Dit 'The Mandalorian'-personage ga je nu al niet meer terugzien

Dit 'The Mandalorian'-personage is nu al klaar

Het tweede seizoen is nu al voorbij voor Sasha Banks, horen we vandaag.

Jim Pedd, 30 november 2020 om 11:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Sasha Banks was te zien als Koska Reeves in The Mandalorian. Zij was een van de teamleden van Bo-Katan. Maar ze keert niet terug voor meer afleveringen van Disney+-serie The Mandalorian.
Banks was al een aantal keren te zien in trailers voor het tweede seizoen van The Mandalorian. Haar personage zorgde voor heel wat opwinding, en toen we haar eindelijk te zien kregen, leerden we dat zij samen met Bo-Katan op zoek was naar het Darksaber. Er zit dus nog heel wat ruimte voor verhalen rond de clan van Mandalorians, maar wanneer dan?

Lees ook: 'The Mandalorian' heeft witte lichtzwaarden, waarom?

Niet dit seizoen
Er is in het tweede seizoen in elk geval geen plek voor Bo-Katan en de clan. "Ik kan alleen maar hopen dat fans meer zullen leren," aldus Banks tegenover ComicBook. "Ik zit alleen in deze aflevering. Het is geweldig, maar we kunnen alleen maar hopen op meer materiaal. Dus als ik iets zou mogen vragen en hopen, dan wil ik graag zien dat Katee, Bo-Katan en ik hopelijk het Darksaber in handen krijgen. Maar we zullen zien, ik weet het namelijk niet."

Lees ook: 'Star Wars'-fans eisen gerechtigheid in 'The Mandalorian'

De serie laat elke vrijdag een nieuwe aflevering zien. Hopelijk krijgen we inderdaad meer van de zoektocht naar het Darksaber en de strijd tegen Moff Gideon te zien.

Bron: SR

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Bo Katan, Sasha Banks

Populair nieuws