'Fear the Walking Dead' bereikt belangrijke mijlpaal

Fear the Walking Dead wordt beter gerecenseerd dan welk seizoen tot nu toe.

Jim Pedd, 16 november 2020 om 10:14

Fear the Walking Dead heeft zijn best beoordeelde seizoen tot nu toe. Het zesde seizoen van de AMC-serie scoort op RottenTomatoes 86 procent en is daarmee Certified Fresh. Dat is nogal een verandering ten opzichte van het vorige seizoen.
Vorig seizoen beleefde de serie zijn eerste rotten seizoen, en nu is er sprake van het beste seizoen tot nu toe. Dat betekent dat de serie met zijn nieuwe stijl, anthologie-achtige afleveringen, er fors op vooruit is gegaan.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' bevat weer een crossover met 'The Walking Dead'!

Wisselende ontvangst
Het eerste seizoen van Fear the Walking Dead scoorde nog 62%, en nu is het nieuwe seizoen een stuk beter ontvangen. We zetten het voor je op een rij: met 86% is dit zesde seizoen veruit het best ontvangen. Dan zijn er nog het derde seizoen (78%), vierde seizoen (65%), eerste seizoen (62%), tweede seizoen (59%) en vijfde seizoen (42%).

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' toont toffe banner

Daarmee beleeft de serie dus zijn hoogtepunt met een seizoen waarin alles anders is dan eerder. Dit zesde seizoen bevinden de hoofdpersonen zich namelijk allemaal op andere locaties en moeten ze er alles aan doen om te overleven.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Andrew Chambliss

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws