws te bedenken.

6 NOVEMBER: De volgende series verschijnen nieuw op 6 november:

FANCY NANCY: FANCY IT YOURSELF (1 seizoen): Nancy is zes jaar oud, en maakt heel gave dingen mee. Ze weet van alles wat normaal lijkt, wel iets speciaals te maken.

EUROPE FROM ABOVE (1 seizoen): We zien vanaf boven de mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden van het continent.

13 NOVEMBER: De volgende series verschijnen nieuw op 13 november:

DOG IMPOSSIBLE (1 seizoen): Matt heeft een heel innovatieve manier bedacht om met honden om te gaan. En dus helpt hij hun baasjes beter te zorgen voor de dieren.

DUDE THAT'S MY GHOST (1 seizoen): Spencer Wright is 14 jaar oud en beginnend filmmaker. Hij zit net op een nieuwe middelbare school, waar hij via de geest van popster Billy Joe Cobra populair wil worden.

PENNY OP MARS (seizoen 3): Penny is een meisje met groot talent, dat enorm goed kan zingen. Dus schrijft ze zich in voor de middelbare school die alles doet om talenten op te leiden: MARS.

INSIDE PIXAR: Deze documentairereeks geeft een inkijkje in hoe het achter de schermen werkt bij filmstudio Pixar.

WEIRD BUT TRUE (seizoen 3): Deze serie laat broer en zus Charlie en KIrby Engelman zien, die uitvogelen hoe de wereld in elkaar steekt.

THE WONDERFUL WORLD OF MICKEY MOUSE: Deze serie bestaat uit tien afleveringen van zeven minuten per stuk. We krijgen te zien hoe Mickey en zijn beste vrienden avonturen beleven.

20 NOVEMBER: De volgende series verschijnen nieuw op 20 november:

BIG HERO 6 (seizoen 2): Hiro en zijn robot Baymax beleven weer nieuwe avonturen en ze moeten samen met hun vrienden de stad blijven beschermen.

THE LAST SECRETS OF THE NASCA: Deze documentaire laat nieuwe geheimen zien van de Nazca in Peru, een beschaving die verantwoordelijk is voor gigantische figuren op Aarde.

SECRETS OF THE ZOO (seizoen 2): We krijgen een blik achter de schermen van de grootste dierentuin van Amerika, de Columbus Zoo and Aquarium.

ULTIMATE AIRPORT DUBAI (3 seizoenen): We zien hier alles wat nodig is om het op twee na drukste vliegveld ter wereld te managen.

MARVELS 616: Deze documentaireserie vergelijkt Marvel-personages met de echte wereld. Zo zie je hoe de wereld gereflecteerd wordt in het MCU.

27 NOVEMBER: De volgende series verschijnen nieuw op 27 november:

BINNY AND THE GHOST: De 13-jarige Binny en haar familie nemen hun intrek in een oud herenhuis. Daar blijkt dat Binny haar kamer moet delen met de geest van het jongetje Melchior.

ONCE UPON A TIME (7 seizoenen): Zodra Emma Swan 28 wordt, staat er Henry voor haar deur, de zoon die ze tien jaar eerder ter adoptie afstond. Er opent zich een wereld vol magische avonturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Gods' keert bijna terug op televisie
Series / Nieuws

'American Gods' keert bijna terug op televisie

American Gods komt vanaf 10 januari naar Amazon Prime Video, met het derde seizoen.

American Gods keert in januari terug op Starz, en is dan hier in Nederland te streamen op Amazon Prime Video. De serie is vanaf 10 januari weer te zien, met elke week een nieuwe aflevering van het derde seizoen.

"Toen we begonnen met het derde seizoen van American Gods, hadden we geen idee van hoe actueel het zou zijn," aldus bedenker en maker Neil Gaiman. "We wisten dat we terug wilden keren naar waar fans het meest om gaven uit het boek; dat het tijd was voor Shadow om naar het kleine stadje van Lakeside te gaan en te proberen om zichzelf te verliezen in normaliteit."

Lees ook: Eerste trailer 'American Gods' seizoen 3 onthuld

Personages centraal
"In het derde seizoen willen we ons meer richten op de personages en hun reizen. Om te laten zien hoe Shadow een pad volgt, geleid door de Goden van zijn voorouders, meer zichzelf wordt en welke kant hij kiest om aan te staan: mensen of goden."

Lees ook: Rel rond 'American Gods' loopt flink uit de hand

Gaiman refereert daarmee naar een deel van het boek waar de serie op gebaseerd is, waarin we zien hoe Shadow de zijde van Mr. Wednesday verlaat en een tijdje zich verbergt in een klein stadje. Het is een enorm belangrijk punt in het boek en dus ook in de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keanu Reeves te zien in Netflix-serie!?
Series / Nieuws

Keanu Reeves te zien in Netflix-serie!?

Hoe gaaf zou het zijn als Keanu Reeves de hoofdrol heeft in Cyberpunk 2077?

Netflix is naar het schijnt druk met het opkopen van verschillende gamefranchises. Van The Witcher tot Resident Evil en Assassin's Creed. Maar ook Cyberpunk 2077, een nieuwe gamereeks.

Ubisoft en Netflix zouden samenwerken aan een nieuw project, dat gaat over deze game. Die wordt gemaakt als een van de grootste nieuwe titels van de studio Ubisoft, de eerste sinds de studio in 2015 The Witcher 3: The Wild Hunt uitbracht. Nu schijnt er al een hoofdrolspeler gevonden te zijn.

Keanu Reeves
Acteur Keanu Reeves is volgens lekker Daniel Richtman te zien in de serie. Dat zou geen toeval zijn: Reeves is in de game Cyberpunk 2077 ook al te horen en te zien. Maar zeker is het natuurlijk niet: Richtman zit er vaak genoeg naast met lekken, maar soms schiet hij ook raak.

Cyberpunk 2077 speelt zich af in een alternatieve werkelijkheid. We zien de Amerikaanse megastad Night City, dat beheerst wordt door grote corporaties. Er heersen bendeconflicten en de stad draait vooral op robotica. In de game spelen we de huurling V, die zijn vaardigheden moet gebruiken om missies uitt e voeren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian'-schurk eigenlijk een held?
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-schurk eigenlijk een held?

The Mandalorian-ster Giancarlo Esposito ziet zijn personage ergens wel als een held lijkt het zo.

The Mandalorian-ster Giancarlo Esposito vertelde tijdens een interview over zijn schurk, Moff Gideon. Hij was al in het eerste seizoen te zien als een verbeten schurk die heel ver wil gaan in zijn zoektocht naar The Child. En bleek het Darksaber te hebben.

De acteur vertelde tijdens een interview dat hij zijn personage eigenlijk als een held ziet. "Mijn personage, Moff Gideon, is een soort bewaker van het sterrenstelsel. Hij is een overblijfsel van het Keizerrijk en is nog altijd zoekende," aldus de acteur.

Lees ook: Speelduur première tweede seizoen 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' gelekt

Heldendom en menselijkheid
"Ik ben zo blij dat ik onderdeel uitmaak van een serie die echt een verhaal over menselijkheid en heldhaftigheid laat zien. Je begrijpt het wel: om een held te zijn, dat is iets waar wij altijd naar streven. Ik speel soms de schurken, maar ik houd ook echt van de held, en we moeten ons allemaal laten inspireren door de helden," ging hij verder.

Lees ook: 'Darth Vader'-serie brengt James Earl Jones terug?

Esposito is straks in het tweede seizoen van de serie te zien. Dan leren we meer over zijn personage, en hopelijk vooral ook hoe hij het Darksaber precies wist te bemachtigen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit 'Star Trek'-personage keerde bijna niet terug
Series / Nieuws

Dit 'Star Trek'-personage keerde bijna niet terug

Kate Mulgrew wilde niet direct terugkeren voor Star Trek: Prodigy, maar zei uiteindelijk ja.

Nu we weten dat actrice Kate Mulgrew terugkeert in Star Trek: Prodigy, is het de vraag hoe de makers haar daartoe wisten over te halen. De actrice speelde de rol natuurlijk zeven seizoenen lang in Star Trek: Voyager, en keerde daarna alleen maar terug voor de film Star Trek: Nemesis, waarin ze een cameo had.

Het blijkt dat maker Alex Kurtzman behoorlijk zijn best moest doen om Mulgrew over te halen om terug te keren. "De onderhandelingen duurden als ik eerlijk ben best een tijdje," aldus de actrice tijdens de onthulling van een standbeeld van Janeway.

Lees ook: 'Star Trek: Voyager' volgende serie voor een revival?

Niet zeker
"Alex Kurtzman kwam met het idee bij mij langs. En toen wist ik het eigenlijk niet helemaal zeker. Maar het gesprek evolueerde gedurende de maanden tot een gesprek over wat we naar een heel nieuw publiek zouden kunnen brengen. En precies dat idee van iets nieuws naar jonge geesten brengen, was te opwindend en veelbelovend om het niet te doen," aldus de actrice.

Lees ook: 'Star Trek'-fans opgelet! Live-reünie van 'Voyager'-cast is aanstaande!

En haar relatie met Janeway is die van een perfect huwelijk: "tegen het zevende seizoen, behoorde ik tot haar en zij tot mij. En dat draag ik nog altijd elke dag met mij mee."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Game of Thrones' wel moest eindigen
Series / Featured

Waarom 'Game of Thrones' wel moest eindigen

Na acht seizoenen was het ineens voorbij voor Game of Thrones, eigenlijk te vroeg.

Het achtste seizoen van Game of Thrones was het laatste van de serie. Dat tot tegenzin van HBO en schrijver George R.R. Martin. Waarom moest de serie zo plotseling stoppen?

In 2016 bleek ineens dat de serie nog maar twee seizoenen en 13 afleveringen zou krijgen. Daarmee moest het verhaal snel afgerond worden, wat ook gebeurde; de serie had een vrij plotseling einde dat wat fans en critici betreft nogal afgeraffeld voelde.

Lees ook: Hoofdrolspeler uit forse kritiek op 'Game of Thrones'

Waarom een einde
In een hele rits interviews lieten de makers van Game of Thrones weten dat de serie wat hen betreft wel moest eindigen. Zij vertelden dat de serie wat hen betreft altijd 70 tot 80 uur moest draaien. Ze zouden de serie zelfs in zeven seizoenen af hebben willen ronden. Dat werden er 8, met 73 uur.

"We wilden geen serie maken die te lang door liep," vertelde David Benioff in een interview. "Deel van waar we van houden van de boeken, en de serie, is een gevoel van momentum en het gevoel dat er ergens naar opgebouwd wordt."

Lees ook: Gruwelijke theorie over 'Game of Thrones'-einde van Emilia Clarke

"We wilden de serie niet in tien seizoenen maken; het gevoel was heel erg dat we de gouden gans dan zouden wurgen. We wilden stoppen op het moment dat mensen nog altijd naar meer zouden verlangen. Het oude adagium van 'zorg ervoor dat ze altijd meer willen', ging volgens ook hier op."

Te lang doorgaan
Bovendien wilde men niet te lang doorgaan. "Er zijn White Walkers en draken. En zodra die twee samen komen, moet het verhaal gaan waar het heen moet gaan," aldus producent Bryan Cogman. De serie moest op een gegeven dus wel richting zijn einde werken.

Lees ook: 'Game of Thrones'-boeken krijgen ander einde

Dat tot tegenzin van HBO-baas Michael Lombardo, die zei dat ze bij HBO "onder meer keken naar extra financiële middelen, om hen maar over te halen. Maar nee, ze wilden echt niet. Eerlijk gezegd was het ook echt moeilijk toen de boeken eindigen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.