search
Tweede seizoen 'Home for Christmas' binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Home for Christmas' binnenkort op Netflix

In de aanloop naar Kerstmis verschijnen er dit jaar nog heel wat leuke kerstseries op Netflix...

Heel wat mensen vieren Kerstmis (zeker dit jaar) lekker thuis met hun gezin. Wat is er nu beter om dan te kijken naar een serie met de naam Home for Christmas?

Vorig jaar werden we getrakteerd op het eerste seizoen van de Noorse serie Home for Christmas. De serie wist te overtuigen, niet alleen bij de critics, maar zeker ook bij de kijkers. Het duurde dan ook niet lang vooraleer er werd aangekondigd dat er nog een tweede seizoen zou verschijnen. Dat tweede seizoen staat nu bijna op streamingdienst Neflix!

Hjem til jul
Ondanks het feit dat we tot dusver steeds naar deze serie hebben verwezen als Home for Christmas is haar werkelijke naam eigenlijk Hjem til jul. In het tweede seizoen van deze serie komen we te weten of het deze Kerst nog goed komt met de liefde voor Johane... of niet!

Het tweede seizoen van deze heerlijke Scandinavische serie boordevol met fijne humor en een heuse kerstsfeer verschijnt op Netflix op 18 december 2020. Wil je, je alvast opwarmen voor dit tweede seizoen? Dan heb je nog voldoende tijd om nog even het eerste deel te gaan bekijken op de streamingdienst!

Aanbevolen artikelen