Hoe groot wordt de rol van Moff Gideon in 'The Mandalorian'?

Meer Moff Gideon in 'The Mandalorian' S3 en 4?

Wordt hij de Darth Vader van de serie, of staan er ons nog grotere schurken te wachten?

Zilko Tarici, 28 november 2020 19:55

Giancarlo Esposito's schurk Moff Gideon heeft tot dusver nog geen heel belangrijke rol gespeeld in het tweede seizoen van The Mandalorian, maar dat zou zomaar eens snel kunnen veranderen.
Lees ook: Disney verwijdert enorme blunder uit 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Aan het einde van de vierde aflevering zagen we dat Gideon een leger bouwt dat hint naar experimenten die gelinkt kunnen worden aan de Force Awakens-trilogie. Gideon zou zomaar eens de nieuwe grote schurk in het Star Wars-universum kunnen blijken en een sleutelrol in de formatie van de First Order te kunnen hebben.

Tijdens een gesprek met Entertainment Weekly gaf Esposito aan dat we Gideons echte plannen waarschijnlijk pas zullen weten in het derde of vierde seizoen:

"Ik heb zo'n gevoel dat je me in het volgende seizoen meer gaat zien. Ik weet dat niet zeker, maar het lijkt erop dat de makers zijn aandeel willen uitbreiden en dat er andere verhaallijnen om de hoek komen kijken.

Er zal steeds meer blijken wat de connectie is tussen de verhaallijnen in de serie en de rest van het universum. We weten allemaal nog niet wat Gideon echt wil. Ik denk dat hij ook een andere kant heeft en dat er wellicht iemand is die leiding heeft over alle Moffs. Dat zijn vragen die nog beantwoord moeten worden. Misschien wil hij wel het universum redden."


Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' onthult eindelijk live-action Jedi Ahsoka Tano

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: The Mandalorian, Moff Gideon, Giancarlo Esposito, Jon Favreau, Pedro Pascal, Grogu, Baby Yoda

Populair nieuws