Deze heerlijk nostalgische serie komt binnenkort op Netflix

Deze populaire serie komt binnenkort op Netflix

De ooit zo populaire serie 'Dawson's Creek' zal binnenkort volledig te bekijken zijn op Netflix...

Geoffrey Ketels, 4 december 2020 om 11:42

Netflix heeft bekend gemaakt dat het de rechten op de serie Dawson's Creek heeft aangekocht. De volledige serie zal dan ook binnenkort op de streamingdienst te bekijken zijn!
Toen bekend raakte dat de serie Dawson's Creek geen vervolg meer zou krijgen na 128 afleveringen en vijf mooie jaren viel in het jaar 2003 definitief het doek voor de reeks. Op die manier kwam er dan ook meteen een einde aan de verhaallijn van Dawson, Joey, Jen en Pacey. Een vervolg kwam er nooit meer, maar nu heeft Netflix dus wel goed nieuws voor de fans.

Volledige serie op Netflix
's Werelds grootste en belangrijkste streamingdienst heeft bekend gemaakt dat het binnenkort niet zomaar één seizoen, maar wel alle seizoenen van Dawson's Creek op haar platform zal toevoegen. Dat zal gebeuren op 15 januari 2021. Vanaf dan kunnen we dus met z'n allen een beetje terugkeren in de tijd en vooral naar de fictieve plaats Capeside.

Wil jij ook graag nog eens alle afleveringen (her)bekijken van dit ooit zo populaire tienerdrama? Dan moet je dus nog maar even geduld koesteren. Vanaf 15 januari 2021 zijn alle afleveringen te bekijken bij Netflix.

Lees meer over: Dawsons Creek, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Dawson's Creek

Populair nieuws