search
'Mr. Iglesias' seizoen 3 verschijnt binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

'Mr. Iglesias' seizoen 3 verschijnt binnenkort op Netflix

Het is niet lang meer wachten tot het derde seizoen zal verschijnen op de streamingdienst...

Fans van de serie Mr. Iglesias hoeven niet lang meer te wachten tot ze aan de slag kunnen met het derde seizoen. Amper een half jaar na seizoen 2 verschijnt ook het derde deel immers op Netflix!

De première van de komische serie Mr. Iglesias vond plaats in het jaar 2019. Eerder dit jaar zagen we reeds de lancering van het tweede seizoen en ook het derde deel laat dus niet lang meer op zich wachten. Het derde seizoen gaat in première op streamingdienst Netflix op 8 december van dit jaar.

Mr. Iglesias
Deze serie draait om (hoe kan het ook anders) de middelbare schoolleraar Mr. Iglesias. Niet alleen is hij verantwoordelijk om les te geven aan hoogbegaafde studenten, daarnaast moet hij ook voorkomen dat ze geplaagd worden door de pestende assistent-directeur van de school. Het resultaat is een ongelofelijk fijne serie die het bekijken zeker en vast waard kan zijn.

Wil je alvast graag een voorsmaakje van het derde seizoen van Mr. Iglesias? Bekijk dan even de onderstaande trailer. Het derde deel van de reeks bingen is mogelijk op Netflix vanaf 8 december.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen