Gerucht: zeer opvallend figuur in Marvels 'Loki'

Zeer opvallend figuur in Marvels 'Loki'

Richard E. Grant heeft een zeer opvallende rol in de Marvel serie Loki die op Disney+ gaat verschijnen.

Bram de Groot, 18 november 2020 om 18:47

Midden januari trapt de Marvel-serie WandaVision het Marvel Cinematic Universe Phase 4 af op Disney+ en daarna zullen steeds vaker Marvel-series binnen die franchise verschijnen. Waarschijnlijk in de zomer of herfst van 2021 is het tijd voor Loki, rond de gelijknamige schurk uit het Marvel-landschap.
Uiteraard is de hoofdrol voor Tom Hiddleston. Hem zagen we al veelvuldig als de soort van broer van Thor. Een zeer opvallende nieuwe naam in die van Richard E. Grant en zijn rol gaat opvallend worden. Eerder werd hij nog gezien als de "Old Loki" en nu denkt men dat hij "Classic Loki" zal zijn.

Richard E. Grant als Classic Loki
Het gerucht gaat dat hij maar in één aflevering te zien zijn, en nu dus mogelijk als "Classic Loki". Op de IMDb-pagina van de Marvel-serie staat Grants stuntdubbel Dave Culter te boek onder die naam.

Lees ook: 'Logan'-acteur bevestigt rol in 'Loki' van Marvel

Mocht dit kloppen dat is de acteur uit films als Logan en Star Wars: The Rise of Skywalker dus niet een oudere versie van Loki, maar een alternatieve versie die de bekende Loki tegen zal komen in zijn reis door de verschillende universa in het MCU.

Actrice Sophia Di Martino zou een vrouwelijke Loki spelen en Time Variance Authority zal in beeld komen door de avonturen van de schurk.

Bron: Murphy's Multiverse

Lees meer over: Loki, Richard E Grant, Sophia Di Martino, Owen Wilson, Gugu Mbatha Raw, Tom Hiddleston

Populair nieuws