Deze mythische wezens worden gezocht voor 'The Witcher' prequelserie 'Blood Origin'

Elfen gezocht voor 'The Witcher' prequelserie

Er komt een tweede The Witcher serie en Elfen spelen daar een grote rol in.

Bram de Groot, 26 november 2020 om 12:06

Volgend jaar verschijnt waarschijnlijk het tweede seizoen van The Witcher en daarna is het tijd voor de aangekondigde prequelserie Blood Origin waarin een blik wordt geworpen op het ontstaan van de Witchers.
The Illuminerdi komt nu met het nieuws dat de casting in volle gang is en dat er nu wordt gezocht naar mannelijke en vrouwelijke Elfen die klaarblijkelijk een grote rol gaan spelen in Blood Origin.

Uiteindelijk wil Netflix een groep veel strijdbare Elfen laten zien, aangezien er in de serie een slag tussen verschillende clans getoond zal worden.

Eile en Fjall
Er wordt onder meer gezocht naar de vrouwelijke elf Eile die goed is met messen, tussen 20 en 30 jaar. Een mannelijke elf heeft de naam Fjall die fysiek sterk zou zijn en een grauw karakter zou hebben. Eerder werd al de komst van het personage Princess Merwyn onthuld.

Lees ook: Netflix-team start met 'The Witcher: Blood Origins'

The Witcher: Blood Origin
In juli 2020 werd bekend dat Netflix werkt aan de prequelserie die moet gaan bestaan uit zes afleveringen. De serie speelt zich 1200 jaar voor de bestaande serie af en de opnames moeten ergens volgend jaar in de UK gaan aanvangen.

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Blood Origin, Netflix

Populair nieuws