'WandaVision' onthult nieuwe blik op hoofdpersonen

'WandaVision' onthult nieuwe blik op hoofdpersonen

WandaVision komt er heel snel aan op streamingdienst Disney+, die straks te zien zal zijn.

Jim Pedd, 10 november 2020 om 15:55

Of WandaVision nou wel of niet te zien is dit jaar, we weten wel dat de serie er snel aan zit te komen. De marketingcampagne wordt namelijk steeds groter, waarmee we zeker zijn dat Disney+ de aandacht ervoor opvoert omdat de serie echt te zien is straks.
Vandaag mag Entertainment Weekly de promotie weer verder brengen. Het vakblad heeft alvast zijn nieuwe cover voor de televisieserie van Marvel Studios vrijgegeven, waaruit blijkt dat de serie er echt heel gaaf uit ziet. Het zal de eerste serie van Marvel Studios zelf zijn, specifiek gemaakt voor Disney+.

Lees ook: Schokkende onthulling Disney-serie 'WandaVision'

Verbonden aan de films
Mocht je fan zijn van het Marvel Cinematic Universe, dan kan je straks niet meer zonder Disney+. Die streamingdienst krijgt namelijk steeds meer series die verbonden zijn aan de filmfranchise. Dat leidt in dit geval tot een expliciete connectie met de Doctor Strange-film die eraan zit te komen.

Lees ook: Badass Captain Marvel-figuur in 'Wandavision'-serie

In deze serie leeft Wanda Maximoff, ofwel Scarlet Witch, samen met Vision. Die zou eigenlijk dood zijn, maar blijkt nu gewoon te leven. Dat leidt tot bizarre situaties, want er speelt meer.


Lees meer over: WandaVision, Marvel Studios, MCU, Disney Plus

Populair nieuws