Zeer korte aflevering voor 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Zeer korte aflevering voor 'The Mandalorian'

Aankomende aflevering van The Mandalorian zou de kortste tot op heden zijn in seizoen 2.

Bram de Groot, 3 december 2020 om 16:27

Morgen staat alweer de veertiende aflevering van The Mandalorian op het programma. Het is de zesde in het tweede seizoen. Nu blijkt dat deze aflevering zomaar een van de kortste in de reeks zou kunnen zijn.
Het nieuwe seizoen doet het goed bij de fans aangezien het verhaal weer leuk in elkaar zit en er heel wat verrassende personages opduiken en gave wendingen zijn rond het verhaal van Din Djarin en Grogu.

Korte speelduur Chapter 14
De speelduur van de afleveringen van het nieuwe seizoen blijkt doorgaans langer dan tijdens seizoen één. Zo duurde "Chapter 13: The Jedi" in seizoen 2 nog drie kwartier en de aftrap van het nieuwe seizoen "Chapter 9: The Marshal" vroeg maar liefst 52 minuten van je tijd.

De aankomende aflevering "Chapter 14" zou volgens het Duitse leeftijdsclassificatiebureau FSK slechts 32 minuten gaan duren. En daarmee is het de kortste aflevering in seizoen twee. Alleen aflevering "Chapter 2: The Child" uit seizoen één duurde korter met 30 minuten.

Lees ook: 'Stranger Things' legt het af tegen 'The Mandalorian'

Slotstuk met Moff Gideon?
De laatste drie afleveringen in seizoen twee gaan ons ongetwijfeld meer laten zien van de schurk Moff Gideon (Giancarlo Esposito) die The Child nodig heeft voor zijn leger. Mando gaat op zoek naar een andere Jedi.

Bron: comicbook

Lees meer over: The Mandalorian, Boba Fett, Dave Filoni, Baby Yoda, Seizoen 2, Giancarlo Esposito, Rosario Dawson

Populair nieuws