search

Ons nieuws van dinsdag 10 november 2020

Cool: een échte helm van 'The Mandalorian' - hebben?
Series / Foto's

Cool: een échte helm van 'The Mandalorian' - hebben?

Deze wil iedere Star Wars-fan wel hebben: een échte Mandalorian helm!!

Als je gek bent op filmgadgets zoals Funko Pops en replica's, dan ben je misschien wel geïnteresseerd in een "echte" helm van een Mandaloriaan, een wel eentje van dé Mandalorian a.k.a. Din Djarin uit de succesvolle serie The Mandalorian van Disney+.

En Disney zal Disney niet zijn om zo'n replica in het schap te gooien. Deze is uiteraard niet van het metaal Beskar gemaakt, maar kost je wel flink wat dollars of euro's. Aan de helm hangt namelijk een prijskaartje van ongeveer 120 dollar.

The Black Series - The Mandalorian
De helm is een 1:1 replica van de helm van het personage van acteur Pedro Pascal. De glimmende helm heeft ook een lampje aan de buitenkant en rood licht aan de binnenkant, via een AA batterij. Je moet wel even wachten: de helm komt in de lente van 2021 beschikbaar.

Lees ook: Verrassende wending in 'The Mandalorian'

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dikke tegenvaller! Géén 'WandaVision' in 2020
Series / Nieuws

Dikke tegenvaller! Géén 'WandaVision' in 2020

Disney+ heeft WandaVision van de kalender gehaald. We hebben officieel een Marvel-loos 2020.

Het lijkt er verdacht veel op dat we 2020 gaan afsluiten zonder een film of serie in het Marvel Cinematic Universe. In de vrijgegeven overzichten met nieuwe Disney+ releases in de maand december 2020 ontbreekt de Marvel-serie WandaVision. Nu lijkt het erop dat de serie in januari verschijnt.

En dit is balen voor de fans van Marvel. Eerder leek Disney+ er nog naar te hinten dat WandaVision in december zou verschijnen aangezien in een promo voor 2020 beelden uit de Marvel-serie te zien waren. Ook verscheen de volledige trailer met de boodschap 'coming soon'.

Maar wanneer dan wel?
Het is nu onduidelijk wanneer de serie wel verschijnt. Uiteraard zou het kunnen dat Disney+ de fans nog even in spanning laat, maar aangezien het al midden november is, lijkt dat onwaarschijnlijk. De kans bestaat dat Marvel Studios toch voor een andere releasestrategie lijkt te gaan kiezen. Onderstaande Twitter-bericht meent dat de serie in januari verschijnt.



Lees ook: 'WandaVision' onthult nieuwe blik op hoofdpersonen

WandaVision laat een nieuw groots avontuur zien rond de Marvel-figuren Scarlet Witch en Vision. In zes afleveringen zien we hoe Scarlet Witch uitgroeit tot de krachtige mutant die ze is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision' onthult nieuwe blik op hoofdpersonen
Series / Foto's

'WandaVision' onthult nieuwe blik op hoofdpersonen

WandaVision komt er heel snel aan op streamingdienst Disney+, die straks te zien zal zijn.

Of WandaVision nou wel of niet te zien is dit jaar, we weten wel dat de serie er snel aan zit te komen. De marketingcampagne wordt namelijk steeds groter, waarmee we zeker zijn dat Disney+ de aandacht ervoor opvoert omdat de serie echt te zien is straks.

Vandaag mag Entertainment Weekly de promotie weer verder brengen. Het vakblad heeft alvast zijn nieuwe cover voor de televisieserie van Marvel Studios vrijgegeven, waaruit blijkt dat de serie er echt heel gaaf uit ziet. Het zal de eerste serie van Marvel Studios zelf zijn, specifiek gemaakt voor Disney+.

Lees ook: Schokkende onthulling Disney-serie 'WandaVision'

Verbonden aan de films
Mocht je fan zijn van het Marvel Cinematic Universe, dan kan je straks niet meer zonder Disney+. Die streamingdienst krijgt namelijk steeds meer series die verbonden zijn aan de filmfranchise. Dat leidt in dit geval tot een expliciete connectie met de Doctor Strange-film die eraan zit te komen.

Lees ook: Badass Captain Marvel-figuur in 'Wandavision'-serie

In deze serie leeft Wanda Maximoff, ofwel Scarlet Witch, samen met Vision. Die zou eigenlijk dood zijn, maar blijkt nu gewoon te leven. Dat leidt tot bizarre situaties, want er speelt meer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassende wending in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Verrassende wending in 'The Mandalorian'

De volgende aflevering brengt namelijk onverwachte bondgenoten met zich mee voor Din Djarin.

Het gaat sneller dan je denkt. We hebben al een kwart van het tweede seizoen van The Mandalorian achter de rug. En echt een duidelijk plot is er nog niet voor dit nieuwe seizoen.

Alhoewel: we weten dat Din Djarin Baby Yoda op de een of andere manier 'thuis' moet zien te krijgen. Dat 'thuis' ligt bij de Jedi. En om hen te vinden gaat Mando op zoek naar andere Mandalorians, die hem misschien wel kunnen helpen. Die bondgenoten lijkt hij te gaan vinden.

Lees ook: Je gaat Baby Yoda haten na deze aflevering van 'The Mandalorian'

Nieuwe synopsis
Er is door Disney+ een synopsis vrijgegeven voor de volgende aflevering, Chapter 11. "The Mandalorian trotseert een ruwe zee en ontmoet onverwachte bondgenoten."

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' bevat iets heel angstaanjagends als je arachnofobie hebt

De vraag is natuurlijk wie deze bondgenoten precies zullen zijn. Het zegt namelijk maar erg weinig, deze nieuwe synopsis. Maar goed, dat merken we snel, want de nieuwe aflevering van de televisieserie is komende vrijdag al te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher'-opnames tonen hereniging Geralt en Yennefer
Series / Video/clip/featurette

'The Witcher'-opnames tonen hereniging Geralt en Yennefer

The Witcher laat zien dat Yennefer en Geralt elkaar weer gaan zien dit nieuwe seizoen.

The Witcher laat zien dat Yennefer en Geralt vaak uit elkaar zijn. Dat komt natuurlijk door hun nogal uiteenlopende beroepen. Na de Battle of Sodden denkt Geralt dat Yennefer dood is; om het leven gekomen met haar vrienden.

Maar iedereen weet dat de twee elkaar nog eens tegenkomen. Dat zal tot een bijzonder moment leiden, en vandaag zien we dat er op de set van de serie een moment opgenomen wordt tussen de twee. We zien Henry Cavill en Anya Chalotra op de set, terwijl er om hen heen een hele rits crewleden met mondkapjes op rondlopen.

Lees ook: Goed én slecht nieuws voor Netflix-serie 'The Witcher'

Tweede seizoen
In dit tweede seizoen zien we dat Geralt of Rivia Ciri mee moet nemen naar het kasteel Kaer Morhen. Daar is hij ooit opgegroeid en getraind als Witcher. Nu is het aan Ciri om er getraind te worden door Geralt. En dat moet ook wel, want met haar elfenbloed, heeft Ciri het in zich om heel machtig te worden.

Lees ook: Monsters uit seizoen 2 van 'The Witcher' officieel onthuld

Het tweede seizoen van de Netflix-serie heeft nog geen releasedatum op dit moment, maar zal waarschijnlijk in de tweede helft van 2021 te zien zijn.

Post verwijderd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer meer onthullingen in 'The Walking Dead: World Beyond'
Series / Nieuws

Weer meer onthullingen in 'The Walking Dead: World Beyond'

The Walking Dead: World Beyond onthult ook nu weer nieuwe details over de Civic Republic.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
En weer heeft men in The Walking Dead: World Beyond wat onthuld van de Civic Republic. Via scènes na de aftiteling van de serie, leren we steeds meer over de bizarre organisatie die in het diepste geheim experimenten uitvoert op Walkers.

Ook de nieuwste aflevering doet dat. In dit artikel vertellen we je wat er te zien was in de nieuwste scène, die weer laat zien wat de Civic Republic precies doet om tot een geneesmiddel tegen het zombievirus te komen.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' ontrafelt mysterie 'The Walking Dead'!

Tweede scène
In de nieuwste scène zien we hoe CRM-wetenschapper Dr. Lyla Bellshaw een la opent. Daarin ligt het boek Advanced Immunology: What to know in the Age of the Unknown, dat geschreven is door niemand minder dan dr. Bennett. Dat boek bevat een handgeschreven kaart van de dochters van Bennett, die een duizenden kilometers lange reis afleggen naar New York.

Bellshaw krijgt op dat moment een telefoontje van Kublek. Daarin zegt ze: "Hallo. Ja, ik werk dat nog aan - maar natuurlijk. Daar zal mee afgerekend worden zodra ze aankomen. Dr. Bennett zal geen probleem zijn. En zijn beveiliging ook niet. Absoluut. Bedankt luitenant-kolonel."

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' toch niet snel klaar?

'Zij' zijn de groep die richting de faciliteit bewegen, die mede dankzij Percy en zijn oom Tony genoeg brandstof hebben om snel onderweg te gaan en sneller daar aan te komen. Dat wordt dus nog erg interessant!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie draait volledig om het onbekende
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie draait volledig om het onbekende

Disney+ krijgt straks een Star Wars-serie die zich afspeelt in andere momenten van de tijdlijn van we kennen.

