Onthullende synopsis pilot 'The Flash'

Onthullende synopsis pilot The Flash

Kan Barry Allen nu tijdreizen?

Jim Pedd, 30 september 2014 om 14:30

Er is een verlengde synopsis vrijgegeven voor de pilot van The CW spin-off serie The Flash. Daarin worden wat hints gegeven over de toekomst van de serie en de krachten van Grant Gustins personage. The Flash beleeft in de Verenigde Staten op 7 oktober zijn première. Of (en wanneer) de serie naar Nederland komt, is nog niet bekend. Hieronder de synopsis.
Van het creatieve team achter Arrow, uitvoerend producenten Greg Berlanti en Andrew Kreisberg en regisseur David Nutter, is The Flash een razendsnel superheldendrama, dat de bliksemsnelle avonturen van de Snelste Man in Leven volgt. Geschreven door Berlanti, Kreisberg en DC Entertainment’s Chief Creative Officer Geoff Johns, volgt dit actiedrama de beslommeringen van Central City politiewetenschapper Barry Allen, een alledaagse vent met het hart van een held en het oprechte verlangen anderen te helpen. Sinds de dag dat zijn moeder werd vermoord (en zijn vader onterecht veroordeeld werd voor de misdaad) staat Barrys leven stil. Hij werd als kind geadopteerd door onderzoeker Detective West en naast zijn superslimme dochter (en het meisje van Barry’s dromen) Iris opgevoed. Maar als een onverwacht en verwoestend ongeluk in de S.T.A.R. Labs deeltjesversneller Barry raakt, ontdekt hij plotseling de ongelofelijke kracht gekregen te hebben zich op supersnelheden voort te bewegen.

Waar Barry in zijn ziel altijd al een held is geweest, geven zijn nieuwe krachten hem plotseling de mogelijkheid zich als een te gedragen. Met behulp van een team onderzoekers bij S.T.A.R. Labs, waaronder miljardair en visionair Harison Wells, biogenetica expert Caitlin Snow en de immer vrolijke Cisco Ramon, begint Barry de limieten van zijn nog ontwikkelende krachten te ontdekken en ze te gebruiken om de misdaad een halt toe te roepen. Hij probeert ervoor te zorgen dat niemand zo’n tragedie als hijzelf hoeft door te maken.

Samenwerkend met zijn adoptievader Detective West, zijn partner Detective Eddie Thawne en iris West, die Criminal Psychology studeert, gebruikt Barry zijn bovenmenselijke krachten om de mensen van Central City te helpen en de vele slechteriken die voortgekomen zijn uit het ongeluk bij de deeltjesversneller te stoppen. Hij verbergt zijn identiteit achter zijn ongelofelijke snelheid en Barry kan daardoor vele andere zaken. Hij kan momenten buiten de tijd beleven, zowel uit het verleden als de toekomst. Met een winnende persoonlijkheid en een glimlach op zijn gezicht, beweegt Barry Allen, a.k.a. The Flash, zich eindelijk weer voort in het leven, en dat heel, heel erg snel.

Naast Grant Gustin spelen ook Candice Patton (Iris West), Carlos Valdes (Cisco Ramon), Danielle Panabaker (Caitlin Snow), Tom Cavanagh (Harrison Wells), Jesse L. Martin (Joe West) en Rick Cosnett (Eddie Thawne) rollen in de serie.

Lees meer over: The flash, synopsis, pilot, dc, dc comics, the cw, grant gustin, Candice patton, carlos valdes, Danielle panabaker, tom Cavanagh, jesse l martin, rick cosnett

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws