search
Nieuw op Netflix: 'Bad Banks' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Bad Banks' seizoen 2

Ook het eerste seizoen van de serie is reeds te bekijken op Netflix...

Aan het einde van het jaar 2018 verscheen op NPO het eerste seizoen van de serie Bad Banks. De serie wist meteen een trouwe schare fans te verzamelen. Voor die fans is er nu goed nieuws, want het vervolg is vanaf morgen te bekijken op Netflix.

In het eerste seizoen volgden we een jonge, briljante bankmedewerkster genaamd Jana. Zij werd op een bepaald ogenblik onterecht ontslagen bij een investeringsbank. Ze kon echter rekenen op hulp uit onverwachte hoek en kon aan de slag gaan bij een concurrerende bank. Dan komt Jana er echter achter dat ze sterk gemanipuleerd wordt...

Tweede seizoen
In het tweede seizoen zal de kijker terug meegaan op een rollercoasterrit doorheen de wereld van de high finance. Na afloop van de crisis krijgt deze wereld meer dan ooit met een grote omwenteling te maken. Welke rol kan Jana nog vervullen binnen deze wereld? Je ontdekt het vanaf morgen, dinsdag 10 november op Netflix!

Wil je graag nu al een voorsmaakje hebben van wat het tweede seizoen van Bad Banks voor jou allemaal zal in petto hebben? Bekijk dan vooral even de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen