Maffe Vision op foto's Marvel-serie 'WandaVision'

Maffe Vision op foto's Marvel-serie 'WandaVision'

WandaVision komt eraan en Vision heeft daarin een belangrijke rol, zij het een bijrol.

Bram de Groot, 24 november 2020 om 15:44

Niet The Falcon and The Winter Soldier is de eerste Marvel-serie op Disney+, maar WandaVision. En die serie belooft een stuk vreemder te worden dan dat je zou verwachten van een productie in het Marvel Cinematic Universe. Ook opvallend is de terugkeer van de dode Vision.
Ondanks dat Vision enorm sterk is, zal hij het niet kunnen opnemen tegen zijn echtgenoot. Volgens Kevin Feige, die sprak met Empire, wordt zij het krachtigste personage in het Marvel Cinematic Universe:

"Als je naar de Infinity Saga kijkt, denk ik niet dat iemand meer pijn heeft meegemaakt dan Wanda Maximoff. En geen enkel personage lijkt zo krachtig te zijn als Wanda Maximoff. Én geen personage heeft een krachtenset die zo slecht gedefinieerd en onontgonnen is als Wanda Maximoff."

Afwijkende setting in WandaVision
"We gaan naar de stijl van Modern Family en The Office," onthulde Feige. "Met talk-to-the-camera situaties, een trillende camera, een documentairestijl."

Lees ook: Stoere beelden 'WandaVision'-serie van Marvel

En dat zien we ook in twee nieuwe foto's, waar we Vision maar weer een maf zien afgebeeld, in zijn menselijke vorm én in zijn pyjama en slaapmasker. Vanaf 15 januari op Disney+.
Bron: Empire Online (via CBM)

Lees meer over: WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, The Mandalorian, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, Paul Bettany, Avengers, Elizabeth Olsen

Populair nieuws