search

Ons nieuws van woensdag 2 december 2020

Elliot Page blijft spelen in 'The Umbrella Academy' van Netflix
Series / Nieuws

Elliot Page blijft spelen in 'The Umbrella Academy' van Netflix

Netflix is er op dit moment druk mee bezig om de credits van Elliot Page aan te passen.

Elliot Page blijft de rol van Vanya Hargreeves spelen in The Umbrella Academy. Er zijn volgens insiders geen plannen om het geslacht van het personage te veranderen.

Page kondigde aan een non-binair transgender persoon te zijn, maar Vanya is een cisgender vrouw. De naam van Page is in de credits van de IMDb-pagina al aangepast en Netflix is op dit moment bezig met het veranderen van de naam van Page in alle metadata in titels waarin hij betrokken is. Die veranderingen zou je vandaag al moeten kunnen zien.

Lees ook: Weer wat meer bekend over Netflix-hitserie 'The Umbrella Academy' seizoen 3

Positieve reacties
Veruit de meest reacties op de aankondiging van Page waren posities. Sterren als Miley Cyrus en Kate Mara waren heel duidelijk over hun steun. Maar sommige mensen vinden dat de rol van Vanya opnieuw gecast zou moeten worden. Dan kan een cisgender vrouw de rol spelen.

Lees ook: Netflix hitserie 'The Umbrella Academy' krijgt een derde seizoen

Maar dat vinden organisaties als GLAAD, dat het opneemt voor de LHBTIQ+-gemeenschap maar niets. "Transacteurs kunnen zowel trans als cisgender personages spelen. Ik weet zeker dat Elliot het goed zal blijven doen in Umbrella Academy en in veel andere rollen in de toekomst," aldus Nick Adams, directeur van transgender media bij GLAAD tegenover Variety.

The Umbrella Academy werd in november door Netflix vernieuwd voor een derde seizoen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwste seizoenen 'Arrow' binnenkort te koop op Blu-ray en DVD
Series / Nieuws

Nieuwste seizoenen 'Arrow' binnenkort te koop op Blu-ray en DVD

Weetje: In bijna elke aflevering wordt de titel van die aflevering door iemand gezegd

Het zevende seizoen van Arrow is vanaf 11 december beschikbaar op Blu-ray en DVD. Dat is nog niet alles, want het achtste seizoen is vanaf 13 januari beschikbaar!

In het zevende seizoen van Arrow komt Oliver Queen oog in oog te staan met de criminelen die door hem achter tralies zijn gestuurd wanneer hij zelf in 'Slabside Maximum Protection Prison' belandt.

Intussen wordt de Green Arrow door een nieuwe mysterieuze vijand buiten de gevangenis uitgedaagd.

Tenslotte verlaat Oliver Queen in het achtste en laatste seizoen van Arrow met gevaar voor eigen leven het huis na de onverwachte komst van 'The Monitor'.

Hij vertrekt uit het huis en moet de familie en het team achterlaten om de moeilijkste gevechten te voeren die hij ooit heeft geleverd. Deze keer gaat het niet alleen om het beschermen van Star City, maar van het hele Multiversum.

Releases
Arrow Seizoen 7 op Blu-ray en DVD op 11 december 2020

Gevangene 4587: de nieuwste identiteit van Oliver Queen in de zwaarbeveiligde gevangenis 'Slabside'. Nu Oliver achter de tralies zit, wordt Star City beschermd door Team Green Arrow... totdat er een mysterieuze nieuwe Green Arrow verschijnt.

Olivers grenzen worden opgezocht en dat dwingt hem om verlossing te zoeken, terwijl hij zich afvraagt wat het echt betekent om een held te zijn.



Arrow Seizoen 8 op Blu-ray en DVD op 13 januari 2021

In het achtste en laatste seizoen van Arrow kijkt Oliver terug op zijn tijd als de Green Arrow en krijgt hij eindelijk antwoord op die ene, ultieme vraag: wat zijn de offers die een held moet brengen?



Lees ook: Hitserie 'Arrow' kan alsnog terugkeren?

Lees ook: 'Arrow'-terugkeer Stephen Amell is gewoon mogelijk!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze sterren uit 'Doctor Who' keren niet terug
Series / Nieuws

Deze sterren uit 'Doctor Who' keren niet terug

Na de Holiday Special van Doctor Who is het over en uit voor deze acteurs.

De fantasy-scifi serie Doctor Who rondde op 1 maart 2020 het twaalfde seizoen af en nu is het wachten op de jaarlijkse Holiday Special die weer op nieuwjaarsdag verschijnt. In die aflevering zien we voor het laatst twee van de bekende gezichten in de show.

BBC America (via Comingsoon.net) heeft aangekondigd dat de bekende gezichten Bradley Walsh en Tosin Cole niet terugkeren na de New Year's Day special.

In seizoen dertien is er dus geen plaats voor de personages Graham O'Brien en Ryan Sinclair. Nu is het dus voorbij voor de personages. Goed nieuws is dat er ook heel wat nieuwe gezichten in het dertiende seizoen zullen verschijnen.

Lees ook: Verassend: 'Doctor Who' brengt een oude bekende terug

Debuut in seizoen 11
De personages debuteerden gezamenlijk met Mandip Gill (Yaz) die vanaf seizoen elf hoofdrolspeler Jodie Whittaker moesten gaan ondersteunen in haar avonturen als de Time Lord.

Op 1 januari zijn ze dus nog wel te zien in de speciale aflevering Revolution of the Daleks.

Lees ook: 'Doctor Who'-trailer toont een bijzonder domme Britse Premier

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk voortgang nieuwe grote Disney+ serie 'Willow'
Series / Nieuws

Eindelijk voortgang nieuwe grote Disney+ serie 'Willow'

En dit keer géén Marvel of Star Wars serie, maar een verhaal over een kleine grote held.

Al sinds het verschijnen van de film Willow in 1988 van regisseur Ron Howard zijn er verhalen en geruchten dat de kleine grote held, gespeeld door Warwick Davis, een nieuw avontuur krijgt. En dat gaat nu op zeker gebeuren.

Recent waren er nog geruchten dat de serie maar niet van de grond kwam, maar nu meldt Deadline dat er drie acteurs zijn aangetrokken. Dit zijn volgens de betrouwbare website Ellie Bamber (Nocturnal Animals, foto), Cailee Spaeny (The Craft: Legacy) en Erin Kellyman (Solo).

Warwick Davis ook terug
Eerder werd bekend dat Warwick Davis opnieuw te zien zal zijn als Willow Ufgood in het vervolg op de film die nog werd geschreven door George Lucas. Davis krijgt nu in ieder geval steun van bovengenoemde jonge actrices.

Lees ook: Twijfels Disney+ over de 'Willow'-serie?

Ze maken deel uit van een groep die op missie is om een gevangengenomen prins te redden. Bamber speelt Dove, een keukenmeisje dat ontdekt dat ze de "uitverkorene" is. Spaeny is te zien als Kit, de tweelingzus van de gevangengenomen prins. En Kellyman speelt Jade, die Kits bediende en beste vriend is.

De pilot wordt geregisseerd door Jon M. Chu (In The Heights, Crazy Rich Asians). Ron Howard is aanwezig als uitvoerend producent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste acteur is gevonden voor 'Godfather'-serie
Series / Nieuws

Eerste acteur is gevonden voor 'Godfather'-serie

De geliefde film van Francis Ford Coppola is inmiddels alweer 48 jaar oud.

Vandaag is bekend geworden dat Armie Hammer (The Social Network, Call Me By Your Name) de rol van producent Al Ruddy zal spelen in The Offer, een tiendelige miniserie over het maken van filmklassieker The Godather. Het project wordt gemaakt voor Paramount+ (voorheen CBS All Access).

De serie is gebaseerd op de ervaringen achter de schermen van de film van niet alleen Ruddy, maar ook regisseur Francis Ford Coppola, auteur Mario Puzo en producent Robert Evans.

De serie zal informatie en ervaringen bevatten die Ruddy nog niet eerder openbaar heeft gemaakt.

Bijna 50 jaar oud
Ondanks dat de eerste Godfather-film inmiddels alweer bijna 50 jaar oud is, krijgt de franchise nog steeds de nodige aandacht. Deze maand verschijnt bijvoorbeeld ook een opnieuw gemonteerde versie van The Godfather III.

Michael Tolkin (The Player) zal het script van de serie schrijven en net als Ruddy, Nikki Toscano en Leslie Greif dienst doen als uitvoerend producent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian'-fans lossen groot mysterie op
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-fans lossen groot mysterie op

Fans van deze Star Wars-serie zoeken nu al naar antwoorden op een belangrijke vraag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoe is Grogu nou ontsnapt van de planeet Coruscant? Het is een vraag die fans van The Mandalorian op dit moment bezig houdt.

Grogu (of zoals we hem eigenlijk liever noemen: Baby Yoda) bleek opgegroeid te zijn in de Jedi Temple op stadsplaneet Coruscant. Daar pleegde Darth Vader genocide op de Jedi, maar Grogu overleefde. Maar hoe dan?

Weggesmokkeld door…
Een fantheorie luidt dat de beste soldaten uit het leger van de Republiek verantwoordelijk zijn voor het overleven van de kleine held: de Bad Batch. Zij zouden het kind misschien wel gered kunnen hebben.

Mocht je er niet mee bekend zijn: de Bad Batch is een groep kloonsoldaten die genetische mutaties meemaakte tijdens het kloonproces, waardoor ze speciale mogelijkheden kregen.

Er komt rond deze klonen een hele nieuwe serie op streamingdienst Disney+. Allicht zou die serie wat meer informatie kunnen geven en kunnen tonen hoe Grogu uiteindelijk door de groep soldaten gered is.

Lees ook: Opvallende verandering aan Ahsoka Tano in 'The Mandalorian'

Lees ook: 'The Mandalorian' onthult iets heel interessants
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' brengt bekende dode personages terug
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt bekende dode personages terug

Tales of the Walking Dead brengt straks heel wat oude bekenden terug in miniseries en afleveringen.

Scott Gimple zegt dat fans van The Walking Dead op zeer korte termijn meer gaan leren over Tales of the Walking Dead. Die spin-off serie werd afgelopen september aangekondigd als een anthologie-achtig iets, waarbij elke aflevering weer een ander verhaal gaat vertellen.

"Ik hoop dat we in het nieuwe jaar wat nieuwe informatie kunnen geven," aldus Gimple in een interview. "Het is aangekondigd en op dit moment al een erg serieuze onderneming."

Lees ook: 'The Walking Dead'-mysterie na 4 jaar nog steeds niet opgelost

Oude bekenden
De serie schijnt oude bekenden terug te brengen. Zo gaan we mogelijk een oorsprongsverhaal krijgen voor Abraham Ford, evenals meer over Whisperer Beta en zijn behoorlijk tragische achtergrondverhaal.

Tales of the Walking Dead vormt een van de manieren voor AMC om de Walking Dead-franchise voort te zetten, nu de moederserie tot een einde komt.

Lees ook: Nieuwe trailer voor extra afleveringen 'The Walking Dead' seizoen 10

De moederserie krijgt nog 30 afleveringen en dan houdt het verhaal met het aankomende elfde seizoen op. Daarna krijgen we nog een spin-off over Daryl en Carol, maar het algemene verhaal is dan echt afgerond.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ breekt voor het eerst door in de toplijst met best bekeken series
Series / Nieuws

Disney+ breekt voor het eerst door in de toplijst met best bekeken series

Disney+ weet voor het eerst in zijn geschiedenis tot de top tien meest bekeken series te komen.

Voor het eerst staat een serie van Disney+ in de toplijst van Nielsen. Dat brengt elke week een top tien meest bekeken films en series op streamingdiensten uit. Net als altijd is Netflix weer dominant.

De lijst wordt nu enkele weken gemaakt, en voor het eerst zien we dat er een serie van streamingdienst Disney+ tussen de best scorende shows staat. De serie zal vermoedelijk de komende weken in de top tien blijven staan.

Lees ook: 'The Mandalorian' onthult iets heel interessants

The Mandalorian
Er waren volgens Nielsen maar drie series die meer dan 1 miljard minuten gekeken zijn door Amerikaanse abonnees op streamingdiensten. Dat is Netflix-serie The Queen's Gambit (met 7 afleveringen), het door Netflix aangekochte The Office (met 192 afleveringen) en Disney+-serie The Mandalorian met 9 afleveringen.

Lees ook: Dit 'The Mandalorian'-personage ga je nu al niet meer terugzien

Verder zien we dat Netflix oppermachtig is. In de Verenigde Staten wist Amazon Prime Video niet door te dringen tot de top tien.

Overigens geldt dat een aantal van de series die in de Verenigde Staten toegeschreven zijn aan Netflix, juist op Amazon Prime Video staan in Nederland. Aangezien het om Amerikaanse cijfers gaat, kijken we naar het aanbod in dat land.

1. The Queen's Gambit (Netflix) "“ 1.850 minuten (miljoen)
2. The Office (Netflix) - 1.046 minuten (miljoen)
3. The Mandalorian (Disney Plus) - 1.032 minuten (miljoen)
4. Schitt's Creek (Netflix) - 963 minuten (miljoen)
5. Holidate (Netflix) - 654 minuten (miljoen)
6. Grey's Anatomy (Netflix) - 624 minuten (miljoen)
7. Criminal Minds (Netflix) - 620 minuten (miljoen)
8. NCIS (Netflix) - 552 minuten (miljoen)
9. The Haunting of Bly Manor (Netflix) "“ 535 minuten (miljoen)
10. Great British Baking Show (Netflix) - 530 minuten (miljoen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings'-bedenker komt met een duistere nieuwe serie
Series / Nieuws

'Vikings'-bedenker komt met een duistere nieuwe serie

Michael Hirst gaat een serie maken over een van de gruwelijkste periodes uit Engeland.

Vikings-bedenker Michael Hirst is populairder dan ooit. Hij gaat nu aan de slag met History Channel om een serie te maken over de pest. Specifiek gaat zijn serie kijken naar de jaren 1660, toen de pest toesloeg in Londen.

De serie heet The Plague Year en wordt gemaakt door A+E Studios. Deze speelt zich af in een jaar voor de Great Fire, en een van de ergste uitbraken ooit van de builenpest.

Lees ook: Waarom moest deze baby dood in 'Vikings'?

Vervallend Londen
De serie laat een samenleving in verval zien, waarbij mensen in Londen massaal de stad verlaten. En de mensen die achterblijven worden enorm op de proef gesteld. Van hen gaan we zien hoe zij proberen alles bij elkaar te houden in een tijd waarin alles juist uit elkaar valt.

Lees ook: 'Vikings': Hoe ging de echte Ragnar Lothbrok dood?

Voor History Channel is het goed dat er nu een nieuwe serie aan komt. Vikings was namelijk met zijn laatst overgebleven afleveringen de enige scripted series die de televisiezender in de maak heeft.

Meer was dus nodig en waarom dan niet Michael Hirst, die de zender zoveel succes heeft gebracht, vragen om iets te maken!?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoeveel dates had Joey eigenlijk in 'Friends'? (veel meer dan je denkt)
Series / Featured

Hoeveel dates had Joey eigenlijk in 'Friends'? (veel meer dan je denkt)

Friends laat zien dat Joey Tribbiani een echte ladies man is, maar hoeveel vrouwen nam hij mee naar huis?

Joey Tribbiani was verantwoordelijk voor veruit de meeste dates in komedieserie Friends. Maar hoeveel dates had het personage nou eigenlijk gedurende de tien jaar dat de serie te zien was op televisiezender NBC?

Friends heeft vaak afleveringen gehad die draaien om het daten. En velen van de groep kwamen uiteindelijk goed terecht, al bleek Joey degene te zijn die de meeste dates had van iedereen. Zijn zin how you doin' bleek ook een goede manier om vrouwen op te pikken. Hij werd dan ook door veel fans gezien als een echte ladies man.

Lees ook: Fans van 'Friends' kunnen eindelijk opgelucht ademhalen

Hoeveel dates
Maar hoeveel dates had Joey eigenlijk in de loop van de serie? Een van de serie rekende uit hoeveel vrouwen Joey mee naar huis nam. Daarbij rekende hij alleen de vrouwen mee met wie Joey naar bed was geweest. Dat blijken er 51,5 geweest te zijn gedurende de tien seizoenen.

Lees ook: De 'Friends'-acteurs verdienen gestoord veel geld

Vrouwen waarvan de fan zeker was dat Joey er mee naar bed was geweest, telden mee voor een heel punt, vrouwen waarmee dat mogelijk het geval was, voor een half punt. Los daarvan waren er ook nog eens vijf serieuze relaties voor Joey.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-trailer toont een bijzonder domme Britse Premier
Series / Trailer

'Doctor Who'-trailer toont een bijzonder domme Britse Premier

Doctor Who-special Revolution of the Daleks laat zien wat het leven brengt straks.

Ben je klaar voor de Revolution of the Daleks? Dat moet wel, want er is een trailer vrijgegeven voor de Holiday Special van Doctor Who. Die laat zien dat de wereld bedreigd wordt door Daleks en dat die weer eens op domme wijze ingezet worden door een Britse premier.

Die gebruikt de Daleks namelijk als beveiligingsmiddel. En dat in een tijd waarin de Doctor opgesloten zit in de gevangenis en de Aarde dus niet zomaar kan helpen.

Lees ook: 'Doctor Who' verandert de Daleks: check ze hier

Lastige tijden
De Doctor werd gearresteerd door de Judoon en zit nu vast in een ruimtegevangenis. Slecht nieuws voor haar vrienden, Yaz, Ryan en Graham, want de Daleks zijn op Aarde aangekomen. Maar gelukkig is er een oude vriend van de Doctor om te helpen: Captain Jack Harkness die terugkeert na zijn korte cameo in het twaalfde seizoen.

Lees ook: Verassend: 'Doctor Who' brengt een oude bekende terug

Revolution zal trouwens de laatste aflevering zijn voor Cole en Walsh, die sinds het debuut van de dertiende Doctor onderdeel uitmaken van de TARDIS. Dat wordt dus nog wat, in deze speciale aflevering van de serie die binnenkort te zien zal zijn. 1 januari is de special te zien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
In 'Lucifer' seizoen 5b krijgt "The Big Guy" véél meer te doen
Series / Nieuws

In 'Lucifer' seizoen 5b krijgt "The Big Guy" véél meer te doen

God krijgt heel veel te doen in het vijfde seizoen van Lucifer, dat moet haast wel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucifer gaat iets interessants doen in de tweede helft van het vijfde seizoen. Dat deel van de Netflix-serie heeft nog geen formele releasedatum, maar fans krijgen wel gaandeweg meer te horen over wat ze mogen verwachten van de toekomst van de serie.

Op de Twitter-account van de serie wordt ernaar gehint dat God nog een grote rol heeft op de Aarde. Op Twitter schrijft men: "Wat zou de releasedatum van 5B kunnen zijn? Dat kunnen we niet onthullen. Maar we kunnen wel zeggen dat je je op kan maken voor een lang verblijf van *** op *****".

Lees ook: Netflix komt met teaser trailer voor 'Lucifer' seizoen 5b

God op Aarde
Voor fans was het natuurlijk snel duidelijk wat daarmee bedoeld wordt. God zal waarschijnlijk nog wel even op Aarde blijven na alles wat er gebeurd is in vorige seizoenen van de serie. Sterker nog, in de midseason finale van dit vijfde seizoen, had God een grote rol.

Lees ook: De makers van 'Lucifer' zijn superblij met deze 'katholieke' recensie

God kwam namelijk naar de Aarde om het gevecht tussen zoons Lucifer en Michael en Amenadiel op te breken. Het was voor het eerst dat God op Aarde verscheen in de serie en überhaupt de eerste keer dat God te zien was. En dit is voorlopig dus niet de laatste keer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Welk 'The Walking Dead'-personage moet de wereld gaan redden?
Series / Nieuws

Welk 'The Walking Dead'-personage moet de wereld gaan redden?

The Walking Dead: World Beyond laat zien dat de wereld straks gered kan worden.

[bThe Walking Dead: World Beyond laat zien welk personage de wereld kan redden. Er is meermaals gerefereerd naar The Asset, maar we wisten nog niet wie de Civic Republic op het oog had.[/b]

De serie kwam afgelopen weekend tot een einde met een tweedelige seizoensfinale. We wisten al dat Huck in opdracht van haar moeder, Elizabeth Kublek, iemand moest beschermen. Nu blijkt wie dat precies is.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' doet schokkende onthulling

Hope is de sleutel
De CRM is hard op zoek naar een manier om het zombievirus te genezen. Iedereen draagt dat bij zich, wat betekent dat iedereen ervoor kan zorgen dat de chaos uitbreekt en andere mensen een zombie worden. Nu weten we wie precies moet zorgen voor een geneesmiddel.

Lees ook: 'The Walking Dead: World Beyond' heeft een groot probleem

Dat blijkt niemand minder dan Hope te zijn. Zij moet samen met haar vader zorgen voor een geneesmiddel, en helpen om uit te zoeken wat er precies aan de hand is en hoe dat opgelost kan worden. Dat belooft dus nog wat voor het tweede seizoen van de serie, dat met tien afleveringen een einde moet maken aan het verhaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' wordt afgerond maar begint ook weer!
Series / Nieuws

'The Walking Dead' wordt afgerond maar begint ook weer!

Komende jaren wordt The Walking Dead afgerond, maar er start ook een nieuwe The Walking Dead.

In 2010 debuteerde The Walking Dead met veel succes. De comicverfilming wist steeds hogere kijkcijfers te scoren en was enkele jaren het wereldwijde kijkcijfer kanon. De afgelopen jaren zakte de zombieserie weg en komende jaren wordt de moederserie afgerond.

Maar na de die afronding start een tweede, nieuwe saga. Dit meldt producent Scott Gimple, die het in gesprek met Comicbook.com een beetje vergelijkt met het Marvel Cinematic Universe.

"Ik denk dat het een beetje anders is. Marvel is... En ik zeg dit als een fan. Maar het is net als hun volgende hoofdstuk, het is een heel nieuw ding. Er komen allemaal nieuwe gezichten," aldus Gimple.

Lees ook: Nieuw op Netflix: 'The Walking Dead' seizoen 10!

Hij vervolgt: "Met Walking Dead is het een mix. We hebben de Carol / Daryl-show, die in sommige opzichten het middelpunt wordt. 'Tales of the Walking Dead' is daarentegen compleet anders. Er is niet eens een vaste cast voor die show. Ik denk dat er op verschillende manieren een mix met oude favorieten zal zijn, of het nu specials of miniseries zijn."

Verdere toekomst
Uiteraard gaan ook Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond. De laatste zou overigens maar uit twee seizoenen bestaan. En nog altijd wordt er gewerkt aan drie bioscoopfilms, met onder meer Rick Grimes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bekijk übercoole Jedi-foto's uit 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Bekijk übercoole Jedi-foto's uit 'The Mandalorian'

Afgelopen aflevering veel Jedi geweld in de Star Wars-serie The Mandalorian!

Steeds meer wordt The Mandalorian onderdeel van de Star Wars Skywalker Saga en de andere verhalen. Afgelopen aflevering zagen we dan eindelijk een Jedi in de vorm van Ahsoka Tano, die eerder te zien was in onder meer The Clone Wars.

Hieronder zie je heel wat gave officiële foto's van het personage dat logischerwijs een paar kleine aanpassingen kreeg voor haar live action debuut. Zo werden haar hoofdtentakels iets kleiner dan in de animatieserie en was het actrice Rosario Dawson (Daredevil) die invulling gaf aan de Jedi met twee witte lichtzwaarden.

Lees ook: Opvallende verandering aan Ahsoka Tano in 'The Mandalorian'

Gave foto's en poster!
Hieronder zie je niet alleen de poster voor Ahsoka Tano, maar ook een aantal foto's uit de aflevering "Chapter 13: The Jedi". Ook zie je concept-art van de Jedi met Grogu en Din Djarin. Aankomende vrijdag verschijnt Chapter 14, de start van de afronding van seizoen 2.







Lees ook: Opmerkelijk: Echte naam van Baby Yoda lekte 3 maanden geleden al







Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weet jij al wat de echte naam van Baby Yoda in 'The Mandalorian' is?
Series / Nieuws

Weet jij al wat de echte naam van Baby Yoda in 'The Mandalorian' is?

Het was een lange zoektocht voor schrijver en regisseur Dave Filoni naar het juiste moment.

In "Chapter 13: The Jedi" van The Mandalorian krijgt Baby Yoda a.k.a. The Child dan eindelijk zijn echte naam. Het was een hele onthulling en waarschijnlijk zullen veel mensen moeite hebben om "Baby Yoda" los te laten.

Voor schrijver en regisseur Dave Filoni was het nog een hele klus om ervoor te zorgen dat hij het juiste haakje kon vinden om de naam te introduceren. Uiteindelijk kwam hij uit bij Ahsoka Tano die de naam vertelt aan Mando.

De naam Grogu al tijden bekend
"De naam bestaat al een tijdje. Jon Favreau vertelde me al vroeg in seizoen één wat zijn naam zou zijn, waardoor ik begon na te denken over hoe mensen voor het eerst de naam zouden horen," aldus Filoni in gesprek met Vanity Fair.

Lees ook: Opmerkelijk: Echte naam van Baby Yoda lekte 3 maanden geleden al

De regisseur van de dertiende aflevering vervolgt: "Dit bracht me op het idee dat Ahsoka, wie zeer medelevend is, in staat zou zijn om contact te maken met The Child, en dat ze zonder woorden waarschijnlijk zouden kunnen communiceren, via herinneringen en ervaringen. Door die verbinding hoort ze zijn naam en vertelt ze het Mando en het publiek."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple heeft blind vertrouwen in 'Loki'-actrice voor nieuwe psychologische thriller serie 'Surface'
Series / Nieuws

Apple heeft blind vertrouwen in 'Loki'-actrice voor nieuwe psychologische thriller serie 'Surface'

'Loki'-actrice Gugu Mbatha-Raw pakt hoofdrol in psychologische thriller 'Surface'!.

Britse actrice Gugu Mbatha-Raw heeft zich gemeld voor de hoofdrol in de psychologische thriller Surface voor Apple, waarvoor ze eerder al een rol pakte in The Morning Show. Haar collega van deze serie Reese Witherspoon produceert het nieuwe project van Mbatha-Raw.

Plotdetails zijn nu nog niet bekend, maar Surface is afkomstig van Veronica West, die ook Hulu's High Fidelity produceerde met in de hoofdrol Zoe Kravitz. Apple heeft de eerste acht afleveringen van de nieuwe thriller-show gelijk besteld en de productie begint in 2021.

Lees ook: Gerucht: zeer opvallend figuur in Marvels 'Loki'

Surface markeert het derde project tussen Apple en Witherspoon's Hello Sunshine-bedrijf, dat ook achter het Octavia Spencer-drama Truth Be Told en My Kind of Country staat.

Gugu Mbatha-Raw kwam meer dan een decennium in de spotlight, toen ze werd gecast voor de J.J. Abrams serie Undercovers. Daarin had zij de vrouwelijke hoofdrol, maar was bij het grote publiek nog nauwelijks bekend. Ze is sinds die tijd uitgegroeid tot een echte ster, en Surface is een geweldige kans voor haar om haar naamsbekendheid uit te breiden.

Surface komt vlak na Mbatha-Raw's Marvel-serie Loki. De actrice verdiende lovende kritieken voor haar rollen in de San Junipero-aflevering van Black Mirror en Amma Asante's Belle. Onlangs werkte ze nog samen met regisseurs Edward Norton en Julia Hart aan respectievelijk Motherless Brooklyn en Fast Color.

Lees ook: Loki ontwikkelt zich "anders" in zijn Marvel-serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.