Gaat 'Fear the Walking Dead' Madison weer terugbrengen?

Brengt Fear the Walking Dead dit personage terug?

Fear the Walking Dead zou zomaar eens Kim Dickens terug kunnen brengen.

Jim Pedd, 3 december 2020 om 15:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Madison is al een hele tijd niet meer te zien geweest in Fear the Walking Dead. Maar Scott Gimple laat weten dat het personage zomaar terug zou kunnen keren.
Madison werd gespeeld door Kim Dickens en al snel neergezet als de protagonist van de televisieserie. Zij leidde haar familie en andere mensen die het einde van de wereld in Los Angeles mee maakten door de zombie-apocalypse.

Is ze dood?
Maar Madison leek te sterven in het vierde seizoen, toen ze de overblijfselen van haar gezin naar een baseballstadion leidde. Daar arriveerde een andere groep, escaleerde de boel en leek het erop dat Madison zichzelf opofferde om de rest te redden.

Sindsdien is altijd aangenomen dat Madison dood was, al weten we het nog altijd niet zeker, omdat we haar nooit hebben zien gaan. Dat biedt kansen.

"Ik geloof dat er niet alleen binnen Fear, maar ook de rest van het Walking Dead-universum, een kans bestaat dat we Madison weer gaan zien. Er zijn veel narratieve kansen om te verkennen en weet je, daar hoort ook bij dat het moet passen en dat is zeker iets waar we naar kijken. Kim Dickens is een heel druk persoon, maar ik geloof wel dat het kan," aldus Gimple.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' bereikt belangrijke mijlpaal

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' bevat weer een crossover met 'The Walking Dead'!

Bron: THR

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Scott Gimple, Seizoen 7, Kim Dickens

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws