Dikke tegenvaller! Géén 'WandaVision' in 2020

Dikke tegenvaller! Géén 'WandaVision' in 2020

Disney+ heeft WandaVision van de kalender gehaald. We hebben officieel een Marvel-loos 2020.

Bram de Groot, 10 november 2020 om 18:48

Het lijkt er verdacht veel op dat we 2020 gaan afsluiten zonder een film of serie in het Marvel Cinematic Universe. In de vrijgegeven overzichten met nieuwe Disney+ releases in de maand december 2020 ontbreekt de Marvel-serie WandaVision. Nu lijkt het erop dat de serie in januari verschijnt.
En dit is balen voor de fans van Marvel. Eerder leek Disney+ er nog naar te hinten dat WandaVision in december zou verschijnen aangezien in een promo voor 2020 beelden uit de Marvel-serie te zien waren. Ook verscheen de volledige trailer met de boodschap 'coming soon'.

Maar wanneer dan wel?
Het is nu onduidelijk wanneer de serie wel verschijnt. Uiteraard zou het kunnen dat Disney+ de fans nog even in spanning laat, maar aangezien het al midden november is, lijkt dat onwaarschijnlijk. De kans bestaat dat Marvel Studios toch voor een andere releasestrategie lijkt te gaan kiezen. Onderstaande Twitter-bericht meent dat de serie in januari verschijnt.Lees ook: 'WandaVision' onthult nieuwe blik op hoofdpersonen

WandaVision laat een nieuw groots avontuur zien rond de Marvel-figuren Scarlet Witch en Vision. In zes afleveringen zien we hoe Scarlet Witch uitgroeit tot de krachtige mutant die ze is.


Lees meer over: Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws