Apple heeft blind vertrouwen in 'Loki'-actrice voor nieuwe psychologische thriller serie 'Surface'

Nieuwe thriller 'Surface' met Gugu Mbatha-Raw

'Loki'-actrice Gugu Mbatha-Raw pakt hoofdrol in psychologische thriller 'Surface'!.

Emma Nota, 2 december 2020 13:27

Britse actrice Gugu Mbatha-Raw heeft zich gemeld voor de hoofdrol in de psychologische thriller Surface voor Apple, waarvoor ze eerder al een rol pakte in The Morning Show. Haar collega van deze serie Reese Witherspoon produceert het nieuwe project van Mbatha-Raw.
Plotdetails zijn nu nog niet bekend, maar Surface is afkomstig van Veronica West, die ook Hulu's High Fidelity produceerde met in de hoofdrol Zoe Kravitz. Apple heeft de eerste acht afleveringen van de nieuwe thriller-show gelijk besteld en de productie begint in 2021.

Lees ook: Gerucht: zeer opvallend figuur in Marvels 'Loki'

Surface markeert het derde project tussen Apple en Witherspoon's Hello Sunshine-bedrijf, dat ook achter het Octavia Spencer-drama Truth Be Told en My Kind of Country staat.

Gugu Mbatha-Raw kwam meer dan een decennium in de spotlight, toen ze werd gecast voor de J.J. Abrams serie Undercovers. Daarin had zij de vrouwelijke hoofdrol, maar was bij het grote publiek nog nauwelijks bekend. Ze is sinds die tijd uitgegroeid tot een echte ster, en Surface is een geweldige kans voor haar om haar naamsbekendheid uit te breiden.

Surface komt vlak na Mbatha-Raw's Marvel-serie Loki. De actrice verdiende lovende kritieken voor haar rollen in de San Junipero-aflevering van Black Mirror en Amma Asante's Belle. Onlangs werkte ze nog samen met regisseurs Edward Norton en Julia Hart aan respectievelijk Motherless Brooklyn en Fast Color.

Lees ook: Loki ontwikkelt zich "anders" in zijn Marvel-serie

Bron: Collider

Lees meer over: Gugu Mbatha Raw, Apple, Surface, Loki, Reese Witherspoon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws