'The Walking Dead' wordt afgerond maar begint ook weer!

Komende jaren wordt The Walking Dead afgerond, maar er start ook een nieuwe The Walking Dead.

Bram de Groot, 02-12-2020 13:29

In 2010 debuteerde The Walking Dead met veel succes. De comicverfilming wist steeds hogere kijkcijfers te scoren en was enkele jaren het wereldwijde kijkcijfer kanon. De afgelopen jaren zakte de zombieserie weg en komende jaren wordt de moederserie afgerond.
Maar na de die afronding start een tweede, nieuwe saga. Dit meldt producent Scott Gimple, die het in gesprek met Comicbook.com een beetje vergelijkt met het Marvel Cinematic Universe.

"Ik denk dat het een beetje anders is. Marvel is... En ik zeg dit als een fan. Maar het is net als hun volgende hoofdstuk, het is een heel nieuw ding. Er komen allemaal nieuwe gezichten," aldus Gimple.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 10!

Hij vervolgt: "Met Walking Dead is het een mix. We hebben de Carol / Daryl-show, die in sommige opzichten het middelpunt wordt. 'Tales of the Walking Dead' is daarentegen compleet anders. Er is niet eens een vaste cast voor die show. Ik denk dat er op verschillende manieren een mix met oude favorieten zal zijn, of het nu specials of miniseries zijn."

Verdere toekomst
Uiteraard gaan ook Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond. De laatste zou overigens maar uit twee seizoenen bestaan. En nog altijd wordt er gewerkt aan drie bioscoopfilms, met onder meer Rick Grimes.

Bron: comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Lauren Cohan, Robert Patrick, Jeffrey Dean Morgan

Populair nieuws