Opnames nieuwe seizoen 'The Flash' opnieuw stilgelegd

Opnames 'The Flash' opnieuw stilgelegd door Corona

Eén van de crewleden die bij het project betrokken is blijkt besmet te zijn met het COVID-19 virus...

Geoffrey Ketels, 30 november 2020 om 15:29

Verschillende bronnen waaronder Deadline hebben gemeld dat de opnames voor de serie The Flash tijdelijk zijn stilgelegd. De reden is een vastgestelde besmetting met het Coronavirus bij één van de crewleden.
Tijdens het uitvoeren van een verplichte Coronatest is aan het licht gekomen dat één van de crewleden die meewerkt aan de serie The Flash besmet is met het Coronavirus. De medewerker zou geen symptomen van de ziekte hebben vertoond. Er werd inmiddels wel een onderzoek geopend naar de bron van de besmetting. Uit voorzorg werd er meteen voor gekozen om de opnames tijdelijk uit te stellen.

Toenemend aantal nieuwe besmettingen
Het is niet voor het eerst dat de opnames van The Flash stilgelegd dienen te worden. Eerder dit jaar, namelijk tussen maart en september werden de opnames ook al stilgelegd vanwege het Coronavirus. Logistieke problemen zorgden voor een gelijkaardig scenario in de maand oktober. Toen werden alle Hollywoodproducties in Canada gestaakt omdat er sprake was van logistieke problemen met betrekking tot het testen op het COVID-19 virus in het land.

Canada is één van de landen waarin het Coronavirus blijkbaar terug aan een nieuwe opmars zou bezig zijn. De stijging van de cijfers zou onder meer het gevolg zijn van de Thanksgiving viering die in het land reeds in oktober plaatsvindt.

Lees ook: Het Arrowverse kijken? Doe het dan in deze volgorde

Lees meer over: The Flash, serie, series, superheldenserie, superheldenseries

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws