Ai! Netflix trekt stekker uit geliefde serie 'The Order'

Netflix trekt stekker uit geliefde serie The Order

The Order stopt er helaas al na twee seizoenen op Netflix mee.

Jim Pedd, 15 november 2020 om 12:10

Netflix heeft besloten om een punt te zetten achter de geliefde horrorserie The Order. Na twee seizoenen is het verhaal voorbij, laat showrunner en bedenker Dennis Heaton weten. Hij onthulde het nieuws afgelopen vrijdag op Twitter en bedankte zijn fans.
"Ik heb twee seizoenen lang de eer gehad om met een ongelofelijke cast en crew te werken aan The Order voor Netflix," twitterde hij. "Het is een van de beste ervaringen van mijn carrière. Helaas keren we niet terug, maar ik zal de herinneringen en de props die ik gestolen heb altijd koesteren. Bedankt voor het kijken!"

Lees ook: Nieuw op Netflix: Het spannende tweede seizoen van 'The Order'

Goed ontvangen
De serie werd bijzonder goed gerecenseerd. De twee seizoenen hebben op Rotten Tomatoes allebei een score van 100 procent, maar dat heeft iets met techniciteiten te maken. De serie trok namelijk niet genoeg recensies om een Critics Consensus of een Certified Fresh-badge te krijgen.

The Order volgde Jack Morton, een student die zijn weg moet vinden in de Hermetic Order of the Blue Rose. Hij strijdt gedurende twintig afleveringen samen met hen tegen diverse bovennatuurlijke bedreigingen.


Lees meer over: The Order, Netflix, Dennis Heaton

Populair nieuws