'Westworld' moest plannen voor seizoen 3 flink aanpassen door bizarre 'blessure'

Westworld moest plannen in derde seizoen aanpassen

Luke Hemsworth had zijn zijn biceps gescheurd had waardoor zijn linkerarm niet bruikbaar was.

Jim Pedd, 30 oktober 2020 om 18:32

Het derde seizoen van Westworld gooide het over een heel andere boeg. De HBO-serie vond zichzelf opnieuw uit. Na twee seizoenen binnen de pretparken, dook dit seizoen de echte wereld in.
Het derde seizoen bevatte ook interessante momenten rond het personage Ashley Stubbs, van Luke Hemsworth. Hij was een Host die in eerste instantie dienst deed als het hoofd van de Security Force van Westworld. Maar het derde seizoen was zijn rol heel anders, vanwege een blessure van Hemsworth.

Lees ook: 'Westworld' vindt zichzelf weer opnieuw uit

Gescheurde bicep
Tijdens een interview met The Hollywood Reporter vertelde hij dat hij zijn bicep gescheurd had. Zijn linkerarm was dus niet bruikbaar. "Op dat moment kon ik bepaald niet geniet van mijn choreografie, want ik had mijn bicep gescheurd. Die was van het bot afgegaan," aldus de acteur.

Lees ook: 'Westworld' seizoen 4 brengt deze schurk terug

Dat leidde tot een volledig herschreven script. "Ik moest toen heel schaapachtig met de productie bellen en zeggen: 'Ik heb iets heel doms gedaan, hoe lossen we dit op?'. Toen gingen al die angsten door mijn hoofd: 'Dat was het dan voor mij. Ze gaan mij ontslaan'. Maar ze maakten zich echt heel erg zorgen om mij en keken echt hoe ze dit in het verhaal konden verwerken."

Bron: THR

Lees meer over: Westworld, HBO, Luke Hemsworth

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws