Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 10!

Het tiende seizoen van 'The Walking Dead' is te bekijken op Netflix vanaf 1 december 2020...

Geoffrey Ketels, 30-11-2020 22:51

Fans van The Walking Dead hebben even geduld moeten koesteren, maar vanaf morgen, dinsdag 1 december 2020 is het tiende seizoen dan toch eindelijk te bekijken op streamingdienst Netflix!
In eerste instantie zou het tiende seizoen van The Walking Dead op Netflix verschijnen op 6 oktober van dit jaar. Dat bleek uiteindelijk echter niet te lukken. Door middel van een tweet bracht de streamingdienst mensen er van op de hoogte dat de lancering was uitgesteld... en niet zo'n beetje ook:

"De release van het tiende seizoen van The Walking Dead is onverwachts verschoven naar december. Het is absoluut toegestaan om boos te zijn en in capslock te reageren. Het mag."

De bovenstaande tweet maakte duidelijk dat fans van de populaire zombieserie nog wat langer moesten wachten op de terugkeer van hun favoriete reeks op de streamingdienst. In tussentijd werd door Netflix nog even fijntjes de serie Black Summer aangeraden. Hoe het ook zij, geduld wordt altijd beloond en dat is nu (gelukkig) niet anders.

Lees ook: 'The Walking Dead'-mysterie na 4 jaar nog steeds niet opgelost

Betere kwaliteit
De voorbije seizoenen van The Walking Dead bleken kwalitatief veel minder goed te zijn dan vroeger het geval was. Inmiddels zou daar terug verandering in gekomen zijn. Ondanks het feit dat het tiende seizoen een beetje een zorgenkindje bleek te zijn is de kwaliteit wel terug dik in orde!

Inmiddels is ook bekend gemaakt dat er nog een elfde seizoen van de reeks zal verschijnen. Dat seizoen zal in twee delen worden uitgebracht. Wanneer dat het geval zal zijn is momenteel nog niet bekend. Aan het begin van volgend jaar (2021) verschijnen er ook nog enkele extra afleveringen van het tiende seizoen.

Het tiende seizoen van The Walking Dead is vanaf morgen, dinsdag 1 december 2020 te bekijken op Netflix.


Lees meer over: The Walking Dead, serie, series, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie