search
Nieuw op Netflix: De romantische kerstserie 'Dash & Lily'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De romantische kerstserie 'Dash & Lily'

Deze zeemzoete romantische kerstserie staat vanaf morgen op streamingdienst Netflix...

Het is zo langzaam maar zeker weer de periode van het jaar. Vanaf morgen, dinsdag 10 november 2020 is op Netflix de romantische kerstserie Dash & Lily te bekijken. De serie speelt zich af in het bruisende New York.

Van tegenpolen is bekend dat ze elkaar aantrekken. Dat is precies het geval bij de cynische Dash en de vrolijke Lily. Zij sturen elkaar berichten, maar eigenlijk vooral uitdagingen door gebruik te maken van een rood boekje dat ze verspreid over de Amerikaanse metropool New York voor elkaar achterlaten. Het resultaat is een vermakelijke serie die je meteen ook even laat proeven van de Kerstsfeer.

Book of Dares
Het verhaal van de serie Dash & Lily is gebaseerd op het eerste deel van het zogenaamde Book of Dares. Deze maakt deel uit van de young adult boekenreeks Dash & Lily en komt van de hand van David Levithan en Rachel Cohn. Het is Joe Tracz die werd aangesteld als showrunner evenals schrijver van de serie.

Ben jij helemaal klaar voor een zeemzoete romantische komedie je reeds even onder zal weten te dompelen in de sfeer van Kerstmis? Dan kan je vanaf morgen de serie Dash & Lily bekijken op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen