'The Witcher' seizoen 2 brengt Triss Merigold naar een verrassende plek

'The Witcher' brengt heldin naar verrassende plek

The Witcher van Netflix brengt ook Triss Merigold naar het mysterieuze Kaer Morhen.

Jim Pedd, 24 november 2020 om 18:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix is weer druk bezig met de opnames van het tweede seizoen van hitserie The Witcher. Die vinden plaats in de Arborfield Studios, waar de sets voor het fictieve kasteel Kaer Morhen liggen.
Kaer Morhen is het kasteel waar Geralt of Rivia opgegroeid is, en ook de School of the Wolf. Daar woont dus ook Geralts leermeester Vessimir. En het is de bedoeling dat Ciri daar de nodige vaardigheden op zal pikken in het nieuwe seizoen. Gelukkig maakt ook Triss Merigold onderdeel uit van de opnames.

Lees ook: 'The Witcher'-serie gaat op aanraden van de fans een bijzonder element toevoegen

Eerder niet
Er werden al eerder scènes opgenomen op de sets voor Kaer Morhen. Maar gek genoeg ontbrak actrice Anna Shaffer op de set, terwijl haar Triss Merigold er wel een rol heeft.

Lees ook: 'The Witcher'-opnames tonen hereniging Geralt en Yennefer

In de boeken is het via Triss dat we Kaer Morhen voor het eerst zien. Zij reisde daar naartoe op het verzoek van Geralt of Rivia, om zorg te dragen voor Ciri, die ook magische vaardigheden heeft.

Gelukkig blijkt de aanname dat ze geen onderdeel is van die scènes niet te kloppen en is ervoor gekozen om de boeken te volgen. Hoe groot de rol van Merigold zal zijn - en of die net zo groot is als in de boeken - weten we nog niet.

Bron: Redanian Intelligence

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Kaer Morhen, Triss Merigold

Populair nieuws