'American Gods' keert bijna terug op televisie

'American Gods' keert bijna terug op televisie

American Gods komt vanaf 10 januari naar Amazon Prime Video, met het derde seizoen.

Jim Pedd, 29 oktober 2020 om 10:18

American Gods keert in januari terug op Starz, en is dan hier in Nederland te streamen op Amazon Prime Video. De serie is vanaf 10 januari weer te zien, met elke week een nieuwe aflevering van het derde seizoen.
"Toen we begonnen met het derde seizoen van American Gods, hadden we geen idee van hoe actueel het zou zijn," aldus bedenker en maker Neil Gaiman. "We wisten dat we terug wilden keren naar waar fans het meest om gaven uit het boek; dat het tijd was voor Shadow om naar het kleine stadje van Lakeside te gaan en te proberen om zichzelf te verliezen in normaliteit."

Lees ook: Eerste trailer 'American Gods' seizoen 3 onthuld

Personages centraal
"In het derde seizoen willen we ons meer richten op de personages en hun reizen. Om te laten zien hoe Shadow een pad volgt, geleid door de Goden van zijn voorouders, meer zichzelf wordt en welke kant hij kiest om aan te staan: mensen of goden."

Lees ook: Rel rond 'American Gods' loopt flink uit de hand

Gaiman refereert daarmee naar een deel van het boek waar de serie op gebaseerd is, waarin we zien hoe Shadow de zijde van Mr. Wednesday verlaat en een tijdje zich verbergt in een klein stadje. Het is een enorm belangrijk punt in het boek en dus ook in de serie.


Lees meer over: American Gods, Starz, Amazon Prime Video

Informatie over de serie: American Gods

Populair nieuws