Monsters uit seizoen 2 van 'The Witcher' officieel onthuld

Monsters uit seizoen 2 van 'The Witcher' onthuld

Na de monsters uit seizoen één komen er de nodige nieuwe monsters in seizoen twee!

Bram de Groot, 1 november 2020 09:57

Het zal nog de nodige maanden duren voordat het tweede seizoen van The Witcher op Netflix verschijnt. De opnames werden vertraagd door corona en deze zullen naar verwachting tot in 2021 duren.
Toch kan de streamingdienst het niet laten om tijdens deze Halloween-dagen een klein beetje het tweede seizoen te teasen. In de nieuwe promovideo Geralt’s Monster Mash zien we namelijk niet alleen heel wat monsters uit het eerste seizoen, maar er wordt ook twee keer gehint naar nieuwe monsters of gebeurtenissen met monsters. Check de video hieronder.


Monsters seizoen 2 The Witcher
Op YouTube staat de volgende begeleidende tekst bij de video: "De White Wolf beschouwt Halloween als een persoonlijke uitdaging. Maar houd je ogen open voor een paar zoete lekkernijen... Wat er verborgen is, wil je niet missen."

Lees ook: Nieuw harnas voor Nilfgaardian in 'The Witcher' seizoen 2!

In de beelden zien we twee shots met iets nieuws. Het eerste shot laat iets zien met een soort van tentakels en een oog en het tweede shot is van drie skeletten. Online is er een hoop gegis naar wat de beelden betekenen, maar veel kan men er nog niet van maken.
Bron: Netflix

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Netflix, Seizoen 2

Populair nieuws