search

Ons nieuws van donderdag 26 november 2020

Waarom dat Darth Vader-kostuum in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Waarom dat Darth Vader-kostuum in 'The Mandalorian'?

Gaaf kostuum in The Mandalorian zet ook wel wat vraagtekens. Moff Gideon reageert!

Heb jij alweer zin in het volgende avontuur van The Mandalorian? Morgen verschijnt de vijfde aflevering, het vervolg op "Chapter 12: The Siege" waarin we aan het einde de schurk Moff Gideon van The Boys-acteur Giancarlo Esposito zagen.

In gesprek met IGN sprak de acteur over zijn opvallende harnas dat zeker wel overeenkomsten heeft met het harnas van de Star Wars-superschurk Darth Vader.

Lees ook: 'Baby Yoda' lijkt zo lief maar hij gaat ontiegelijke krachten laten zien in 'The Mandalorian'

"Ik denk dat het een weerzien is met dat persoon," legde Esposito uit. "Het heeft echt iets met mij te maken, ik denk of stel me graag voor dat hij het soort kracht heeft dat Darth Vader had. En dus, hem zien in zijn harnas en zijn cape en bewapend, vertelt me dat hij een krijger is. Dat zegt me dat hij een soldaat is en de juiste vaardigheden heeft en hopelijk zie je dat snel in de [aanstaande] afleveringen."

Maar wat wil Moff
"Dat is wat ik zo gaaf vind aan Moff. Hij is een denker en hij komt zo dicht bij het krijgen van The Child. Waar wil hij hem voor? Dat is de vraag." aldus de acteur. "Wat wil hij echt? Wil hij andere mensen krachten geven of alle macht voor zichzelf? Of wil hij de Melkweg herbouwen of 's werelds meest formidabele leger creëren?"

Lees ook: 'Darth Vader'-achtige poster 'The Mandalorian' is übercool

Morgen verschijnt de vijfde aflevering van The Mandalorian op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit verschijnt er in december op Amazon Prime Video
Series / Featured

Dit verschijnt er in december op Amazon Prime Video

Amazon Prime Video voegt deze series nieuw toe in de maand december.

Netflix is niet de enige streamingdienst die vandaag laat weten wat er allemaal nieuw te verschijnen is. Ook Amazon Prime Video doet een duit in het zakje. Vandaag zetten we op een rij wat je de komende maand mag verwachten.

Sons Of The Soil: Jaipur (4 december): Bollywood-acteur Abhishek Bachchan is de eigenaar van het PKL-team en besluit voor de titel te gaan nadat zijn team er gedurende zes jaar niet in slaagde om te winnen.

The Wilds (11 december): The Wilds volgt een groep tienermeiden met verschillende achtergronden. De meisjes stranden op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash en moeten vechten om te overleven. De schipbreukelingen leren steeds meer over elkaar, de geheimen die ze bewaren en de trauma's die ze allemaal hebben doorstaan. Er is echter één twist aan dit spannende drama... deze meisjes zijn niet toevallig op dit eiland terecht gekomen.

The Expanse (16 december): Het vijfde seizoen verschijnt op deze datum. De bemanning van de Rocinante - een illegaal bewaard gevechtsvliegtuig- stuit op een groot complot en een mysterieuze buitenaardse technologie die de machtsbalans en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. The Expanse is een realistisch sciencefiction avontuur dat de visie op het pad van de mensheid verkent tegen de achtergrond van het hele universum. De origine van de serie is een combinatie van wetenschap en fictie en het is een diepgaand onderzoek naar de meest kritische, en urgente kwesties van vandaag de dag.

The Grand Tour: A Massive Hunt (18 december): Na hun avonturen in het water van de Mekong komt het trio terug op vier wielen voor hun nieuwste avontuur op de exotische eilanden Reunion en Madagascar. Samen met drie sportauto's zijn Richard, James en Jeremy in voor een rustige road trip en leuke avonturen. Wanneer ze aankomen in Reunion racen ze op 's werelds duurste stuk asfalt, een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee. Maar, een fascinerende uitdaging van de heer Wilman brengt hen over de oceaan naar Madagaskar. Eenmaal hier moeten ze de moeilijkste weg ter wereld trotseren in een aantal van de meest extreem gemodelleerde auto's ooit. Ze moeten hier een van hun zwaarste missies tot nu toe voltooien en het hele avontuur eindigt in een explosieve climax.

Yearly Departed (30 december): Amazon Prime Video zegt vaarwel tegen 2020 met de nieuwe komedie special Yearly Departed, een komische herdenking voor een jaar dat nog steeds niet voorbij is. Van uitvoerend producent Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), die zelf ook in de special zal verschijnen.a De special wordt gehost door multitalent komiek Phoebe Robinson (2 Dope Queens) en Yearly Departed zal deze winter exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix misdaadserie 'Toy Boy' krijgt officieel een tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix misdaadserie 'Toy Boy' krijgt officieel een tweede seizoen

Het eerste seizoen werd goed bekeken en dus kon een vervolg eigenlijk niet uitblijven...

Het eerste seizoen van Toy Boy slaagde er in om vriend en vijand te verrassen. Het eerste seizoen bleek meteen vrij populair waardoor het zo goed als vast stond dat er nog een vervolg zou verschijnen.

Dat er een tweede seizoen komt van Toy Boy is inmiddels officieel bevestigd. In eerste instantie verscheen de serie op Antena 3. Opmerkelijk, op die zender was de reeks eigenlijk helemaal geen succes, in tegendeel. Het was pas toen ze op Netflix verscheen dat de kijkcijfers de hoogte in gingen.

Vervolg
Eerder had onder meer actrice Maria Pedraza (die de rol speelt van Triana) reeds laten optekenen dat ze graag nog een vervolg zou zien verschijnen van de reeks. Zij stak ook haar frustratie met betrekking tot Antena 3 niet onder stoelen of banken. De actrice haalde aan dat ze er zelfs geen idee van had dat de reeks het internationaal zo goed deed omdat niemand haar dat ooit had verteld.

Het bleef in ieder geval lange tijd stil met betrekking tot het verschijnen van een mogelijk vervolg voor de reeks. Die stilte is nu echter doorbroken met de bekendmaking dat er een tweede seizoen zal verschijnen. Wanneer dat tweede seizoen er precies aan zal komen is evenwel nog niet bekend.

Heb je het eerste seizoen van Toy Boy nog niet gezien? Dan kan je deze bekijken op streamingdienst Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Makers van 'The Crown' nemen zeer opvallende beslissing voor seizoen 5
Series / Nieuws

Makers van 'The Crown' nemen zeer opvallende beslissing voor seizoen 5

Actrice Emma Corrin zou ook te zien zijn in het vijfde seizoen van de reeks...

Het is een vaste traditie bij The Crown om na twee seizoenen volledig van cast te wisselen. Het lijkt er evenwel naar uit te zien dat er voor het vijfde seizoen van de reeks een uitzondering zal worden gemaakt.

Alles wijst er momenteel op dat we nog geen afscheid moeten nemen van actrice Emma Corrin. Zij vertolkt in de serie The Crown de rol van prinses Diana. Een goed ingelichte bron heeft nu aan onder meer The Sun laten weten dat we de actrice ook terug zullen zien in het vijfde seizoen. Deze bron stelde het volgende:

"De perfecte en angstaanjagende manier waarop Corrin de rol vertolkt van de overleden prinses Diana zorgt er voor dat de makers sterk overwegen om haar ook te laten opdraven in het volgende seizoen. In principe is het de bedoeling om na twee seizoenen telkens volledig van cast te veranderen, maar haar sublieme acteerprestaties zullen daar wellicht verandering in brengen".

Game of Thrones acteur
Dat er in het vijfde seizoen ook heel wat nieuwe namen hun intrede zullen maken is inmiddels ook al duidelijk. Zo raakte eerder bijvoorbeeld bekend dat Josh O'Connor, welke de rol speelt van prins Charles, zal worden vervangen door Jonathan Pryce. Hij was eerder natuurlijk ook al te zien in de hitserie van HBO Game of Thrones.

Dat er een vijfde seizoen komt van The Crown wisten we al. Wanneer dat vijfde seizoen precies zal gaan verschijnen is evenwel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt veel nieuwe series toe in december
Series / Featured

Disney+ voegt veel nieuwe series toe in december

Check hier het complete overzicht met al het nieuws dat naar Disney+ zal komen.

Disney+ komt in december met een hele rits nieuwe series. Het is vooral veel nieuw Nederlands materiaal. Met name fans van kooktelevisie kunnen echt smullen (figuurlijk dan) van dit nieuwe aanbod.

Maar laten we even beginnen met The Mandalorian, de serie die tot en met 18 december op de streamingdienst elke week een nieuwe aflevering debuteert. Elke vrijdag zie je een nieuwe verschijnen op Disney+.

Nieuwe series en seizoenen
Dan is er nog een hele rits nieuwe series die debuteert. We zetten ze per datum voor je op een rij, en zoals gebruikelijk debuteert het nieuwe materiaal op vrijdagen.

Vrijdag 4 december 2020
Bizaardvak (seizoen 3): Twee beste vrienden, Paige en Frankie, drukken hun individualiteit uit via hun vlogkanaal Bizaardvark!


Vrijdag 11 december 2020
Rudolph's Bakery: Rudolph van Veen maakt de lekkerste dingen in deze bakkersshow van 24 Kitchen.
Mounirs Marokko: Een Smakelijk Avontuur (1 seizoen): Mounir neemt de kijker mee op een fascinerende culinaire reis naar Marokko, het land van zijn ouders.
Miljuschka's Street Food Vietnam (1 seizoen): Miljuschka reist in deze serie naar Vietnam, op zoek naar de lekkerste, meest kleurrijke smaken van het land.
Miljuschka's Food Truck (1 seizoen): In deze serie reist Miljuschka naar Amerika om daar de uitgebreide food truck cultuur te ontdekken.
Miljuschka in Mexico (1 seizoen): Miljuschka neemt je mee naar Mexico en bezoekt er onder andere inheemse boeren, op zoek naar de meest bijzondere gerechten.
Miljuschka in Japan (1 seizoen): In deze show zien we Miljuschka op een culinaire rondreis gaan in Japan, op zoek naar perfectie in de veelzijdige keuken van het land.
Estée in Parijs (1 seizoen): Estée gaat naar Parijs, waar haar liefde voor de Franse keuken ontstond.
De Worsten van Babel op Reis (1 seizoen): Hugo Kennis, Jasper en Marius Gottlieb zijn de Worsten van Babel, een berucht kooktrio dat online programma's maakt.
De Worsten Van Babel Op De Camping (1 seizoen): In deze kookserie laten de Worsten van Babel zien dat koken op de camping niet saai hoeft te zijn!
De Streken van Wim (1 seizoen): Vlaming Wim Ballieu neemt je mee op een roadtrip door Nederland, waar hij klassieke Belgische gerechten maakt.


Vrijdag 18 december 2020
On Pointe: Om hun dromen na te jagen, moeten dansers boven zichzelf uit zien te stijgen.
Thailand's Wild Side: Deze tweedelige serie laat zien wat voor bijzondere beesten leven in het wilde Thailand.
Once Upon a Time in Wonderland: In het Victoriaanse Engeland vertelt Alice haar verhalen aan de andere kant van het konijnenhol.
Bia (1 seizoen): Bia houdt van tekenen en schilderen en dat is precies wat ze met haar vriendinnen doet!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Extra lange aflevering voor 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Extra lange aflevering voor 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

The Mandalorian duurt straks lekker lang bij de volgende aflevering, die je vrijdag kan zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De volgende aflevering van The Mandalorian wordt lekker lang. Vandaag horen we de speelduur over de aflevering met de illustere titel The Jedi. Deze is komende vrijdag op streamingdienst Disney+ te zien.

The Jedi zal zéér waarschijnlijk de introductie vormen van heldin Ahsoka Tano, de Jedi waar Din Djarin al sinds het begin van dit nieuwe seizoen naar op zoek is om te helpen met het beschermen en opvoeden van Baby Yoda. De kans is groot dat zij daarin een grote rol krijgt, vooral in het beschermen van het kind.

Lees ook: 'Darth Vader'-achtige poster 'The Mandalorian' is übercool

Nieuwe aflevering
Star Wars News Net stelt dat het in elk geval een lange debuutaflevering wordt. Op de site van de Duitse FSK zien we dat de aflevering 45 minuten en 6 seconden in beslag neemt. Wanneer Ahsoka te zien zal zijn in de aflevering is niet bekend, maar het valt te hopen dat dit niet pas helemaal aan het einde zal zijn.

Lees ook: 'Baby Yoda' lijkt zo lief maar hij gaat ontiegelijke krachten laten zien in 'The Mandalorian'

Dat zou wel zonde zijn namelijk, vooral omdat de aflevering dan in zijn geheel draait om een moment waarvan we weten dat het komen zal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze mythische wezens worden gezocht voor 'The Witcher' prequelserie 'Blood Origin'
Series / Nieuws

Deze mythische wezens worden gezocht voor 'The Witcher' prequelserie 'Blood Origin'

Er komt een tweede The Witcher serie en Elfen spelen daar een grote rol in.

Volgend jaar verschijnt waarschijnlijk het tweede seizoen van The Witcher en daarna is het tijd voor de aangekondigde prequelserie Blood Origin waarin een blik wordt geworpen op het ontstaan van de Witchers.

The Illuminerdi komt nu met het nieuws dat de casting in volle gang is en dat er nu wordt gezocht naar mannelijke en vrouwelijke Elfen die klaarblijkelijk een grote rol gaan spelen in Blood Origin.

Uiteindelijk wil Netflix een groep veel strijdbare Elfen laten zien, aangezien er in de serie een slag tussen verschillende clans getoond zal worden.

Eile en Fjall
Er wordt onder meer gezocht naar de vrouwelijke elf Eile die goed is met messen, tussen 20 en 30 jaar. Een mannelijke elf heeft de naam Fjall die fysiek sterk zou zijn en een grauw karakter zou hebben. Eerder werd al de komst van het personage Princess Merwyn onthuld.

Lees ook: Netflix-team start met 'The Witcher: Blood Origins'

The Witcher: Blood Origin
In juli 2020 werd bekend dat Netflix werkt aan de prequelserie die moet gaan bestaan uit zes afleveringen. De serie speelt zich 1200 jaar voor de bestaande serie af en de opnames moeten ergens volgend jaar in de UK gaan aanvangen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De makers van 'Lucifer' zijn superblij met deze 'katholieke' recensie
Series / Nieuws

De makers van 'Lucifer' zijn superblij met deze 'katholieke' recensie

Lucifer-ster en -maker Tom Ellis is echt blij met een nieuwe katholieke recensie.

Recent schreef een katholieke journalist een recensie van Netflix-serie Lucifer. Op zich is dat feit op zichzelf niet zo heel bijzonder, maar hoofdrolspeler Tom Ellis en showrunner Joe Henderson zijn bijzonder tevreden.

In de serie wisselt de duivel het leven in de hel in voor een nachtclub in Los Angeles, waar hij op een "vakantie" gaat. In die tijd ontmoet hij rechercheur Chloe Decker, met wie hij verschillende misdrijven onderzoekt. De serie was drie seizoenen lang te zien op FOX, alvorens Netflix de boel overnam.

Lees ook: 'Lucifer' flinke stap dichterbij het einde

Bijzondere recensie
Een paar dagen geleden schreef Tia Noelle Pratt een recensie voor NCR waarin ze de serie omschreef als een "familiedrama dat de relatie tussen geloof en de rede verkent". In de recensie zelf kijkt ze onder meer naar de complexe relatie van Lucifer met zijn vader, God, en zijn worsteling met religie.

Lees ook: Finale 'Lucifer' seizoen 5 van Netflix wordt buitengewoon

Ellis en Henderson zijn er dolblij mee. "Dit is waarschijnlijk mijn favoriete artikel ooit over Lucifer", schreef Ellis. En ook Henderson was er blij mee: "Als iemand die als katholiek opgevoed is, ben ik heel trots op de manier hoe we religie verkennen in Lucifer. Ik heb hier echt van genoten en deze diepgang kan ik heel erg waarderen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is dit de volgende Arrowverse-serie die sneuvelt?
Series / Nieuws

Is dit de volgende Arrowverse-serie die sneuvelt?

Het Arrowverse neemt naar het schijnt ook afscheid van de Legends of Tomorrow.

Is Legends of Tomorrow de volgende serie die ermee stopt? The CW neemt dit jaar afscheid van verschillende series in het Arrowverse. Arrow stopte in januari na acht seizoenen. En ook is al bekendgemaakt dat Supergirl en Black Lightning na het volgende seizoen stoppen.

Nu stelt lekker Daniel Richtman dat ook Legends of Tomorrow ermee gaat stoppen. Hij schrijft op zijn Patreon dat de avonturen van de Waverider snel, met het komende zesde seizoen, stoppen. Bevestigd is het nog niet, maar het past wel binnen de verhalen die we tot nu toe gehoord hebben.

Lees ook: Komt deze held naar 'Legends of Tomorrow'?

Wisselende cast
Legends of Tomorrow was tot nu toe een beetje en uniek kindje binnen het Arrowverse. Er zijn maar twee acteurs die de hele tijd gebleven zijn, namelijk Caity Lotz en Dominic Purcell; de rest is allemaal op een zeker moment vertrokken bij de productie, of zoals Brandon Routh simpelweg op straat gezet.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow'-cast samen op een nieuwe foto

Hoe dan ook wordt het zesde seizoen heel apart. We krijgen buitenaardse wezens te zien en voor de verandering een iets minder raar seizoen. Ditmaal komt er meer nadruk op een 'realistisch' sci-fi verhaal.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Populaire Sci-fi serie 'The Expanse' gaat er nu toch echt mee stoppen
Series / Nieuws

Populaire Sci-fi serie 'The Expanse' gaat er nu toch echt mee stoppen

'The Expanse' is helaas straks na het zesde seizoen voorbij, ook na de Amazon-revival.

The Expanse krijgt nog één seizoen. Amazon Prime Video kondigde aan dat de reeks er komt en dat het in 2021 (of 2022) gedaan is met de serie. Dat is teleurstellend nieuws voor fans, maar tegelijk kunnen zij blij zijn dat de makers het zover geschopt hebben.

Het vijfde seizoen van de serie gaat op 16 december van start op Amazon Prime Video. Vanaf dat moment kunnen we zien hoe het de crew van de Rocinante vergaat, leren we meer over het Protomolecule en gaan we vermoedelijk nog spannende onthullingen krijgen over de werelden achter de Ringgate.

Lees ook: Zeer bloederige eerste foto 'The Expanse' seizoen 5

Laatste seizoen
"Vanaf het moment dat we met deze serie begonnen zijn, hebben we ons best gedaan om de visie van de schrijvers te eren," vertelden uitvoerend producenten Andrew Kosove en Broderick Johnson in een statement. "We zijn er trots op dat we een van de meest diverse casts op televisie hebben en een platform hebben gekregen voor verhalen die er echt toe doen."

Lees ook: Eerste trailer voor 'The Expanse' seizoen 5!

"We willen vooral Daniel Abraham en Ty Franck, de schrijvers van zowel de boeken als de serie, en Naren Shankar, showrunner en uitvoerend producent, bedanken. Het blijft een grote eer en een privilege om met dit team te mogen werken. Bovendien willen we Amazon bedanken voor hun voortdurende steun bij het vertellen van dit verhaal."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' gaat veel meer actie krijgen
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' gaat veel meer actie krijgen

'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' krijgt de komende afleveringen nog veel meer actie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zit nog heel wat actie aan te komen in Disney+-serie The Mandalorian. De vorige aflevering gaf eindelijk weer wat inzicht in de snode plannen van superschurk Moff Gideon en nu vertelt acteur Giancarlo Esposito dat we van heel wat actie uit mogen gaan.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde hij dat fans mogen verwachten dat er nog "een heleboel gevechten" aan zitten te komen. "Er zitten nog heel wat gevechten aan te komen en daar zal iedereen actief in zijn, van stormtroopers tot de dark troopers," aldus de acteur. "We zitten echt op een heel nieuwe plek en dat vind ik eigenlijk ook het beste van de hele serie."

Lees ook: 'The Mandalorian' bevat fout die nog groter is dan de koffiemok in 'Game of Thrones'

Bizarre experimenten
Esposito's personage, Moff Gideon, bleek in de serie behoorlijk bizarre experimenten te doen op mensen. Hij probeert door injecties van het bloed van The Child, ofwel Baby Yoda, om mensen Force-krachten te geven.

Lees ook: 'Darth Vader'-achtige poster 'The Mandalorian' is übercool

Mogelijk zit er nog veel meer in deze bizarre experimenten van Moff Gideon, maar daarover gaan we binnenkort waarschijnlijk meer leren. Komende aflevering brengt ons hoe het er nu naar uitziet niemand minder dan Ahsoka Tano, een krachtige Jedi en de oud leerling van Anakin Skywalker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom verwijdert Netflix nu alweer 'Chappelle's Show'?
Series / Nieuws

Waarom verwijdert Netflix nu alweer 'Chappelle's Show'?

Op verzoek van Dave Chappelle zelf, haalt Netflix zijn komedieserie van vroeger offline.

Netflix heeft Chappelle's Show slechts drie weken na de première van de serie alweer offline gehaald. De show was van Comedy Central en verscheen in de Verenigde Staten op 1 november op Netflix.

Maar komiek Dave Chappelle, die centraal staat in de serie, kreeg geen geld betaald voor de deal tussen Netflix en Comedy Central. Hij wordt nog altijd gezien als een van de beste komedieseries van de laatste jaren en Chappelle noemde de productie ervan roerig. Nadat de serie voorbij was, verdween hij enige tijd en pas via een reeks deals met Netflix kwam hij terug.

Offline gehaald
Maar Chappelle vertelt dat hij Netflix heeft gevraagd om Chappelle's Show offline te halen. Hij zette een video op zijn Instagram daarover en vertelt dat Viacom CBS hem nooit betaald zou hebben voor de serie. Hij kreeg ook niet te horen dat deze gestreamed zou worden en kreeg er geen geld voor.

En dus belde Chappelle Netflix op om hen te vertellen "dat hij er een slecht gevoel" van kreeg. Hij vroeg aan Netflix om de serie offline te halen en daar is de streamingdienst mee akkoord gegaan.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De laatste film van de recent overleden Sean Connery wordt een serie
Series / Nieuws

De laatste film van de recent overleden Sean Connery wordt een serie

Finding Forrester deed het goed met Sean Connery in een van zijn laatste filmrollen.

NBC heeft een dramaserie in de maak die gebaseerd wordt op de film Finding Forrester van regisseur Gus van Sant. Die kwam in 2000 uit en is een van de laatste films waarin acteur Sean Connery te zien was.

In de film krijgt een zwarte tiener, gespeeld door Rob Brown, een scholarship bij een prestigieuze middelbare school. Daar raakt hij bevriend met een teruggetrokken Schotse schrijver. Het leidt tot een vrij bijzondere vriendschap.

Heel andere versie
De nieuwe versie, een dramaserie die NBC dus aan het maken is, maakt van het personage van Connery iets heel anders. Ditmaal wordt het namelijk een teruggetrokken lesbische auteur, wiens carrière verpest werd naar aanleiding van een publiek schandaal. Daarnaast is de tiener een dakloos weeskind.

De serie wordt geproduceerd door TJ Brady, Rasheed Newson, regisseur Tim Story en NBA-ster Stephen Curry. Wanneer de serie precies uit zal komen is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sitcom 'One Day at a Time' nu écht dood en begraven?
Series / Nieuws

Sitcom 'One Day at a Time' nu écht dood en begraven?

Maar de cast en showrunners hopen nog altijd stiekem op een tweede overname van het project...

Het lijkt er naar uit te zien dat het boek van de komedieserie One Day at a Time nu echt volledig is geschreven. Nadat eerder Netflix de reeks naar de eeuwige jachtvelden had verwezen heeft nu ook Pop TV dezelfde beslissing genomen.

In eerste instantie was het Netflix die de komedieserie op de markt had gebracht. Na afloop van het derde seizoen besloot de streamingdienst echter om een einde te maken aan de reeks.

Slecht nieuws voor de fans dus, maar een aantal maanden later koos Pop TV er voor om de reeks toch nog een tweede leven te geven. Daarop volgde een overname van One Day at a Time en verscheen er nog een vierde seizoen. Dat vierde seizoen is dit jaar verschenen, maar wist de verwachtingen helaas niet in te lossen. Daardoor heeft nu ook Pop TV besloten om niet meer verder te gaan met de reeks.

Nog hoop
Sony Pictures TV, de studio achter de komedieserie heeft inmiddels bekend gemaakt dat ze niet van plan is om bij de pakken te blijven zitten. Ze heeft dan ook de hoop uitgesproken dat de reeks alsnog een vervolg zal krijgen. Ook de hoofdrolspeelster in de serie, namelijk Isabella Gomez heeft aangegeven dat ze hoopt dat er zich alsnog een overnemer zal melden om het project verder te kunnen zetten.

Zoals het er nu naar uitziet komt er dus echter helaas geen vervolg meer voor deze komedieserie.

Lees ook: Populaire Netflix-serie 'One Day At A Time' krijgt toch een seizoen 4 maar op Pop TV
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat 'Hannibal' seizoen 4 er dan toch komen?
Series / Nieuws

Gaat 'Hannibal' seizoen 4 er dan toch komen?

De vraag is nu wanneer we eindelijk echt uitsluitsel krijgen over een splinternieuw seizoen.

Het idee van een tv-serie over Hannibal Lecter leek ooit belachelijk, maar Bryan Fuller bewees het tegendeel met zijn stijlvolle serie Hannibal. De serie vergaarde al snel een vaste schare fans, die niet kan wachten op een vierde seizoen.

Lees ook: 'Hannibal' door eerste seizoen verpest

De serie, waarin Hugh Dancy en Mads Mikkelsen de hoofdrollen spelen, werd in 2015 na drie seizoenen beëindigd. Fans hopen sindsdien dat iemand de serie een nieuwe kans zal geven. Ook de cast en crew van de serie hebben door de jaren heen meermaals laten weten maar wat graag nieuwe afleveringen te willen maken. Mikkelsen liet nu tijdens een interview met IndieWire weten dat hij nog steeds goede hoop heeft dat er een nieuw seizoen komt:

"Ik denk niet dat het een geheim is dat we graag het verhaal van Silence of the Lambs opnieuw willen verkennen als we de kans krijgen. Dat is altijd een obstakel geweest, omdat de makers de rechten van het boek niet in bezit hadden. Dat is echter wel het beroemdste verhaal waar Hannibal bij betrokken is, dus het zou fantastisch zijn als we het in een nieuw jasje kunnen steken. We denken erover om het geslacht van bepaalde personages te wisselen. En we moeten natuurlijk iemand vinden om Buffalo Bill. Dat wordt nog een hele opgave.

Buffalo Bill returns
Ted Levine speelde de rol van Buffalo Bill in The Silence of the Lambs, maar wie zou Mikkelsen willen zien als Bill in een nieuw seizoen van Hannibal? Aldus Mikkelsen:

"We hebben Michael Pitt al gezien als Mason Verger en dat was fantastisch. Als hij Mason niet had gespeeld, dan had ik hem dolgraag als Buffalo Bill gezien."

Lees ook: Krijgt 'Hannibal' een vierde seizoen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verassend: 'Doctor Who' brengt een oude bekende terug
Series / Nieuws

Verassend: 'Doctor Who' brengt een oude bekende terug

John Barrowman komt terug voor de aankomende Holiday Special van hitserie Doctor Who.

Dit hadden we dan weer niet verwacht. Acteur John Barrowman keert terug voor Doctor Who als Captain Jack Harkness. Hij zal een grote rol hebben in de Holiday Special, Revolution of the Daleks.

De laatste keer dat we Jack zagen was in de aflevering Fugitive of the Judoon, waarin hij plotseling te zien was om een waarschuwing te geven aan Yaz, Ryan en Graham die ze door moesten geven aan de Doctor. DItmaal krijgt hij een grotere rol.

Lees ook: Nieuwe seizoen 'Doctor Who' wordt korter dan verwacht door corona

Planeet redden
Volgens de BBC zal Captain Jack de Doctor en haar vrienden moeten helpen, als ze een plan ontdekken dat gemaakt is door een van de meest gevreesde en gevaarlijke vijanden van de Doctor: de Daleks. Met de dertiende Doctor opgesloten in een ruimtegevangenis, is het de vraag of en hoe Jack erin kan slagen de Aarde te redden.

Lees ook: 'Doctor Who'-fans spotten nieuw plotgat

"De jas van Jack aantrekken en weer op de set van Doctor Who stappen was erg gaaf om te doen, het voelde als thuiskomen. Het is altijd leuk om Captain Jack te mogen spelen. Het is een personage dat mij heel dierbaar is," aldus Barrowman.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's 'Young Rock'-serie over de jonge jaren van Dwayne Johnson (The Rock)
Series / Foto's

Eerste foto's 'Young Rock'-serie over de jonge jaren van Dwayne Johnson (The Rock)

Vermoedelijk in 2021 te zien: een serie over de jonge jaren van The Rock!

Alweer even geleden werd duidelijk dat er een serie in ontwikkeling is over het leven van Dwayne 'The Rock' Johnson en nu is deze ook in productie genomen. De spierbundel is zelf erg betrokken en deelde enkele foto's en een video via zijn Instagram.

Hieronder zie je een tweetal foto's met The Rock op de set van de serie die uitgezonden zal worden door de Amerikaanse zender NBC. De opnames vinden plaats in Australië en vermoedelijk heeft The Rock zelf de rol als verteller van zijn levensverhaal.

Foto's en video Young Rock
De serie is bedacht door Nahnatchka Khan (Fresh Off the Boat, Always Be My Maybe) en haar zie je op de andere foto met Johnson die de serie produceert. In de serie zien we de jonge jaren, maar ook zeker zijn tijd als American Footballer tijdens zijn schoolperiode en uiteraard als WWE-ster.

Lees ook: Serie 'Young Rock' over Dwayne Johnson vindt hoofdrolspelers

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op epische HBO-serie 'DMZ': Amerika verscheurd door een burgeroorlog
Series / Nieuws

Eerste blik op epische HBO-serie 'DMZ': Amerika verscheurd door een burgeroorlog

Het project wordt gemaakt door de gerenommeerde filmmaker Ava DuVernay.

HBO Max gaf nog niet zo lang geleden het groene licht voor de serie DMZ, maar de Oscar genomineerde regisseur Ava DuVernay deelt nu al de eerste foto's van de miniserie, die gebaseerd is op de gelijknamige stripreeks van Vertigo.

In DMZ zien we hoe er in Amerika in de nabije toekomst een nieuwe burgeroorlog is uitgebroken. In deze situatie is het New Yorkse district Manhattan een 'gedemilitariseerde zone' die afgesloten is van de rest van de wereld. Centraal staat een een vrouwelijke dokter die wanhopig op zoek is naar haar zoon en ondertussen te maken krijgt met bendes, milities en andere nare figuren.

Een toffe cast
Op de eerste foto's van DMZ zien we o.a. hoofdrolspelers Rosario Dawson (als Alma), Benjamin Bratt (als Parco Delgado) en Freddy Miyares (als Skel). DuVernay is al klaar met de eerste aflevering, en heeft nu de goedkeuring van HBO Max gekregen om de overige afleveringen te maken.

Showrunner van DMZ is Robert patino (Westworld, Sons of Anarchy), die ook dienst doet als uitvoerend producent.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.