search
Netflix komt met teaser trailer voor 'Lucifer' seizoen 5b

Netflix komt met teaser trailer voor 'Lucifer' seizoen 5b

Lucifer laat alvast wat beelden zien van het aankomende tweede deel van het vijfde seizoen!

Jim Pedd
Netflix heeft een teaser vrijgegeven voor de tweede helft van het vijfde seizoen van Lucifer. Het is een hele korte blik, maar desondanks tenminste iets voor het nieuwe seizoen! Hierin zien we ook meteen een eerbetoon aan Chloe Decker!

Decker is in de serie de geliefde van Lucifer en wordt gespeeld door Lauren German. In de clip zien we haar in actie, maar krijgen we ook iets te zien van de tweede helft van het vijfde seizoen. Dat wordt dus nog behoorlijk interessant om te zien straks!

Lees ook: De makers van 'Lucifer' zijn superblij met deze 'katholieke' recensie

Korte teaser
De clip pikt de draad direct op nadat Lucifer en Amenadiels ruzie met tweelingbroer Michael en Maze tot een einde kwam. We zien Chloe die voor gebroken glas staat, waar Lucifer doorheen vloog vorig seizoen. En ze staat helemaal perplex zich af te vragen of iemand Lucifer gezien heeft.

Lees ook: 'Lucifer' flinke stap dichterbij het einde

De druk is groot voor de tweede helft van dit eerste seizoen, want we bewegen snel richting het einde van de serie. Er komt nog een kort zesde seizoen en dan is het helemaal voorbij en krijgen we ook geen revivals meer te zien.

Aanbevolen artikelen