search
Weet jij al wat de echte naam van Baby Yoda in 'The Mandalorian' is?
Series / Nieuws

Weet jij al wat de echte naam van Baby Yoda in 'The Mandalorian' is?

Het was een lange zoektocht voor schrijver en regisseur Dave Filoni naar het juiste moment.

In "Chapter 13: The Jedi" van The Mandalorian krijgt Baby Yoda a.k.a. The Child dan eindelijk zijn echte naam. Het was een hele onthulling en waarschijnlijk zullen veel mensen moeite hebben om "Baby Yoda" los te laten.

Voor schrijver en regisseur Dave Filoni was het nog een hele klus om ervoor te zorgen dat hij het juiste haakje kon vinden om de naam te introduceren. Uiteindelijk kwam hij uit bij Ahsoka Tano die de naam vertelt aan Mando.

De naam Grogu al tijden bekend
"De naam bestaat al een tijdje. Jon Favreau vertelde me al vroeg in seizoen één wat zijn naam zou zijn, waardoor ik begon na te denken over hoe mensen voor het eerst de naam zouden horen," aldus Filoni in gesprek met Vanity Fair.

Lees ook: Opmerkelijk: Echte naam van Baby Yoda lekte 3 maanden geleden al

De regisseur van de dertiende aflevering vervolgt: "Dit bracht me op het idee dat Ahsoka, wie zeer medelevend is, in staat zou zijn om contact te maken met The Child, en dat ze zonder woorden waarschijnlijk zouden kunnen communiceren, via herinneringen en ervaringen. Door die verbinding hoort ze zijn naam en vertelt ze het Mando en het publiek."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen