'Doctor Who' verandert de Daleks: check ze hier

'Doctor Who' verandert de Daleks: check ze hier

Doctor Who heeft heel nieuwe Daleks en die kan je vandaag al zien.

Jim Pedd, 29 november 2020 om 11:09

De aankomende Holiday Special voor BBC-hit Doctor Who belooft nog behoorlijk interessant te worden. John Barrowman keert bijvoorbeeld terug als Captain Jack Harkness om de wereld te beschermen. Hij lijkt zelfs een van de hoofdrollen te hebben in de aflevering, aangezien de Doctor gevangen zit.
In de nieuwe aflevering gaan we heel nieuwe Daleks zien. Deze is dan ook niet zonder reden Revolution of the Daleks getiteld. En dat brengt een nieuw ontwerp met zich mee, horen we via co-ster Bradley Walsh.

Lees ook: Verassend: 'Doctor Who' brengt een oude bekende terug

Nieuwe Daleks
RadioTimes mocht via sociale media de nieuwe Daleks aan de wereld laten zien. "In deze nieuwe special nemen de Daleks het op tegen het hele universum. Voor Whovians en de serie is dit echt gigantisch." Die mening deelt actrice Jodie Whittaker natuurlijk ook: "Om eerlijk te zijn, zagen ze er voor mij altijd heel erg kerstig uit. En dat past heel goed bij deze tijd van het jaar!"

Lees ook: Nieuwe seizoen 'Doctor Who' wordt korter dan verwacht door corona

In de nieuwe aflevering zien we een uitgebreide strijd ontstaan tussen de Daleks en de rest van het universum. De wezens zijn sterker dan ooit en nemen het dus weer op tegen de Doctor en al haar vrienden.

/center>

Lees meer over: Doctor Who, Dalek, Holiday Special, Jodie Whittaker

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws