Slecht nieuws voor fans van 'Better Call Saul'

Slecht nieuws voor fans van 'Better Call Saul'

Better Call Saul gaat voorlopig niet verder, want de opnames beginnen pas laat.

Jim Pedd, 2 november 2020 om 07:03

Het is nog even wachten op het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul. De opnames zijn volgens acteur Giancarlo Esposito uitgesteld naar maart 2021. Daarmee zal het seizoen op zijn vroegst pas over een jaar, als het niet later is, te zien zijn.
"We zouden eigenlijk in september beginnen met de opnames, maar het lijkt er nu op dat we in maart beginnen," aldus Esposito. "We hebben natuurlijk een geweldig team van schrijvers, dus het is ontzettend opwindend om je te bedenken dat we weer aan het werk mogen."

Lees ook: 'Better Call Saul' gaat 'Breaking Bad' erg veranderen

Nog niet de kans
"We kregen de kans niet om aan seizoen 6 te werken, maar die gaat er nu wel aan zitten komen. Ik kijk er heel erg uit om weer met Vince [Gilligan] en Peter [Gould] en Melissa Bernstein, onze producent, aan de slag te mogen in maart. Ik weet dat Vince tegen mij zei: 'Je gaat het nog druk krijgen'."

Lees ook: Laatste seizoen 'Better Call Saul' flink vertraagd

Het zesde seizoen pikt de draad snel na het einde van het vijfde seizoen op. We kregen in een cliffhanger van het vijfde seizoen te zien dat Gus en Lalo Salamanca lijnrecht tegenover elkaar stonden. Dat wordt dus wat, als we eind volgend jaar meer kunnen zien!

Bron: Hey U Guys

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Netflix, Giancarlo Esposito

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws