Krijgt legendarische serie 'Lost' een opvolger met 'The Wilds'?

Krijgt 'Lost' een opvolger met 'The Wilds'?

De serie vertelt het verhaal van een groep tienermeiden die stranden op een verlaten eiland...

Geoffrey Ketels, 19 november 2020 om 17:40

De serie Lost ligt al enige tijd achter ons. Toch zijn er regelmatig nieuwe series die verschijnen die terug doen denken aan deze boeiende reeks. The Wilds is één van die nieuwe projecten.
In The Wilds volgen we een groep tienermeiden die allen over verschillende achtergronden beschikken. De meisjes stranden op een bepaald ogenblik op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash. Wat dan volgt is een waar gevecht om te overleven. Naarmate de jongeren meer tijd op het eiland doorbrengen komen ze niet alleen meer over elkaar te weten, maar ook over de reden waarom ze de vliegtuigcrash hebben meegemaakt. Die blijkt namelijk niet zo toevallig te zijn als gedacht...

Beloftevolle crew en cast
Wanneer er een nieuwe serie verschijnt die gelijkenissen vertoont met het concept van Lost zijn we in eerste instantie best een beetje sceptisch. Toch laat deze gloednieuwe reeks het beste vermoeden. De maker van deze serie is Sarah Streicher, uiteraard voornamelijk bekend van Daredevil. Andere namen die aan het project zijn verbonden zijn onder meer Amy B. Harris (bekend van Sex and the City) en Jamie Tarses van Happy Endings. De pilot werd geregisseerd door Susanna Fogel.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat deze nieuwe serie allemaal te bieden zal hebben? Dan kan je ze streamen bij Amazon Prime Video vanaf vrijdag 11 december 2020!

Lees meer over: The Wilds, serie, series, Lost, Amazon Prime, Amazon Prime Video

Populair nieuws