search

Ons nieuws van donderdag 19 november 2020

Morgen in 'The Mandalorian': oude bondgenoten
Series / Nieuws

Morgen in 'The Mandalorian': oude bondgenoten

De twaalfde aflevering van The Mandalorian laat ons oude bondgenoten zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na de ontmoeting met enkele andere Mandalorianen krijgen we morgen weer een nieuw avontuur te zien in "chapter 12" van The Mandalorian. Om 9.00 uur staat de aflevering online en de kans is groot dat we een aantal grote personages uit het eerste seizoen te zien krijgen.

"The Mandalorian voegt zich weer bij oude bondgenoten voor een nieuwe missie," leest de synopsis voor de twaalfde aflevering van de Star Wars-serie van Disney+. De titel voor de aflevering lijkt ook bekend: "The Siege".

Lees ook: George Lucas bedacht naam van nieuw personage in 'The Mandalorian'

Greef Karga & Cara Dune
De kans is groot dat deze oude bondgenoten de bekende personages Greef Karga (Carl Weathers) en Cara Dune (Gina Carano) uit seizoen één zijn. Het is zelfs Weathers die deze vierde episode van seizoen twee heeft geregisseerd.

Lees ook: Deze acteurs hebben cameo's in 'The Mandalorian'

Het lijkt erop dat Mando zijn oude "vrienden" nodig heeft om de Jedi op te sporen die meer weet over wat te doen met de kleine Baby Yoda. Morgen dus op Disney+!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt legendarische serie 'Lost' een opvolger met 'The Wilds'?
Series / Nieuws

Krijgt legendarische serie 'Lost' een opvolger met 'The Wilds'?

De serie vertelt het verhaal van een groep tienermeiden die stranden op een verlaten eiland...

De serie Lost ligt al enige tijd achter ons. Toch zijn er regelmatig nieuwe series die verschijnen die terug doen denken aan deze boeiende reeks. The Wilds is één van die nieuwe projecten.

In The Wilds volgen we een groep tienermeiden die allen over verschillende achtergronden beschikken. De meisjes stranden op een bepaald ogenblik op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash. Wat dan volgt is een waar gevecht om te overleven. Naarmate de jongeren meer tijd op het eiland doorbrengen komen ze niet alleen meer over elkaar te weten, maar ook over de reden waarom ze de vliegtuigcrash hebben meegemaakt. Die blijkt namelijk niet zo toevallig te zijn als gedacht...

Beloftevolle crew en cast
Wanneer er een nieuwe serie verschijnt die gelijkenissen vertoont met het concept van Lost zijn we in eerste instantie best een beetje sceptisch. Toch laat deze gloednieuwe reeks het beste vermoeden. De maker van deze serie is Sarah Streicher, uiteraard voornamelijk bekend van Daredevil. Andere namen die aan het project zijn verbonden zijn onder meer Amy B. Harris (bekend van Sex and the City) en Jamie Tarses van Happy Endings. De pilot werd geregisseerd door Susanna Fogel.

Ben jij ook wel benieuwd naar wat deze nieuwe serie allemaal te bieden zal hebben? Dan kan je ze streamen bij Amazon Prime Video vanaf vrijdag 11 december 2020!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opmerkelijk: Netflix-serie 'Trapped' krijgt een extra seizoen maar met een andere naam
Series / Nieuws

Opmerkelijk: Netflix-serie 'Trapped' krijgt een extra seizoen maar met een andere naam

De serie krijgt een vervolg, maar dan wel onder een andere naam...

Er is goed nieuws voor fans van de IJslandse serie Trapped. De serie krijgt namelijk met zekerheid nog een extra seizoen... al zal dat wel onder een andere naam gebeuren.

De IJslandse serie Trapped van Baltasar Kormákur krijgt dus nog een extra seizoen. Vanaf dat seizoen gaat de reeks echter door het leven als Entrapped. De hoofdrollen in dit nieuwe seizoen zullen terug zijn weggelegd voor de inmiddels vertrouwde gezichten Ólafur Darri Ólafsson en Ilmur Kristjánsdóttir.

Tijdsprong van 2 jaar
Het nieuwe seizoen van Entrapped start twee jaar na de finale van het tweede seizoen. In dit nieuwe deel worden Andri en Hinrika betrokken bij een bendeoorlog. Deze speelt zich af in de 'Highlands' waar bendes het tegen elkaar opnemen om het eigendomsrecht te verwerven over specifieke gronden. Elke bende heeft daar zo zijn eigen redenen voor.

Wat precies de reden is voor de naamsverandering is niet bekend gemaakt. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn op Netflix is eveneens nog niet aangekondigd. Wellicht zal dat ergens in de loop van het jaar 2021 zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe thrillerserie 'El Desorden Que Dejas' binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

Nieuwe thrillerserie 'El Desorden Que Dejas' binnenkort op Netflix

De nieuwe serie is een productie van de bedenker van de topserie 'Elite'...

De maand december brengt ons een nieuwe topserie van Spaanse bodem. Het gaat deze keer om de serie El Desorden Que Dejas. Deze serie is afkomstig van de bedenker van Elite.

De verhaallijn van de serie El Desorden Que Dejas is gebaseerd op het gelijknamige boek dat eerder in het jaar 2016 door Montero werd uitgegeven. De serie zal bestaan uit acht delen en vertelt het verhaal van Raquel. Zij is een lerares literatuur die op een bepaald ogenblik beslist om les te gaan geven in het lyceum in de geboortestad van haar echtgenoot. Ze volgt een collega op die een aantal weken voordien op een toch wel vreemde wijze zelfmoord heeft gepleegd.

Mysterieus overlijden
Naarmate het verhaal vordert wordt duidelijk dat het overlijden van haar collega misschien wel helemaal geen zelfmoord was... of toch? Hoe het ook zij, Raquel begint op een bepaald ogenblik ook te vrezen voor haar eigen leven.

De hoofdrol in deze serie wordt gespeeld door Inma Cuesta. De bloedmooie actrice was eerder ook al te zien in Criminal: Spain. Ook in de andere rollen zijn verschillende bekende gezichten terug te vinden. Het gaat dan onder meer om Roberto Enrí­quez en Tamar Novas. Ook Arón Piper uit Elite is van de partij.

Deze serie is te bekijken op Netflix vanaf 11 december 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ezra Miller is een vuilnisbakman in Stephen King-serie 'The Stand'
Series / Foto's

Ezra Miller is een vuilnisbakman in Stephen King-serie 'The Stand'

Nieuwe details en trailer voor de grote Stephen King-serie The Stand.

We hebben ondertussen al heel wat beelden gezien uit de Stephen King-serie The Stand die later dit jaar te zien zal zijn op de Amerikaanse streamingdienst CBS All Access. Nu hebben we nieuwe details over de onverwachte rol van Ezra Miller, twee foto's van zijn personage én een nieuwe trailer.

Miller meldt tegenover Entertainment Weekly dat hij het gestoorde personage Trashcan Man speelt in de serie van regisseur Josh Boone (The New Mutants). "Trashy" is een behoorlijk onstabiele pyromaan die Randall Flagg (Alexander Skarsgard) als zijn redder ziet. Hij belooft zijn leven aan de demonische "Dark Man".

Lees ook: 'The Stand': Dit moet je weten over de Stephen King-serie

Vuurvast ondergoed
Over de rol zei Miller het volgende: "'Vuurvast ondergoed' waren de twee eerste woorden die uit mijn mond kwamen tijdens de eerste ontmoeting. Ik was erg geïnteresseerd in een directe samenwerking met de garderobeafdeling om een uiterlijk te bedenken dat volledig gebaseerd is op de praktische eisen van de pyromaan. Trash draagt "‹"‹niets anders dan wat nodig is om brandbommen te maken, ze aan te steken en zo dicht mogelijk bij de vlammen te komen - om te genieten van het vuur."

Lees ook: Brute trailer 'The Stand': nieuwe Stephen King-serie!

Hieronder zie je als eerste een nieuwe trailer, gevolgd door twee foto's van Ezra Millers vuilnisbakman. Mogelijk vanaf 17 december ook te zien via Netflix of Amazon Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt deze held naar 'Legends of Tomorrow'?
Series / Nieuws

Komt deze held naar 'Legends of Tomorrow'?

Swamp Thing zou zomaar eens naar Legends of Tomorrow kunnen komen.

Swamp Thing is een serie waarvan al na een enkele aflevering duidelijk was dat deze niet snel meer te zien zou zijn. Maar de show heeft een nieuw leven gekregen op televisie en nu willen fans van zender The CW meer zien.

Dat is natuurlijk gewoon mogelijk. John Constantine had ook een serie op NBC die tot een einde kwam en vervolgens verder mocht in Legends of Tomorrow. In de comics was Constantine ook te zien in een verhaal rond Swamp Thing. Dus was het voor Comic Book logisch om die mogelijkheid te onderzoeken.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow'-cast samen op een nieuwe foto

Wel of niet?
Acteur Henderson Wade, de acteur die als Matt Cable te zien is in Swamp Thing sprak met de site. "Meteen," zei hij over een verschijning in Legends of Tomorrow. "Er was iets zo speciaal aan mijzelf onderdompelen in dat universum."

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' zit straks bomvol aliens

"Ik zag hoe hij verbonden was met uiteenlopende verhaallijnen. En dan ineens heb je het Arrowverse en hoor je wat de plannen waren. En waar over nagedacht werd voor Swamp Thing. Ik weet nog dat ik het daar ooit over had met producent Mark Verheiden, toen we pas net begonnen waren."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen paarse penis in nieuwe Disney-serie 'WandaVision'
Series / Nieuws

Geen paarse penis in nieuwe Disney-serie 'WandaVision'

WandaVision is een Marvel-serie met een personage dat helemaal paars is.

Acteur Paul Bettany is te zien als Vision in de televisieserie WandaVision. De acteur dook samen met MTV-interviewer Josh Horowitz in de details. En niet zomaar details, want het gesprek ging ook over de genitalieën van Vision.

"Nou, ik heb gezien dat Watchmen het gewoon gedaan heeft," zei Bettany over de hoeveelheid naakt die er in de serie te zien was. "Het is echt het formaat van Manhattan [lacht]. Het is een prachtig voorbeeld van een vooraanstaande penis."

Lees ook: Heel veel nieuwe details en foto's Disney+-serie 'WandaVision'

Geen naakt
Maar in de Disney+-serie zit er geen naakt. "Nee, dat zit er niet in. Maar ik denk dat mensen de vraag voor zichzelf kunnen beantwoorden, of hij wel of geen penis heeft. Vision kan zijn dichtheid veranderen, dus dat is wel iets om in je achterhoofd te houden," zei Bettany met een glimlach.

Lees ook: 'WandaVision' onthult nieuwe blik op hoofdpersonen

Daarop stelde Horowitz de vraag die iedereen wel zag komen. En zei Bettany: "hij is paars." Mocht je daar benieuwd naar zijn geweest, dan heb je nu dus een antwoord!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'His Dark Materials'-trailer toont fraaie beelden seizoen 2
Series / Trailer

'His Dark Materials'-trailer toont fraaie beelden seizoen 2

His Dark Materials ziet er helemaal niet verkeerd uit dit nieuwe, tweede, seizoen.

His Dark Materials gaat de komende weken verder met zijn tweede seizoen. HBO heeft een trailer online gezet die laat zien waar het tweede seizoen over zal gaan.

We zien dat het Magisterium de jacht op Lyra heeft geopend. Maar makkelijk is dat niet, want ze zit in eerste instantie in de mysterieuze stad Citagazze, en later reist ze naar 'onze' Aarde met daar Will Parry en een totaalgebrek aan Daemons. Dat soort dingen gaan gebeuren in dit seizoen, waarin we eindelijk ook meer leren over de oorsprong van de dreiging die uitgaat vanuit het Magisterium.

Lees ook: Derde seizoen 'His Dark Materials' wordt vreemd

Tweede seizoen
De serie zet elke maandag een nieuwe aflevering online op HBO en op dinsdagen op Ziggo Movies & Series XL. Het is een verfilming van de gelijknamige boeken van Philip Pullman, een reeks van drie.

Lees ook: 'His Dark Materials' seizoen 2: Dit moet je weten

In de serie volgen we Lyra, een ogenschijnlijk normale, maar dappere jonge vrouw uit een andere wereld. Haar zoektocht naar een ontvoerd vriendje leidt haar tot een bizar plan waarin kinderen ontvoerd worden, en mensen proberen het geheim van het mysterieuze Dust te achterhalen. Op haar reis ontmoet Lyra de jongen Will die dapper en vastbesloten is. Samen ontdekken ze gevaarlijke geheimen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' legt dit mysterie uit
Series / Nieuws

'The Mandalorian' legt dit mysterie uit

Star Wars-serie The Mandalorian moet echt nog uitleggen wat er met het Darksaber is.

The Mandalorian gaat uiteindelijk het grootste mysterie uitleggen. In de serie staat het Darksaber voor een deel centraal (naast Baby Yoda natuurlijk).

Dat Darksaber is in de franchise lang in handen geweest van Bo-Katan. Degene die het heeft, heerst over de planeet Mandalore. Maar in The Mandalorian heeft de schurk Moff Gideon het in handen. Het lijkt erop dat we snel te horen krijgen wat er achter de schermen speelt.

Lees ook: 'The Mandalorian': Dit moet je weten over Baby Yoda

Het Darksaber
"Ik zat echt naar mijn televisie te gillen, toen ik dat zag," aldus Katee Sackhoff. "Ik had zoiets van: hij ziet er helemaal niet goed mee uit! Er zijn heel veel verhalen achter waarom hij het heeft. En we willen het uiteindelijk ook aan jullie vertellen. Je moet gewoon wachten en dan zie je het vanzelf."

Lees ook: Waarom die Darksaber zo belangrijk is in 'The Mandalorian'

"Als fan van de serie haat ik spoilers. Dat is waarom ik zo goed ben geweest op sociale media, denk ik. Ik wil niets voor mensen verklappen of verpesten. Ik hou er echt van om het leuk voor ze te houden, en wil dat ze dat moment ook echt voor het eerst meemaken."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ scoort bizar goed met Star Wars-serie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Disney+ scoort bizar goed met Star Wars-serie 'The Mandalorian'

The Mandalorian doet het echt heel erg goed op Disney+, de rest significant minder.

Disney+ heeft steeds meer series in zijn Original-aanbod. Maar de enige echte hit tot nu toe is The Mandalorian. De serie wordt een kleine vijf keer zo goed bekeken als andere series.

Samen met de lancering van Disney+ kwam de serie The Mandalorian online te staan. Het was de eerste live-action Star Wars-serie en ook nog eens eentje die echt goed ontvangen werd. Met name Baby Yoda wist als element aandacht van heel veel mensen te trekken.

Lees ook: 'The Mandalorian': Dit moet je weten over Baby Yoda

Heel goed bekeken
Nu blijkt dat de serie nog populairder is dan je op het eerste gezicht zou denken. De cijfers laten zien dat de meest dichtbij komende rivaal High School Musical: The Musical: The Series is. The Mandalorian trok vijfmaal zoveel mensen als die serie.

Lees ook: Waarom die Darksaber zo belangrijk is in 'The Mandalorian'

Dat de show zo populair zou zijn hadden we natuurlijk wel verwacht. Maar voor Disney+ zou het goed zijn als men erin slaagt om met meer series te komen die echt scoren. Diversificatie is uiteindelijk waar het allemaal om gaat.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix kan volgend jaar gigantisch bedrag gaan uitgeven aan nieuwe series en films
Series / Nieuws

Netflix kan volgend jaar gigantisch bedrag gaan uitgeven aan nieuwe series en films

Streamingdienst Netflix heeft een behoorlijke som geld in kas voor de productie van haar nieuwe films en series...

Dit jaar hoefde Netflix eigenlijk maar weinig te investeren. Dit is uiteraard het resultaat van de Coronacrisis. Volgend jaar belooft een compleet ander verhaal te zullen gaan worden.

De investeringen in nieuwe producties die Netflix dit jaar niet heeft gemaakt, hoofdzakelijk vanwege de Coronacrisis, zullen volgens experts moeten worden gecompenseerd in het komende jaar. Dit betekent dat Netflix in het jaar 2021 een stevig tandje bij zal moeten zetten. Dit brengt uiteraard ook de nodige kosten met zich mee, maar daar hoeft de streamingdienst zich volgens experts helemaal geen zorgen om te maken.

9 miljard
Analist Jos Versteeg van InsingerGilissen heeft in ieder geval laten optekenen dat de streamingdienst zich op financieel vlak eigenlijk nergens zorgen om hoeft te maken:

"Netflix is financieel eigenlijk erg gezond. Ze heeft een bedrag van zo'n 8,4 miljard dollar in kas. Bovendien hebben ze ook nog eens een kredietcapaciteit van een half miljard dollar. Dit zorgt er voor dat ze in totaliteit direct 9 miljard zou kunnen investeren. In principe moet zo'n bedrag er voor zorgen dat Netflix het zonder probleem zo'n twee tot drie jaar kan uitzingen."

Bovenstaande is niet alleen goed nieuws voor Netflix zelf, maar ook voor de abonnees. De financiële mogelijkheden waar de streamingdienst over beschikt maken het immers perfect mogelijk om heel wat te investeren in nieuwe producties. De kans is dus zeer groot dat we in het jaar 2021 heel wat nieuws (en moois) van 's werelds grootste streamingdienst mogen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Crown' seizoen 4 was een flink stuk goedkoper voor Netflix
Series / Nieuws

'The Crown' seizoen 4 was een flink stuk goedkoper voor Netflix

Al is en blijft de term "goedkoop" gebruiken eigenlijk ongepast...

Het is algemeen bekend dat de productie van de serie The Crown er eentje is die behoorlijk diep kan snijden.... al blijkt dat voor wat het vierde seizoen betreft eigenlijk nog wel mee te vallen.

Netflix zelf bestempelde The Crown in het verleden al meermaals als een peperdure productie... en dat is helemaal niet gelogen. De eerste twee seizoenen vormden de duurste ooit voor de streamingdienst. Per aflevering werd er voor deze series dan ook zo'n slordige 13 miljoen dollar betaald. Dat is omgerekend zo'n 11 miljoen euro.

Lees ook: 'The Crown' van Netflix trekt forse kritiek van Britse royals

Goedkoper
Rekening houdende met bovenstaande kan er worden vastgesteld dat er voor het vierde seizoen een stuk minder budget vrij moest worden gemaakt. De kostprijs per aflevering is voor dit vierde seizoen dan ook gezakt naar "slechts" 5,5 miljoen euro. Nog steeds behoorlijk stevig voor een serie, maar anderzijds toch weer een pak voordeliger in vergelijking met eerdere seizoenen.

Het vierde seizoen van The Crown verscheen op Netflix op 15 november en kon reeds rekenen op behoorlijk wat kritiek van de Britse royals. Toch lijkt het er naar uit te zien dat ook het vierde deel terug kan rekenen op een ongelofelijke populariteit.

Lees ook: 'The Crown' verbindt alle seizoenen met een slimme cameo
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie over elite balletdansers 'Tiny Pretty Things' binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

Nieuwe serie over elite balletdansers 'Tiny Pretty Things' binnenkort op Netflix

De serie komt van de hand van niemand minder dan Michael MacLennan...

Ballet is door de jaren heen een populair onderwerp geweest voor zowel films als series. Nu verschijnt er terug een nieuwe serie over ballet. De nieuwe serie luistert naar de naam Tiny Pretty Things en staat binnenkort op streamingdienst Netflix!

De nieuwe serie Tiny Pretty Things is gebaseerd op het gelijknamige boek dat op de markt werd gebracht door Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. In de reeks zien we hoe een topstudente wordt gesaboteerd en haar vervangster terecht komt in een wereld gevuld met leugens, verraad en vooral een moordende concurrentie.

Michael MacLennan
Het is niemand minder dan Michael MacLennan die uiteindelijk werd aangesteld om de boeken te herwerken tot een serie. MacLennan is geen nieuwe naam in serie-wereld. Hij was eerder dan ook reeds verantwoordelijk voor series als bijvoorbeeld Queer as Folk en Bomb Girls. Niet alleen schreef hij de serie en is hij bij het project betrokken als producer, daarnaast fungeert hij ook nog eens als showrunner.

De serie Tiny Pretty Things zal verschijnen op streamingdienst Netflix op 14 december. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Behoorlijke tegenvaller voor eerste 'The Batman'-serie
Series / Nieuws

Behoorlijke tegenvaller voor eerste 'The Batman'-serie

De DC-serie van HBO verliest bekende showrunner onder een reden die je wel kunt raden.

Als de opnames goed worden afgerond en de bioscopen voldoende open zijn, dan verschijnt in maart 2022 dan toch eindelijk The Batman, een eerste compleet nieuwe film over de beginjaren van de Dark Knight.

Het verhaal dat zich voor The Batman afspeelt, het zogenoemde Year One, wordt verteld in een prequelserie die op de streamingdienst HBO Max moet gaan verschijnen. Deze serie krijgt nu een flinke tegenvaller te verwerken.

Vertrek Terence Winter
Showrunner Terence Winter is namelijk vertrokken vanwege "creatieve meningsverschillen" en dat is een vaker gehoorde reden bij het vertrek van een bepalend persoon achter de schermen van een show of film. Winter is bekend van topseries als The Sopranos en Boardwalk Empire.

Dit nieuws komt via The Hollywood Reporter. Winter zou over zijn visie een "clash" hebben gehad met regisseur Matt Reeves en de producenten. De serie heeft de werktitel Gotham Central en vertelt het verhaal over Bruce Wayne en het "gevecht om zijn ziel".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Crown' verbindt alle seizoenen op een slimme manier
Series / Nieuws

'The Crown' verbindt alle seizoenen op een slimme manier

The Crown cast natuurlijk elke twee seizoenen weer een nieuwe Queen, maar verbindt ze toch aan elkaar.

The Crown van Netflix is een wat opmerkelijke serie. Elke twee seizoenen wordt de volledige cast namelijk vervangen. Toch zorgt een nieuwe cameo in het vierde seizoen ervoor dat het eerste en tweede seizoen verenigd worden met de derde en vierde reeks.

In de serie debuteerde actrice Claire Foy als Queen Elizabeth, maar na het tweede seizoen werd zij opgevolgd door actrice Olivia Colman. Zij wordt straks opgevolgd door Imelda Staunton, voor het volgende seizoen.

Lees ook: Nu al forse kritiek op Netflix-hit 'The Crown'

Jonge Elizabeth
In aflevering acht van het vierde seizoen zien we een verrassende cameo van Claire Foy. Zij keerde terug voor een speech die de jonge ELizabeth in 1947 gaf in Zuid-Afrika met betrekking tot het belang van die natie voor haar koninkrijk. Ze deed dat voor haar 21ste verjaardag. En speciaal voor die speech keerde Claire Foy dus terug in een verrassende cameo.

Lees ook: Netflix-serie 'The Crown' seizoen 4: Dit moet je weten

Dat is mooi, want zo verwijst de serie wederom naar de wisseling van de wacht die zij gemaakt heeft. Eerder al deed de serie dat in het derde seizoen door de nieuwe Queen recht voor een reeks postzegels te zetten, die het verschil in uiterlijk tussen de actrices duidelijk liet zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.