Bevestigd: 'Bumblebee'-actrice is de nieuwe Hawkeye

'Bumblebee'-actrice is de nieuwe Hawkeye

Kate Bishop is nu definitief gecast in de Marvel-serie Hawkeye van Disney+.

Bram de Groot, 3 december 2020 om 16:27

Net als in de comics worden de grootste helden uit het Marvel Cinematic Universe vervangen door andere personages. In het geval van Hawkeye (Jeremy Renner) zal dat Kate Bishop zijn. En nu is eindelijk definitief duidelijk welke actrice dit personage speelt.
In de Marvel-serie Hawkeye waarvoor de camera's ondertussen draaien zal niemand minder dan Hailee Steinfeld (Dickinson, Bumblebee) definitief de rol gaan invullen. Eerder deze week hintte ze al naar haar aandeel.

Via foto's en een video vanaf de set in Brooklyn in New York wordt duidelijk dat Steinfeld de rol van Bishop speelt in de serie van Disney+, die in 2021 of 2022 moet verschijnen. De beelden verschenen via Murphy's Multiverse.

Lees ook: Jeremy Renner in elkaar geslagen op foto Marvel-serie 'Hawkeye'

Hailee Steinfeld is Kate Bishop
Hieronder zie je foto's en een video waarin we Clint Barton (Renner), Kate Bishop (Steinfeld) en Lucky the Pizza Dog zien. Ze duiken de metro in. Duidelijk is dat Hawkeye het nieuwe Marvel-personage zal opleiden. En de kans is groot dat Bishop zich uiteindelijk aansluit bij de Young Avengers.

Naar verluidt zou Ant-Man 3 de film zijn die de Young Avengers gaat introduceren. De serie Hawkeye verschijnt echter eerder en is dus de introductie van Steinfelds Bishop.

Lees ook: Hailee Steinfeld (Bumblebee) bevestigt eindelijk rol in Marvel-serie 'Hawkeye'
Bron: Murphy's Multiverse

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Disney, Loki, Falcon, Winter Soldier, Hailee Steinfeld

Populair nieuws