Prachtige beelden Netflix-hit 'The Crown'

Prachtige beelden Netflix-hit 'The Crown'

Het vierde seizen van The Crown zit er aan te komen, en is over krap twee weken te zien!

Jim Pedd, 29 oktober 2020 om 17:10

Netflix heeft een officiële trailer vrijgegeven voor The Crown. De beelden laten onder meer Margaret Thatcher zien, maar ook Lady Diana Spencer. En laat zien dat er strijd aan zit te komen in dit nieuwe seizoen.
Thatcher laat namelijk weten dat ze heel veel wil gaan veranderen en regelen in Groot-Brittannië. De toon is ook meteen gezet, want Thatcher laat meteen weten dat ze meer dan bereid is om vijanden te hebben. Dat belooft dus wat!

Lees ook: Netflix hitserie 'The Crown' heeft weer een nieuwe Prince Charles!

Het vierde seizoen
Netflix heeft natuurlijk ook al een synopsis vrijgegeven voor de nieuwe reeks. Terwijl de jaren zeventig langzaamaan tot een einde komen, zoeken Queen Elizabeth en haar familie naar een manier om de troonopvolging te garanderen. Daarom zoeken ze een geschikte partner voor Prince Charles, die 30 jaar oud is en nog altijd ongehuwd.

Lees ook: Duistere tijden in trailer 'The Crown' seizoen 4

Terwijl de natie begint te voelen hoe het beleid van de eerste vrouwelijke premier van het land, Margaret Thatcher het land uit elkaar drijft, ontstaan er spanningen tussen haar en Elizabeth. En die nemen alleen maar toe als de Falkland War begint, en er binnen de Commonwealth conflict ontstaat. De familie raakt daardoor steeds meer verdeeld. Vanaf 15 november te zien!


Lees meer over: The Crown, Netflix, Trailer

Populair nieuws