search

Ons nieuws van zaterdag 31 oktober 2020

3 topseries op Netflix vol superkrachten!
Series / Nieuws

3 topseries op Netflix vol superkrachten!

Netflix heeft uiteraard de Marvel-series. Maar er zijn meer series met superkrachten!

Hieronder drie tips voor series die je gewoon op Netflix vindt en gewoon eens moet gaan kijken, als je dat nog niet hebt gedaan.

Ragnarok | Bing nu!
Begin 2020 verscheen deze Original-actieserie uit Noorwegen en Denemarken op Netflix en was gelijk een succes. In Ragnarok lijkt de eindtijd nabij in een Noors stadje dat zwaar is vervuild en wordt bedreigd door smeltende gletsjers. Alleen een legende kan een oud kwaad bestrijden. Een tweede seizoen is in de maak.



Raising Dion | Bing nu!
Deze onbekendere filmilieserie met een rolletje voor Michael B. Jordan verscheen in 2019 en heeft één seizoen en het tweede is in de maak. In de negen afleveringen zie je een weduwe het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon probeert op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.



The Umbrella Academy | Bing nu!
Dit is dé superheldenserie van Netflix tot op heden en er zijn al twee seizoen te bekijken. Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid. Een derde seizoen moet er uiteraard ook komen nadat beide seizoenen erg sterk werden ontvangen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt veel nieuwe series toe deze week
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegt veel nieuwe series toe deze week

Disney heeft deze week een behoorlijk goed nieuw aanbod toegevoegd aan zijn streamingdienst!

Disney+ voegde deze week een hele rits nieuwe series toe. Vandaag vertellen we je in dit weekoverzicht precies welke titels dat allemaal zijn.

THE MANDALORIAN S02E01: Laten we maar beginnen met de serie waar we het meeste naar uit keken bij Disney+: The Mandalorian. Daarvan verscheen deze week de eerste aflevering van het tweede seizoen. Daarin zien we Din Djarin en Baby Yoda weer terugkeren!

ONE DAY AT DISNEY S01E48: Dana Amendola is vicepresident van Operations bij Disney Theatrical Group. Zij moet zorgen voor het The New Amsterdam Theatre.

THE RIGHT STUFF S01E05: In deze aflevering zien we hoe Jerrie Cobb en Trudy gevraagd worden voor het eerste astronautenteam dat volledig uit vrouwen bestaat.

PJ MASKS seizoen 1: Amaya, Greg en Connor worden een superheldenteam, PJ Masks genaamd. Als het avond is, vechten zij tegen vijanden als Romeo, Luna Girl, Night Ninja en anderen. Amaya wordt 's nachts Owlette (een uil), Greg een Gekko (een hagedis) en Connor wordt Catboy (een kat).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wordt een Netflix abonnement binnenkort duurder?
Series / Streaming-diensten

Wordt een Netflix abonnement binnenkort duurder?

Netflix wordt duurder in de Verenigde Staten, is dat een voorbode voor ons?

Netflix gooit in de Verenigde Staten zijn prijzen omhoog. 'Standard' en 'premium' worden allebei duurder. Mensen die over het 'basis' abonnement beschikken, blijven hetzelfde betalen.

De concurrentie in streamingland is natuurlijk moordend op dit moment, met onder meer Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ en HBO Max. Voor Netflix is er dus alles aan gelegen om een eigen, origineel en bovendien exclusief aanbod te houden. Alleen zo kan het mensen aan zich binden. Zo komt Netflix ondertussen aan zo'n 200 miljoen abonnees wereldwijd.

Duurdere abonnementen
Maar in al die content gaat natuurlijk flink wat geld zitten. En dus moeten de prijzen omhoog. Een woordvoerder van Netflix zegt dat de prijsverhoging ook echt daar uit voort komt. Maar: "Zoals altijd bieden we verschillende smaken, zodat mensen een prijs kunnen kiezen die goed past binnen hun budget."

Gebruikers die over een 'standard' abonnement beschikken, betaalden altijd 12,99 dollar en gaan nu 13,99 dollar betalen. Zij kunnen op 2 schermen tegelijk kijken en krijgen streams in high definition aangeboden. Het 'premium' abonnement wordt flink duurder, en gaat van 15,99 dollar naar 17,99 dollar. Mensen met premium kunnen op vier schermen streamen en in Ultra HD.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Belangrijke positie in 'Star Trek: Discovery' veranderd
Series / Nieuws

Belangrijke positie in 'Star Trek: Discovery' veranderd

Star Trek: Discovery seizoen drie laat grote veranderingen zien! Ook rond Suru en Burnham.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Veel ontwikkelingen in Star Trek: Discovery! De serie is onlangs gestart op Netflix en we gaan flink vooruit in de tijd. Maar er is ook iets aan de hand op de brug van de USS Discovery. Let op SPOILERS!!

Er is een nieuwe "captain"! Tijdens de aflevering "People of Earth" wordt duidelijk wie nu eindelijk de leiding heeft over de Discovery. Dit blijkt Saru van Doug Jones te zijn en niet meer Michael Burnham van actrice Sonequa Martin-Green. En zo is er dus een nieuwe captain op de Discovery.

Lees ook: Is seizoen 3 van 'Star Trek: Discovery' beter dan de eerdere seizoenen?

Burnham terug aan de Discovery
Na een jarenlange zoektocht keert Burnham terug aan de Discovery en ziet ze de bemanning weer van het schip. En er was geen strijd om de belangrijkste positie op het ontdekkingschip. Burnham heeft helemaal geen behoefte om de leiding te nemen en geeft deze aan Saru.

Lees ook: Opvallend duo in 'Star Trek: Discovery'

Ondertussen is het uitkijken naar aflevering vier "Forget Me Not" die op 5 november eerst debuteert op CBS All Acces. Een andere opvallende titel voor seizoen drie is "Unification III", te zien op 26 november.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gevallen heldin terug in Star Wars-serie 'Rogue One'?
Series / Nieuws

Gevallen heldin terug in Star Wars-serie 'Rogue One'?

Felicity Jones die de hoofdrol speelde in de Star Wars-film Rogue One hint naar een terugkeer.

In 2016 was Rogue One: A Star Wars Story misschien wel de beste Star Wars-film die Disney tot op heden heeft opgeleverd. De grauwe A New Hope-prequel had mooie rollen en een prima actierijk verhaal.

Het is dan ook geen wonder dat Disney verder wil met juist die film. Er komt namelijk een prequel op die film, rond het personage Cassian Andor van acteur Diego Luna. Veel is er over de show nog niet bekend, maar nu lijkt Felicity Jones, die in Roque One de hoofdrol speelde als Jyn Erso, naar een terugkeer te hinten.

Terugkeer Jyn Erso?
Aan het einde van Rogue One is het verhaal van Jyn Erso uiteraard afgerond, dus ze zal wel terug moeten keren in een prequelverhaal. "Ik blijf zeggen dat reïncarnatie absoluut mogelijk is in het Star Wars-universum, zei Jones lachend tegen The Hollywood Reporter toen haar werd gevraagd naar Jyns lot. "Dus ik heb zeker het gevoel dat er nog onafgemaakte zaken voor Jyn zijn."

Lees ook: Titel volgende 'Star Wars'-serie bekend gemaakt!

Naar verwachting debuteert de Cassian Andor-serie, die vijf jaar voor de film afspeelt, ergens in 2022. De opnames moesten afgelopen zomer starten, maar de coronacrisis zorgde voor vertraging.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Langverwachte HBO-serie 'Tokyo Vice' wordt eindelijk gemaakt
Series / Nieuws

Langverwachte HBO-serie 'Tokyo Vice' wordt eindelijk gemaakt

Het lijkt echt over en uit te zijn voor de zeer populaire serie van Netflix.

Rachel Keller (Legion, Dirty John) zal Odessa Young vervangen als de vrouwelijke hoofdrolspeler naast Ansel Elgort en Ken Watanabe in de dramaserie Tokyo Vice, die Michael Mann (Heat, Collateral) regisseert voor HBO Max.

Lees ook: Ken Watanabe (Inception) naast Ansel Elgort in 'Tokyo Vice'

De opnames van de eerste aflevering begonnen begin dit jaar in Tokio, maar moesten door de coronacrisis al snel platgelegd worden. In november moeten de opnames eindelijk hervat worden. De series werd bedacht door J.T. Rogers, die ook het script schreef, en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jake Edelstein. Het verhaal gaat over een jonge Amerikaanse journalist (Elgort) die eind jaren '90 voor de Tokyo Metropolitan Police werkt.

Een late vervanger
Young moest afzien van haar rol in de serie door een conflicterend schema. Keller speelt nu de rol van Samantha, een Amerikaanse expat die haar geld verdient door te werken als een hostess in het luxueuze Kabukicho-district, waar rijke mannen en leden van de Yakuza grof geld uitgeven.

Mann zal de pilot-aflevering regisseren; de eerste keer dat hij bij een tv-serie is betrokken sinds Miami Vice ruim 30 jaar geleden. Rogers, Mann, Alan Poul, Jake Adelstein, Elgort, Destin Daniel Cretton, Watanabe en John Lesher doen dienst als uitvoerend producenten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cool! 'The Walking Dead' in 147 seconden
Series / Nieuws

Cool! 'The Walking Dead' in 147 seconden

Gave officiële video toont uit uit iedere aflevering één seconde. Leuk gedaan.

Ondanks dat de serie The Walking Dead de laatste jaren dalende kijkcijfers laat zien, is en blijft het één van de succesvolste tv-series die er ooit gemaakt is. De zender AMC heeft ook een rijke toekomst voor de franchise uitgestippeld met spin-offs, films en meer uitingen.

Hieronder zie je een gave video via FOX TV UK, de zender die de show uitzendt in de UK. In de video van een kleine drie minuten zie je uit iedere van de reeds 147 verschenen afleveringen in The Walking Dead-moederserie een shot van één seconde.

1 Second of Every Episode (S1-S10) - Relive the TWD Apocalypse!
Na de 147 afleveringen verschijnen komende jaren nog dertig afleveringen, zes als onderdeel van seizoen tien én 24 als onderdeel van het afrondende seizoen elf dat in 2021 en 2022 wordt uitgezonden. Daarna komen er films en spin-off series.

Lees ook: Vernieuwing in 'The Walking Dead'

Check hieronder de video 1 Second of Every Episode (S1-S10) - Relive the TWD Apocalypse!.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op [...] in 'The Mandalorian'!
Series / Video/clip/featurette

Eerste blik op [...] in 'The Mandalorian'!

Heb jij de eerste aflevering van The Mandalorian seizoen 2 al gezien. Check de grootse onthulling.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van The Mandalorian van Disney+ had al heel wat verrassingen en dat gaat door in het tweede seizoen. Uiteraard werden er al wat zaken vooraf bekend, maar de eerste aflevering trapte gelijk geweldig leuk af! Let op: SPOILERS!!!

In de eerste aflevering zien we Mando weer in actie en daarin staat vooral een unieke samenwerking centraal om af te rekenen met een enorme zanddraak. We ontmoeten in "Chapter 9: The Marshal" ook het personage van acteur Timothy Olyphant: Cobb Vanth a.k.a. The Marshal, in het pak van Boba Fett!

Lees ook: 'Return of the Jedi'-personage in 'The Mandalorian' seizoen 2!

De echte Boba Fett
Na het grootse avontuur op Tatooine zien we in de laatste seconden van de aflevering een schimmig figuur. De kenners zagen het gelijk: dit is het personage Temuera Morrison, en ja dat is de echte Boba Fett. Morrison speelde Jango Fett in Star Wars: Attack of the Clones.

Lees ook: Ben voorbereid: Terugblik seizoen 1 van 'The Mandalorian'!

In aflevering 10, die aankomende vrijdag verschijnt, zien we vast meer van Boba Fett! Hieronder clip van de laatste achtien seconden uit de aftrap The Mandalorian seizoen twee.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix serie 'The Witcher' wijkt op belangrijke punten af van de boeken
Series / Nieuws

Netflix serie 'The Witcher' wijkt op belangrijke punten af van de boeken

The Witcher van Netflix maakt weer een fors andere stap dan de boeken waar de serie op gebaseerd is.

De opnames van het tweede seizoen van The Witcher zijn in volle gang. Nieuwe beelden vanaf de set, laten een grote verandering voor een prominent personage in de Netflix-serie zien.

Op een foto zien we tovenares Francesca Finabair, een elf die ook nog eens magische krachten heeft. Maar hoewel het in de boeken van schrijver Andrej Sapkowski zo is dat magiërs niet zwanger kunnen worden, is er in deze versie van het universum iets aan de hand.

Lees ook: Henry Cavill plaatst nieuwe teaserfoto Netflix-serie 'The Witcher'

Francesca Finabair
Nilfgaard en zijn politiek is van groot belang in de wereld van The Witcher. De serie heeft de boele chter nog nauwelijks verkend. Wel weten we uit de boeken dat Francesca Finabair de mooiste vrouw van de wereld zou zijn. Zij is de koningin van Dol Blathanna, als beloning voor haar loyaliteit richting Nilfgaard.

Lees ook: Gruwelijk beeld Yennefer in 'The Witcher' seizoen 2

In de boeken was zij niet zwanger, of een moeder. Elfen hebben namelijk grote moeite om zwanger te raken en worstelen met hun vruchtbaarheid. Sterker nog, in de boeken krijgen zij nauwelijks kinderen. In de serie is ze wel zwanger en "een moeder die alles zou doen om haar kind te beschermen."

Bekijk op Redanian Intelligence de foto!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Donkerste kwaad in 'Hellraiser' van HBO!
Series / Nieuws

Donkerste kwaad in 'Hellraiser' van HBO!

De HBO-horrorserie gebaseerd op de bekende Hellraiser figuren krijgt de juiste spierballen.

De meeste films in de Hellraiser-filmreeks zijn niet bepaald van een kwalitatief hoog niveau. Na het origineel Hellraiser uit 1987 van schrijver en regisseur Clive Barker verschenen er negen vervolgfilms met Hellraiser: Judgment als laatste bedenkelijke film.

Nu is er bij HBO een serie in ontwikkeling die de filmserie naar een hoger niveau moet brengen en voor een uitbreiding moet gaan zorgen. Halloween Kills-regisseur David Gordon Green gaat enkele afleveringen regisseren en Mark Verheiden en Michael Dougherty zorgen voor het verhaal.

Terugkeer belangrijke naam!
Nu is via bekend geworden dat Clive Barker terugkeert. Hij zal betrokken zijn als producent. Baker haakte na Hellbound: Hellraiser II uit 1988 af en is nu dus na dertig jaar weer betrokken bij de franchise. En dit kan alleen maar goed uitpakken.

De reactie van Baker: "Ik ben opgetogen dat de Hellraiser-mythologie een nieuw leven ziet. Het wordt tijd dat de verhalen teruggaan naar hun oorsprong. Ik wil graag de krachtigste en oudste elementen van deze horror naar een nieuw publiek brengen: het donkerste kwaad dat ons menselijk leven binnendringt en hoe we in onszelf de kracht moeten vinden om het te weerstaan."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' onthult schokkend detail
Series / Featured

'Star Trek: Discovery' onthult schokkend detail

Star Trek: Discovery speelt zich nu echt duidelijk af in een heel ander en nieuw universum.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Discovery onthulde iets bijzonders in de derde aflevering van het derde seizoen. De nieuwste aflevering heet People of Earth, en onthulde een schokkend detail.

In de aflevering wordt namelijk onthuld wat de situatie is van de Aarde en Starfleet Command. Als Michael Burnham en de crew van de Discovery weer aankomen op Aarde, blijkt dat die de Federation verlaten heeft.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' heeft toch een rol voor beroemde Spock?

Duistere ontwikkeling
Als Burnham en de Discovery aankomen bij de Aarde, worden ze geconfronteerd door iets anders dan Starfleet, namelijk de United Earth Defense Force (UEDF). Dat is een militante factie die nu de Aarde en haar dilithium beschermt in deze bizarre, wilde westen achtige versie van het melkwegstelsel.

UEDF-kapitein Ndoye vertelt aan Burnham en kapitein Saru dat Starfleet Command de Aarde verlaten heeft sinds de gebeurtenissen een eeuw eerder, toen The Burn miljoenen levens claimde en de warptechnologie van het universum kapot maakte.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' komt echt op gang vrijdag

Waarheen dan?
Het is op dit moment niet duidelijk waar Starfleet naartoe is gegaan. Michael en de crew van de Discovery hebben wel een aanwijzing in de vorm van een boodschap van een Starfleet-commandant. Die wees hen op de eerste plaats al naar de Aarde.

Maar het voelt niet alsof deze versie van de Federation echt past bij waar de Discovery naar op zoek was.

De Federation
In het kort, is de United Federation of Planets in 2161 opgericht. In de organisatie verenigden zich de Aarde, Andoria, Vulcan en Tellar Prime. In een steeds groeiende organisatie werd een coalitie tussen planeten gevormd.

Gezamenlijk was de missie het bevorderen van vrijheid, rechten en gelijkheid, maar ook het delen van kennis en verdedigingsmiddelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer is 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' op Disney+ te zien?
Series / Nieuws

Wanneer is 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' op Disney+ te zien?

The Mandalorian krijgt dit jaar elke week een nieuwe aflevering op streamingdienst Disney+.

Deze week is The Mandalorian weer van start gegaan op Disney+. Nu we de eerste aflevering van de verdere avonturen van Din Djarin en Baby Yoda weer hebben kunnen zien, is het natuurlijk tijd om antwoord te geven op een belangrijke vraag: wanneer zijn alle afleveringen te zien?

Dan hebben we goed nieuws voor je. Vorig jaar was bij het eerste seizoen nog niet van elke aflevering bekend wanneer deze te zien was. Daar is dit jaar verandering in gekomen. Disney+ heeft namelijk alle data alvast bekend gemaakt.

Lees ook: 'The Mandalorian' seizoen 2: Dit moet je weten

Elke week
Waar vorig jaar niet elke week een nieuwe aflevering kwam, is dat dit jaar wel het geval. Dat brengt ons tot het volgende uitzendschema:

Chapter 9: 30 oktober
Chapter 10: 6 november
Chapter 11: 13 november
Chapter 12: 20 november
Chapter 13: 27 november
Chapter 14: 4 december
Chapter 15: 11 december
Chapter 16: 18 december

Lees ook: 'The Mandalorian'-schurk eigenlijk een held?

In dit tweede seizoen van The Mandalorian zien we hoe Din Djarin probeert Baby Yoda terug naar zijn eigen 'mensen' te brengen, namelijk naar de Jedi. Daarbij wordt hen het leven moeilijk gemaakt door onder meer de gevaarlijke Moff Gideon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoen 'Riverdale' staat binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Nieuwe seizoen 'Riverdale' staat binnenkort op Netflix!

Fans hebben er even op moeten wachten, maar het vijfde seizoen komt er aan...

Het Coronavirus heeft er voor gezorgd dat we wat langer moeten wachten op de terugkeer van onze favoriete The CW series. Eerder stond hier op Serietotaal reeds te lezen wanneer bijvoorbeeld The Flash terug zal keren. Nu is het ook de beurt aan die andere populaire serie, namelijk Riverdale.

Het vijfde seizoen van Riverdale zal in de Verenigde Staten verschijnen op woensdag 20 januari. Als alles volgens plan kan verlopen zou dit betekenen dat de eerste aflevering op donderdag 21 januari zal verschijnen op streamingdienst Netflix. Dit betekent dat Riverdale een maand eerder terug zal keren dan bijvoorbeeld The Flash. Deze staat gepland voor een lancering op Netflix op 25 februari 2021.

Lees ook: 'Riverdale'-vrouwen vanaf nu te volgen op TikTok!

Connectie met fans
Het uitstellen van het vijfde seizoen heeft er voor gezorgd dat de cast op allerhande manieren contact heeft proberen te houden met hun fans. Zo werd er een TikTok-account opgericht door de 'Riverdale'-vrouwen en werden er af en toe leuke filmpjes gepost op Instagram.

KJ Apa plaatste onder meer een filmpje op Instagram die duidelijk maakte hoe de kusscène met Camila Mendes werd opgenomen en vooral welke voorzorgsmaatregelen men nu dient te nemen tegen het Coronavirus.

Hoe dan ook, voor de fans is het dus nog een kleine 3 maanden wachten vooraleer het vijfde seizoen op Netflix te zien zal zijn.

Lees ook: Zo blikt 'Riverdale' haar kusscènes in tijdens Coronatijden
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.