Nieuw op Netflix: Het spannende tweede seizoen van 'The Order'

Nieuw op Netflix: 'The Order' seizoen 2

Het tweede seizoen is vanaf donderdag 18 juni 2020 te bekijken op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 15 juni 2020 om 14:49

De serie The Order werd bijzonder snel na haar lancering verlengd. Het eerste seizoen verscheen in maart 2019 waarna het slechts enkele weken wachten was op de aankondiging van het vervolg. Dat vervolg is vanaf komende donderdag 18 juni 2020 te bekijken op Netflix!
In de serie The Order volgen we het doen en laten van Jack Morton, een student aan de Belgrave universiteit. Al tijdens het eerste jaar dat hij er school loopt hoort hij heel wat verhalen en mythes over de school. Hij had echter niet kunnen vermoeden dat hij in een mum van tijd terecht zou komen in een geheime orde waarin er sprake is van een oorlog tussen weerwolven en mensen die zich hebben bekwaamd in het beoefenen van zwarte magie.

18 juni
The Order kon rekenen op uiteenlopende commentaren. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft ze op dit ogenblik bijvoorbeeld een score van 6,9/10. Ondanks de wisselende commentaren werd dus toch al snel een vervolg aangekondigd. Dat tweede seizoen laat nu niet lang meer op zich wachten, want is vanaf donderdag 18 juni 2020 te bekijken op Netflix.

Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat het tweede seizoen van The Order allemaal voor jou in petto zal hebben? Dat is mogelijk door het bekijken van de hieronder terug te vinden trailer!


Lees meer over: The Order, serie, Netflix, series

Populair nieuws