Leslye Headland vertelde weer wat nieuws over haar Star Wars-serie. Die mag zij maken voor streamingdienst Disney+ en zal vooral om vrouwen gaan draaien. Meer dan dat was er in het verleden nog niet bekendgemaakt over de serie.

Langzaamaan leren we echter meer. Headland vertelde namelijk dat de serie zich afspeelt in een "deel van het universum en een deel van de tijdlijn, waar we nog niet zo heel veel over weten. Dat is alles wat ik erover kan vertellen." Misschien dat er dus toch een kern van waarheid zit in eerdere verhalen waarin gesteld werd dat haar serie zich af zal spelen in een andere tijdlijn.

Lees ook: Je gaat Baby Yoda haten na deze aflevering van 'The Mandalorian'

Meer details?
Helaas maakte Headland niet nog meer bekend. Wel is duidelijk dat de serie zich op meerdere vlakken zal gaan onderscheiden van andere projecten in de Star Wars-franchise. We gaan immers voor het eerst een serie krijgen die draait om vrouwelijke hoofdpersonen.

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' bevat iets heel angstaanjagends als je arachnofobie hebt

Bovendien is het straks een serie die zich afspeelt in een heel onbekend deel van de tijdlijn van de franchise. En dat vinden we eigenlijk alleen maar mooi!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Mandalorian': Dit zijn de belangrijkste onbeantwoorde vragen na de nieuwste aflevering
Series / Featured

'Star Wars'-serie 'The Mandalorian': Dit zijn de belangrijkste onbeantwoorde vragen na de nieuwste aflevering

The Mandalorian moet nog heel wat vragen gaan beantwoorden de komende weken!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Mandalorian liet afgelopen vrijdag weer een nieuwe aflevering zien. Chapter 10, ofwel The Passenger, laat ons echter ook meteen achter met een boel vragen. We zetten in dit artikel de belangrijkste vragen voor je op een rij.

In The Passenger zien we dat Mando met zijn geleende speeder en het harnas van Boba Fett op weg is richting Mos Eisley. Daar komt hij terecht en krijgt hij via Peli Motto een opdracht. Hij moet een passagier naar haar man brengen, zodat haar eitjes bevrucht kunnen worden en haar familielijn bewaard blijft. Maar onderweg komen ze terecht bij een stel soldaten van de New Republic en crashen ze daardoor op een ijsplaneet. Dat laat heel wat vragen over.

1. Waar is Boba Fett?: Aan het eind van de vorige aflevering bleek Boba Fett zijn ervaring in Return of the Jedi overleefd te hebben. Maar waar is hij nu? En welke rol heeft hij straks? Boba Fett weet dat Din Djarin zijn harnas heeft, en weet mogelijk ook dat onze held zoekt naar andere Mandalorians.

Lees ook: Nieuwe 'Star Wars'-serie op Disney+ wordt wel heel bizar

2. Wie is Frog Lady?: Misschien niet direct een vraag die je zal hebben. Maar haar missie is voor Din Djarin een manier om meer te weten te komen over de Mandalorians. Zij lijkt zomaar eens antwoorden te hebben over onze held. En ze kan overweg met een blaster. Dus wie is zij?

3. Zijn de New Republic vrienden of vijanden?: We zagen X-Wings in deze aflevering en zagen ook dat Din door toedoen van de soldaten crashte. Krijgt hij echter een goede band met hen? Ze redden Din in elk geval wel op de ijsplaneet en lieten hem gaan, toen ze erachter kwamen dat hij een kapitein van de New Republic geholpen had. Maar of ze nou vrienden zijn?

Lees ook: 'The Mandalorian'-geruchten kloppen niet?


4. Waar zijn de Mandalorians?: De vraag is waar de nieuwe coven van de Mandalorians nu is. Dat is nog niet heel duidelijk. Maar we weten wel dat Din Djarin en The Child uiteindelijk waarschijnlijk terecht gaan komen bij een nieuwe coven. En daar ontmoeten ze hopelijk Sabine of Bo Katan.

5. Waarom is hyperdrive gevaarlijk voor eitjes?: Frog Lady mag niet in hyperspace reizen, want haar eitjes overleven dat niet. De belangrijkste vraag is natuurlijk waarom dat het geval is. Padmé reist wel door hyperspace als ze zwanger is van Luke en Leia, dus mogelijk is het gewoon verschillend per soort.

6. Hoeveel honger heeft Baby Yoda?: The Child eet echt heel veel. Hij eet kikkers, we hebben gezien hoe hij spinnen eet en eitjes van Frog Lady. Hoeveel honger heeft het kind nou eigenlijk? En leidt deze gigantische honger tot een kind dat ineens wat gaat groeien?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.