Stephen Kings 'It' als tv-serie met 7 seizoenen?

Stephen Kings 'It' als tv-serie met 7 seizoenen?

Zouden we opnieuw een verfilming van het bekende Stephen King-verhaal krijgen?

Bram de Groot, 1 november 2020 19:36

In 1990 kregen we al de miniserie It en recent was er de tweeluik-film van regisseur Andy Muschietti. Maar worden nu alweer plannen gemaakt om het geliefde boek van Stephen King te gaan vertalen naar een serie? Niet echt, maar de wens is er wel.
Lovecraft Country-showrunner Misha Green is een groot fan van It en zou graag een serie van het boek maken. In gesprek met The Hollywood Reporter gaf Green aan graag een serie over de bestseller te willen maken.

Zeven seizoen It
"Ik zou dolgraag een limited series van Stephen Kings It willen maken. Het is mijn favoriete roman aller tijden, maar het is zo'n dik boek dat je tijd nodig hebt om elk personage te leren kennen en echt hun angsten te begrijpen," aldus "Je kan een twee uur durende film maken, maar stel je It voor als een serie met zeven seizoenen."

"En iets met vampiers. We hebben nieuwe vampiers nodig," zei Green die klaarblijkelijk niet helemaal doorheeft dat we al tal van vampierseries hebben en dat It recent nog de tweeluik kreeg. Maar ambities moeten er zijn!

Bron: THR

Lees meer over: Stephen King, It, Andy Muschietti, Lovecraft Country

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws