Opmerkelijk: Netflix-serie 'Trapped' krijgt een extra seizoen maar met een andere naam

Opmerkelijk nieuws over IJslandse serie 'Trapped'

De serie krijgt een vervolg, maar dan wel onder een andere naam...

Geoffrey Ketels, 19 november 2020 om 17:39

Er is goed nieuws voor fans van de IJslandse serie Trapped. De serie krijgt namelijk met zekerheid nog een extra seizoen... al zal dat wel onder een andere naam gebeuren.
De IJslandse serie Trapped van Baltasar Kormákur krijgt dus nog een extra seizoen. Vanaf dat seizoen gaat de reeks echter door het leven als Entrapped. De hoofdrollen in dit nieuwe seizoen zullen terug zijn weggelegd voor de inmiddels vertrouwde gezichten Ólafur Darri Ólafsson en Ilmur Kristjánsdóttir.

Tijdsprong van 2 jaar
Het nieuwe seizoen van Entrapped start twee jaar na de finale van het tweede seizoen. In dit nieuwe deel worden Andri en Hinrika betrokken bij een bendeoorlog. Deze speelt zich af in de 'Highlands' waar bendes het tegen elkaar opnemen om het eigendomsrecht te verwerven over specifieke gronden. Elke bende heeft daar zo zijn eigen redenen voor.

Wat precies de reden is voor de naamsverandering is niet bekend gemaakt. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn op Netflix is eveneens nog niet aangekondigd. Wellicht zal dat ergens in de loop van het jaar 2021 zijn.

Lees meer over: Trapped, Entrapped, serie, series, Netflix

Populair nieuws