'Doctor Who'-ster moest enorm huilen van dit nieuws

Doctor Who-ster moest enorm huilen van dit nieuws

Doctor Who-ster Jodie Whittaker trok dit nieuws helemaal niet, maar ze moest wel.

Jim Pedd, 4 december 2020 om 14:46

Actrice Jodie Whittaker geeft toe dat ze helemaal kapot was toen acteur Tosin Cole en Bradley Walsh aan hun laatste afleveringen van Doctor Who toe bleken. Zij vertrekken na de aankomende kerstspecial, Revolution of the Daleks uit de BBC-serie.
De aflevering waarin zij vertrekken werd vorig jaar tegelijk met het twaalfde seizoen van de serie opgenomen. Actrice Jodie Whittaker onthulde dat ze het nog heel zwaar had toen bleek dat haar collega's vertrokken.

Hard gehuild
"Zonder specifieke details te onthullen over de personages of wat er gebeurd - alleen al de kennis dat dit de laatste momenten met mij en die acteurs waren, was genoeg om mij in mijn caravan te krijgen," vertelde ze.

"Ik heb in tijden niet zo gehuild. Ik bedoel, Brad kon er helemaal niet mee overweg en Toslin zei zoiets van: 'Ik kan helemaal niet aan hoe verdrietig jij bent'. En ik denk dat dit wel goed samenvat hoe ik mij voel. Ik ervaarde helemaal geen opluchting. En het was meer dat ik dacht: 'Laat mij niet alleen'!"

Hoe de acteurs uit de serie vertrekken gaan we op 1 januari beleven, want dan is de speciale aflevering te zien op de BBC.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van 'Doctor Who'

Lees ook: 'Doctor Who'-trailer toont een bijzonder domme Britse Premier

Bron: Radio Times

Lees meer over: Doctor Who, BBC, Jodie Whittaker, Tosin Cole, Bradley Walsh

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws