Eindelijk voortgang nieuwe grote Disney+ serie 'Willow'

Schot in grote nieuwe Disney+ serie

En dit keer géén Marvel of Star Wars serie, maar een verhaal over een kleine grote held.

Bram de Groot, 2 december 2020 om 14:41

Al sinds het verschijnen van de film Willow in 1988 van regisseur Ron Howard zijn er verhalen en geruchten dat de kleine grote held, gespeeld door Warwick Davis, een nieuw avontuur krijgt. En dat gaat nu op zeker gebeuren.
Recent waren er nog geruchten dat de serie maar niet van de grond kwam, maar nu meldt Deadline dat er drie acteurs zijn aangetrokken. Dit zijn volgens de betrouwbare website Ellie Bamber (Nocturnal Animals, foto), Cailee Spaeny (The Craft: Legacy) en Erin Kellyman (Solo).

Warwick Davis ook terug
Eerder werd bekend dat Warwick Davis opnieuw te zien zal zijn als Willow Ufgood in het vervolg op de film die nog werd geschreven door George Lucas. Davis krijgt nu in ieder geval steun van bovengenoemde jonge actrices.

Lees ook: Twijfels Disney+ over de 'Willow'-serie?

Ze maken deel uit van een groep die op missie is om een gevangengenomen prins te redden. Bamber speelt Dove, een keukenmeisje dat ontdekt dat ze de "uitverkorene" is. Spaeny is te zien als Kit, de tweelingzus van de gevangengenomen prins. En Kellyman speelt Jade, die Kits bediende en beste vriend is.

De pilot wordt geregisseerd door Jon M. Chu (In The Heights, Crazy Rich Asians). Ron Howard is aanwezig als uitvoerend producent.

Bron: Deadline

Lees meer over: Willow, Ron Howard, George Lucas, Disney, Warwick Davis

Populair nieuws