search
Twijfels Disney+ over de 'Willow'-serie?
Series / Nieuws

Twijfels Disney+ over de 'Willow'-serie?

Het vervolg op de film van Ron Howard laat nog op zich wachten. Twijfelt Disney+?

In 1988 was de fantasyfilm Willow een bescheiden succesje. Financieel deed de film het te mager en de ontvangst kon ook zeker beter. De film van regisseur Ron Howard en schrijver George Lucas leek al een vervolg te krijgen op Disney+, maar dat is nog helemaal niet zo zeker.

De film heeft ondertussen een bepaalde cultstatus en er werd al vaker gesproken over een nieuwe film rond het personage Willow Ufgood van acteur Warwick Davis. In gesprek met Collider liet regisseur Howard weten dat hij graag betrokken is bij de serie, maar dat Disney de serie nog geen GO heeft gegeven:

"We ontwikkelen Willow voor Disney+. En ik weet nog niets over de regie, maar Jon Kasdan schrijft het script. Hij is er erg gepassioneerd over, het is geweldig werk. We hebben nog geen groen licht, maar als die er komt, wil ik zeker mijn mouwen opstropen en er deel van uitmaken. Dat zou geweldig zijn, om die wereld opnieuw te bezoeken."

Howard gaf aan dat acteur Warwick Davis onderdeel is van de plannen en dat de serie zich tientallen jaren na de film zou moeten afspelen. Afgelopen maand leek Kasdan nog te voorspellen dat de serie in (pre)productie was genomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen