3 topseries op Netflix vol superkrachten!

Netflix heeft uiteraard de Marvel-series. Maar er zijn meer series met superkrachten!

Bram de Groot, 31-10-2020 22:26

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.
Ragnarok | Bing nu!
Begin 2020 verscheen deze Original-actieserie uit Noorwegen en Denemarken op Netflix en was gelijk een succes. In Ragnarok lijkt de eindtijd nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden. Een tweede seizoen is in de maak.


Raising Dion | Bing nu!
Deze onbekendere filmilieserie met een rolletje voor Michael B. Jordan verscheen in 2019 en heeft één seizoen en het tweede is in de maak. In de negen afleveringen zie je een weduwe het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon probeert op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.


The Umbrella Academy | Bing nu!
Dit is dé superheldenserie van Netflix tot op heden en er zijn al twee seizoen te bekijken. Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid. Een derde seizoen moet er uiteraard ook komen nadat beide seizoenen erg sterk werden ontvangen.


Lees meer over: Raising Dion, Netflix, Ragnarok, The Umbrella Academy

Populair nieuws